البته یه چیزیو یادم رفت بگم خانم مرلین. اینکه تا این سن از این روابط دوری کرده باشی سخته و حتی اگه بخوای خیلی خودتو درگیرش کنی از طرفی هم نخوای وارد رابطه ای بشی خیلی اذیت میشی و ممکنه دچار مشکلات روحی و عصبی بشی. اتفاقا منم تقریبا همسن شمام یه سال بزرگتر( البته اگه سنتونو کمتر نگفته باشی!). الانم یه مدتی هست احساس میکنم دیگه نمیتونم پیشرفتی تو زندگیم داشته باشم. فکر میکنم دیگه واقعا وقتشه. اینکه گفتید چرا تا این سن ازدواج نمیکنن خب یکی از دلایل اصلی خودم اینه که نمیتونم به راحتی به کسی اعتماد کنم، واسه دوستی مشکلی نیست اما به بحث ازدواج که میرسه خودبخود از طرف دختر و جامعه سنگای زیادی جلو پات نمایان میشه.
حالا یه مطلب شاید به موضوع مربوط باشه، یکی از مشکلات دختر خانما تو این زمینه اینه که مثلا با یه پسر دوست میشن تا بتونن پسرو مجاب به خواستگاری کنن، اما اگه شما نخوای دوست بشی و از همون اول خواستگاری کنی دختر تازه ناز آوردنای عجیبشون شروع میشه! حالا به نظر شما که دختری چه لزومی داره یه پسر خودشو تا این حد اذیت کنه وقتی با دوستی هم دخترو میتونه داشته باشه و گربه رو دم حجله بکشه. ببینید در واقع دخترخانما قدر خودشونو نمیدونن حالا این وسط اگه یکی بخواد از روی احترام خواستگاری کنه میفته تو هچل، پس همون دوستی بهتره. یکی از علتای دیر ازدواج کردن پسرا همین عدم اعتماد و سهل الوصول شدن دخترا تو دوستیه

علاقه مندی ها (Bookmarks)