سلام
من معیارها و تاپیک های قبلی شما رو نخوندم. و هیچ شناختی هم از شما و نوشته های شما ندارم.
فقط تنها برداشتی که از عنوان تاپیک شما و نوشته های شما کردم این هست که شما به شدت ظاهر ایشون رو پسندیدین و بقیه تفاوت ها که از نظر من فاحش هست حالا واستون شده جزئی.
من کاری به رفتار بچه گانه و ناپخته این خانم و حرفاشون چه تو جلسه اول و چه تو جلسه دوم ندارم. به نظر من این اصلا جالب نیست که شما بخواین برگردین به 14 سال پیش خودتون. ازدواج قاعدتا باید در کنار اینکه نیازهای طبیعی آدم رو برآورده میکنه کمی هم باعث کمال شخصیتی بشه، به نظر خودتون این ازدواج کمالی رو براتون در پیش داره؟؟؟ البته اگر نظرتون این نباشه که تربیت یک انسان دیگه و یا معلمی که حاصل این ازدواج خواهد بود نوعی کمال و ثمره شیرین برای شما محسوب میشه!!!
سادگی و معصومیت خوبه که به عنوان یک معیار در نظر گرفته بشه، ولی باید دقت کنید این ویژگی ها انتخاب خود فرد باشه نه اینکه اون فرد حالت و رفتار دیگه ای رو اصلا بلد نباشه.
به نظر من فاکتور زیبایی ایشون رو حذف کنید و بعد به شخصیتشون فکر کنید اگر براتون دلنشین و یا حتی قابل تحمل بود به جلسات آشنایی ادامه بدین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)