به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Threaded View

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام آغازکننده
    آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 آبان 94 [ 21:14]
    سطح
    4
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 1
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    100 Experience PointsTagger Second Class3 months registered
    تشکرها
    3

تشکرشده 5 در 3 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فدایی یار نمایش پست ها
    سلام...
    خوشحالم که افراد فرهیخته ای مثل شما وجود دارند که برای عمرشون و جوانیشون و روابطشون و ... این قدر ارزش قایل هستند

راجب مشکل اولتون که خدا رو شکر موضوع حل شده...ان شالله که با لطف خدا هیچ وقت این اتفاق و اتفاق ها براتون تکرار نشه و قوی باشید و قوی و قوی تر از قبل.

منم دقیقا یک زمانی همین مشکل شما رو داشتم که خدا رو شکر همیشه با صحبت کردن با مادرم (چون خیلی توی طرز فکر و دیدگاهمون با هم نزدیک هستیم) این خلا ها رو جبران می کردم و هیچ وقت به حالت شما نمی رسیدم...اما همون طور هم که خودتون اشاره کردید ادم به دوست هم نیاز داره...به دوست واقعی و هم فکر و...
    البته اشکالی نداره شما این قدر ایده ال گرا فکر می کنید منم یک زمانی این طوری بودم...ولی بذارید براتون مثالی بزنم...فکر کنید بعد فارغ التحصیلی از دانشگاه شما صرفا جزیی از یک مجموعه نشید(حتی در همین حالت هم بازم نکاتی که در ادامه میگم باهاش برخورد می کنید) و خودتون صاحب مجموعه ای باشید اون وقت باید با همین ادما کار کنید و... پس به عنوان یک مدیر موفق باید بدونید جنس دغدغه های اونا چیه طرز فکرشون راجب دنیا چیه و...
    گذشته از این میدونم شما از روی غرور نمی گید و... ولی مطمئن باشید روزی متوجه می شید همین ادما هم واقعا نکات مثبت زیادی دارند که میشه ازشون یاد گرفت ...

اما گذشته از اونا به نظرم دنبال این باشید که با افرادی مراوده کنید که شده حتی یک بخشی از علاقه هاتون رو باهاشون شریک هستید...مثلا یکی اهل مطالعست مثل شما...فقط بیش تر راجبش راجب همین موضوع صحبت کنید و لا غیر... کلا دنبال ادمایی مثل خودتون نباشید... چون من خودم گیر نیاورم...هر جا هم راجب عقایدم و طرز فکرم صحبت کردم از نگاه بقیه متهم به این شدم که این منم که با همشون و بقیه فرق دارم و ایراد از منه...

کاش میشد حرف دلتون رو یکی از صمیمی ترین از اعضای خانوادتون بگید و این مشکلتون رو با بیش تر بودن در کنار اونا حلش کنید...

راجب اون اقا پسر هم بگم چون شما تجربشو دارید الان که این حس تنهایی بهتون دست میده نه برای اون اقا بلکه برای فرار از تنهایی بهشون فکر می کنید چون ناخوداگاه شاید فکر می کنید مثلا اگه ایشون بود این حس درتون نبود.. در صورتی که میدونم خودتون هم میدونید این طوری نیست و فقط برای یاداوری گفتم....

شایدم یک بخش این حال شما واسه فصل پاییزه !!! به هر حال فکر کنم کم کم بهار هم بیاد کلا حال و هواتون عوض بشه.
    سلام, ممنون از جوابتون و ممنون که منو فرهیخته دونستین!

حقیقت اینه که من دنبال دوستایی که دقیقا مثل خودم باشن نیستم. این حالی که شما توصیف کردین, بحرانی بود که من قبلا توی نوجوانی گذروندمش. همیشه فکر میکردم توی یه عالم فکری متفاوت و البته بالاتر از دوستامم. اون موقع البته دوستی خیلی موضوع مهمی برام نبود, کلا از نظر اجتماعی مستقلم و وابسته دوستهام نبودم هیچوقت, اما به هرحال یه رنجی میکشیدم از اینکه هیچکس چرا مثل من نیست.
    تا اینکه مثل شما, منم فهمیدم شاید ایراد از منه. سعی کردم خوبی ها رو ببینم و از دوستیم با آدما راحتتر لذت ببرم. توی سه سالی که اومدم دانشگاه این مدلی زندگی کردم و حالا دارم نتیجه بدشو میبینم. من دوستامو واقعا دوستشون دارم. ولی از دوستیم باهاشون راضی نیستم. تو هیچ زمینه ای هیچ عقیده خاصی ندارن. فقط منو به زیر میکشن. تمام حرفشون یا غیبته, یا راجب لباس پوشیدن این و اون, یا میخوان برای من یکیو پیدا کنن! و در بهترین حالت دارن راجع به احساسات روزمره و مطالب درسی و استادا حرف میزنن. خیلی وقتا هم هممون ساکتیم, کلا تفریح هم حوصله نداریم باهم بریم!! ( چون هم انرژی نیستیم)

اصلا من توی این شکی ندارم که دوستانی که دارم علیرغم اینکه آدم خوبی هستن, ولی فایده ای واسه من ندارن. کاملا مطمعنم که دوستای جدید برای زندگیم لازمه, چون بعد از اینهمه سال زندگی, فکر میکنم دیگه حقمه که حداقل دو تا دوست خوب داشته باشم

بعد قضیه اینه که جو کلی دانشگاهمون همینجوریه. نه فقط دوستای من. یعنی اونجا همه همین شکلی ان. حتی استادا!
    جامعه منم که فعلا این دانشگاهه... خیلی دلم میخواد بدونم کجا میشه با آدمای به قول شما فرهیخته آشنا شد!

2. کاربر روبرو از پست مفید ابر تشکرکرده است .

فدایی یار (جمعه 29 آبان 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)