خانم The Green عزیزم
ممنون از پاسختون این رشته هایی که پیشنهاد دادید تو لیست قرار دادم که تحقیق کنم راجبشون اما متاسفانه ریاضی ام خوب نیست بازم اگه اطلاعات مهمی راجب این رشته ها داشتید ممنون میشم بگید
آقای سرشار گرامی
فکر میکنم با توجه به وقت کمی که باقی مونده رشته سختی مثل mba انتخاب درستی برای من نباشه
در ضمن دلم نمیخواد از کارشناسی دوباره شروع کنم بازم ممنون از لطفتون که پاسخ دادید
آقای محمدرضای گرامی
مرسی از توجه تون که انقد ریزبینانه جواب میدید
منظور کلی شما اینه که مدرک گرا نباشم دنبال یادگیری یک تخصص باشم و کارآفرینی
اتفاقا یه چند مورد تو ذهنم هست که اگه تو این یک هفته به یک نتیجه ای راجب انتخاب رشته نرسم
راجبشون فکر خواهم کرد بازم ممنون
آقای باغبان گرامی
اتفاقا یک بار رفتم مهد کودک اما با سر وصدا و جیغ بچه ها اعصابم نکشید!
اینکه گفتم مدیر تا معلم! این بود که بگم مدیریت هم برام جذابه
فیلم رو ندیدم!
آقای باغبان اعصابم دیگه نمیکشه انقد فکر کردم دیگه قاطی کردم دوست و آشنام به اون صورت ندارم ازشون مشورت بگیرم فقط خودمم و خودمم!
راستش فکر میکنم چند تا مشکل اساسی دارم اینکه یه کاریو میخوام انجام بدم تا دقیقه نود برنامه ریزی میکنم همه چی خوبه اما یهو دقیقه نود دلسرد میشم همه چی عوض میشه
یادمه چند وقت پیش میخواستم یه کاری میخواستم انجام بدم انقد براش ذوق وشوق داشتم شده بود یه هدف مهم برام با همه راجبش صحبت کردم مادرم و راضی کردم که اون کارو انجام بدم مقدمات و انجام دادم که اونکار انجام بشه اما یهو مایوس شدم و رها کردم همه میگفتن پس چی شد!
نمیدونم چمه افسردگی دارم؟
این همه وقت دارم اما هیچ کاری نمیکنم حتی کارای ضروری!
مثلا الان به سختی دارم صفحه کامپیوتر و میبینم بدون عینک چون فریمش شکسته باید عوض کنم اما نرفتم نمیدونم انگار واسه هیچی وقت ندارم خسته ام انگار کلی کار انجام دادم!!!
چند وقت پیش شماره گرفتم از یه روانشناس که واسه دوماه بعد وقت داد چند روز دیگه نوبتم بود امروز صبح زنگ زدم کنسل کردم الان دارم فکر میکنم چرا اینکارو کردم
همین انتخاب رشته ارشدم باز دلسردی میاد سراغم!
صبح ها که از خواب بلند میشم یه دفه احساس یاس و ناامیدی میکنم همه اطرافیان دوستام میان تو ذهنم که همشون ازدواج کردن یا حداقل یه شغلی دارن اما من هنوز..!!!
خسته ام آقای باغبان خیلی خسته ام اینارو دارم با بغض براتون مینویسم چون تازه با مادرم بحثم شد سر چیزای بیخود بهش گیرمیدم
حرفای شمارو تو بعضی تایپیک ها که میخونم خیلی آروم میشم خواهش میکنم حرف بزنید باهام

علاقه مندی ها (Bookmarks)