سلام خانم وروجک... و بقیه دوستان...اغاز ماه ربیع رو به همه عزیزان تبریک عرض می کنم...
ببنید راجب اراستگی خب قابل وصف نیست...چون عباراتی که من استفاده می کنم و شما می خونید کیفی هستند و کمی نیستند ولی حدودی بخوام بگم طوری که نه خیلی زننده باشه و طرف توی چشم باشه... نه خیلی بی الایش...چیزی که عرف جامعه هستش و اکثر خانم هایی که شغل در ادارات دولتی دارند رعایت می کنند...بعضی ها واقعا خیلی خوب بلدند چطوری ارایش کنند که نه زننده باشه و حس کنی ارایش ندارند و تا ادم نبینه نمی تونه بگه...
راجب سوالتون راجب اون مرد ها اول از همه بگم شما از کجا مطمئن هستید چنین مرد هایی واقعا نیتشون سو استفاده هستش؟!!
ولی خب فکر می کنم بهترین روش این هستش خیلی مودبانه و البته قاطعانه باهاشون برخورد کنید ... البته کاش موقعیتشو کمی تشریح می کردید تا شاید بهتر می تونستم کمکتون کنم ...
خانم وروجک گلایه ای نیست...ما پسر ها هم خیلی وقت ها به اشتباه جذب دخترانی میشیم که خوب ناز و عشوه های الکی بلدند ...هر چند اینا واسه زندگی پایدار نیست...ولی چه کنیم...خوبه که از این اشتباه ها درس بگیریم..به قول معروف عاقل یک اشتباه رو یکبار تکرار می کنه ولی نادان بیش از یکبار شاید !!
ادم با شعور ! البته اگه شعور رو تو چی ببنیم ؟! میگن ادمایی که دور خودمون جذب می کنیم ناشی از افکار و عملکرد خودمون هستش...مطمئنم بعد از این این افراد هم سر راهتون به امید خدا قرار خواهند گرفت.
راجب مادرتون هم به هر حال اینو شدیدا بهش اعتقاد دارم... این که هر چند کار ایشون اشتباهه که شاید اگه ما هم در شرایط ایشون تربیت می شدیم از ایشون رفتاری بسیار متفاوت تر داشتیم...ولی شدیدا به دعاشون اعتقاد دارم..هر کاری می کنید طوری باشه که دل ایشون شکسته نشه...نفرین مادر لازم نیست...اه ایشون حتی خوشایند نیست..دعاشون خیلی تاثیر داره..البته می دونم که اینا رو بهتر از من می دونید حتما...فقط واسه یاداوری گفتم... کلا توصیم این هستش با گوش کردن همون فایلی که خانم مصباح الهدی لطف فرمودند هر از گاهی بعضی خواسته هاتون رو زیر پوستی به مادرتون بگید ولی زیاد انتظار تغییر نداشته باشید و بیش تر روی خودتون کار کنید....
اما برم سراغ حرفای اصلیم...نمی دونم تاپیکای منو خوندید یا نه ! پیشنهاد می کنم بخونید...من دو سال پیش دغدغه هایی داشتم مثل شما...البته درسته جنسش فرق می کرد و جنس من مالی بود ... ولی اتفاقا همون گریبانمو همون زمان گرفت...ولی یاد گرفتم دیگه اینا برام مهم نباشه چون یکبار برای همیشه برام قبحش ریخت...درست زمانی که دیگه اونا برام مهم نبودند نفهمیدم چی شدند اون دغدغه هام هم واقعا حل شدند... شده از یک چیزی بترسید تا وقتی اتفاق نیفتاده!!! کافیه یکبار اتفاق بیفته و ترسش بریزه و ببنیم یک ترس واهی بود !! واسه شما هم همین طوره یکبار توی ذهنتون تصور کنید مردی که برای یک عمر ارزوشو داشتید و ... اومده خواستگاریتون و واسه همین دغدغه هاتون ازتون خیلی راحت گذشته... شما به جای این که این براتون ببخشید عقده بشه یا ناراحت بشید... بپذیرید و اون مرد رو در ذهنتون بی ارزش کنید...فردی که تمام خوبی های شما رو با دیدن دغدغه هاتون
گذاشت کنار به جای این که پشتتون باشه خیلی راحت رفت کنار از دنیای شما..همون بهتر که زود تر رفت... این طوری یکبار ولی برای همیشه این قبح و ترس در شما می ریزه... واینو تمرین کنید... بعدش این باور رو توی ذهنتون بقبولونید که شما در کنار همه ی خوبی هایی که دارید در کنارش هم اون شرایطو دارید ..مطمئن باشید اون فردی که شما روبا این شرایط و در مجموع بخواد هستش ...گیریم یک درصد هم اون فرد نباشه...خب نباشه...شما که نمی خواید صرفا چون تنها نباشید با هر فردی ازدواج کنید ...
بعد از اون بیش از پیش به خودتون فکر و تمرکز کنید..نه برای جذب کردن همسر اصلا و ابدا...چون به نظرم هر چی ادم به قول یکی از دوستان واسه ازدواج به کسی فکر کنه شاید بیش تر دور میشه ازش !! من میگم برای رشد و تکامل خودتون...تا روزی که اون فرد با شعور پیدا میشه اون قدر رشد و کمال رو در شما در همه ی ابعاد مادی و معنوی ببینه اصلا اون دغدغه هاتون درش گم بشه...
بعد از اون ببنید بیاید از دوربین یک مرد اونی که خواهان شما شده با هم به شما یعنی خانم وروجک نگاه کنیم...یک مردی توی محل کار ...اصلا توی خیابون.. چه میدونم یه جایی واقعا خاطر خواه شما میشه برای ازدواج و نه دوستی...اونم قطعا واسه خودش معیار و معیارهایی داره...اون خاطر خواه وقار شما میشه..مجذوب نگاه شما مجذوب رفتار شما و تمام خوبی هایی که دارید میشه... می خواد و میاد به شما پیشنهاد میده... اون چه میدونه که چه بر شما گذشته ؟! اون فقط ظاهر خانم وروجک رو می بیینه !! خانم وروجک هستش که میدونه مامانش چه رفتاری داره و...
خب حالا این خانم وروجک این قدر خودشو در برخورد با این اقا خود اگاه یا ناخوداگاه اون قدر دست کم بگیره شما هم باشید فکر بدی نمی کنید؟! خیلی زود و راحت پا پس نمی کشید ؟! تا این که خانم وروجک اون قدر خودشو قوی نشون بده...با اعتماد به نفس و به قول دوست عزیزمون عزت نفس...برخورد اول و البته بعدی ها واسه اقایون مهمه ...کلا یک راز هستش هر چی خودتونو دست نیافتنی تر نشون بدید واسه اون مرد جذاب تر می شید... امان از روزی که خیلی زود اون مرد فکر کنه شما رو فتح کرده دیگه جذابیت اون فرد مقابلش خیلی براش کم میشه...خیلی...
بعدش خودتونو قوی کنید ...شاید با تمام این تفاسیر بازم فردی که خاطر خواه شما شده در مراحل بعدی پشیمون بشه...باید واقعا خیلی قوی بشید که به جای غصه خوردن با انگیزه تر از قبل به زندگیتون ادامه بدید... من به شخصه خودم این طوری بودم همیشه هر وقت غرورم جریحه دار شده بیش تر انگیزه گرفتم برای اثبات خودم و بسیار هم لذت بخش بوده وقتی در نهایت موفق شدم... یک جمله ی معروف هستش که میگه هر گاه غرورت شکست از خرده های اون کوهی از غرور بساز و با افتخار روی ان بیست عجیب تو ذهنم چندین ساله نقش بسته و ازش نتیجه گرفتم...
نمی دونم شنیدید یا نه بعضی بیماری های خاص که در گذشته داشتیم و به اینده مهم نیست یا چیزای مشابه رو میگن جلسه ی اول خواستگاری مطرح نکنید.. واقعا هم درسته... که واضحه لزومی نداره...فردی که واقعا طرفو بخواد جلسات بعدی به خاطر همچین چیزی طرفو ول نمی کنه چه بسا همینو جلسه ی اول می گفت طرف ولش می کرد... شما وقتی خواستگار واقعی دارید قبل دونستن شرایط خونواده شما باید با پرسیدن سوالات هوشمندی که اگه خدا عمری داد در اینده خواهم گفت باید متوجه بشید از زبان خودش چقدر براش اون دغدغه های شما مهم هستش یا نه..ببنید واقعا ادمی هست که ارزششو داره پا به خونه ی شما بذاره و تصویر کامل شما رو ببینه و جا نزنه..یا نه همچین ادمی نیست و همون بهتر بهشک جواب منفی بدید و تا ابد با یک منفی از شما یک تصویر بسیار خوشایند از شما در دلش بمونه و حسرت به دل بمونه !!!!
در واقع نگران از دست دادن اون فرد نباشید و به جای تمرکز به روی مشکل...به روی راه حل تمرکز کنید..یعنی شما به دنبال این باشید که وقتی اون فردی که خاطر خواه شما میشه قبل مهم شدن هر چیزی پی ببرید چقدر واقعا شما رو در نهایت می خواد و ادامه میده اون وقت کمی بیش تر جذب شما بشه...و بعدش پا به خونه ی شما بذاره و...
در ضمن قدر خودتون رو هم بدونید... البته بنده پیشنهاد دوستی که پسرا به دخترا میدند کلا دو ریال هم براش ارزش قایل نیستم...ولی این که واقعا توی محیط های مختلف خواستگار داشتید این یک امتیاز مثبتی هستش که باور کنید هر دختر خانمی نداره و اینو قدر بدونید و با انگیزه گرفتن از داشته هاتون روی ناداشته هاتونو بپوشونید.
فکر کنم خیلی این پستم طولانی شد... خانم وورجک حالا فعلا روی مواردی که گفتم از راه های مختلف لطفا بیش از پیش کار کنید ... تا روز های اینده چیزایی که به ذهنم میاد رو بهتون بگم و امیدوارم بهتون کمک بشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)