بنظر منم اقای کاوه راه حل خوبی دادن .شما باید همسرتو حمایت کنی یادته روزی که تو محضر عقدنامه رو امضا میکردین متعهد شدین هواشو داشته باشین.یکی از بزرگترین مشکلات شما احساس میکنم عدم مدیریت تو روابط همسر و خانوادتون بوده .کلا تو زندگیهای که مرد نمیتونه تعادل رو رعایت کنه این اتفاقا پیش میاد.بنظرم به پیشنهاد اقای کاوه فک کنید و حتما عملیش کنید ببینید شما در حین حفظ احترام خانوادتون همسرتون باید اولویت اولتون باشن یعنی اینقد بزرگ جلوش بدین که خواهرتون بهش کم محلی نکنه.و بعد این کدورتا پیش نیاد که دودش تو چش خودتونم میره والان شما هم تو عذاب هستین.به طلاق فک نکنید این راهش نیست اونوقت یه عمر مدیون این خانوم میشین.شما یه مردین مثه یه مرد رفتار بکنین تعجب میکنم از بعضی مردای این دوره خیلی راحت زنشونو طلاق میدن این فاجعه است فاجعه.قطع رابطه کن با خانوادت ولی با میل باطنی برای حل مشکلت نه با کینه و بعد یه مدت روابط رو هم درست کن مقطعی هست این موضوع خانومت الان فقط میخواد مطمئن شه از هرکسی مهمتره و این اطمینانو بهش بده بعد یه مدت خودش میگه بریم خونه مادرت کمکش کن خواهش میکنم هم بخاطر خودت هم بخاطر اون ان شاالله مشکلتون حل بشه.و یه خواهش دیگه بیخیال طلاق بشین لطفا.
دعایت میکنم روزی بفهمی با خدا تنها به قدر یک رگ گردن و حتی کمتر از آن فاصله داری
علاقه مندی ها (Bookmarks)