ممنونم ازتون که وقت گذاشتید و پاسخ دادین. الان آرومترم .
من دیشب پاسخشون رو دادم و گفتم حد خودتون رو نگه دارید . فرض میکنم که هیچی نگفتید. دیگه هیچ تماسی ازتون رو گوشیم نبینم.
نمیدونم پاسخم چطور بود. شاید بهتر بود اول بیام اینجا و مشورت بگیرم و پاسخی مثل پاسخ فرشته مهربان عزیز میدادم. هرچند همین الان که مینویسم پررو پیام داده سلام! ولی من دیگه جوابی نمیدم تا بره رد کارش.
چیزی که آزارم میده اینه که هزارتا سایت و شبکه اجتماعی و اپلیکیشن واسه این کارا هست. چرا باید انقدر گستاخ باشه نسبت به همکلاسیش؟ حس میکنم واسه آزارمه. ترم پیش یه کاغذ دیدم رو زمین انگار از جلسه قبل جا مونده بود. یه لحظه اسم خودمو بالاش دیدم . یکی بالاش نوشته بود " مهنام x (فامیلم ) خر است. " بعد یکی دیگه اومده بود واژه ی خر رو کرده بود خوب ، " مهنام x خوب است."
من که اصلا باهاشون حرف نمیزنم. کاری هم به کار کسی ندارم نمیدونم چه پدر کشتگی باهام دارن. فکر میکنم سوژه محافلشونم ، غرورم جریحه دار میشه. ولی در برخورد ظاهری هم احترام میذارن و ریا و تظاهرشون معرکه است.
یه مدته بس رفتارهای غیر انسانی دیدم رفتم تو لاک خودم و منزوی شدم. بدشانسی تا میام کمی اعتماد کنم و به خودم بقبولونم که همه مثل هم نیستن و سوءتفاهم شده، یه بهونه محکم ترمیاد دستم.
بازم از همتون تشکر میکنم.
تنها نفس خداست که اگر بر گل دمیده شود انسان می آفریند.
ویرایش توسط عشق آفرین : دوشنبه 30 آذر 94 در ساعت 00:25
علاقه مندی ها (Bookmarks)