سلام پاییزه عزیزم
سلام سووووده جون خوبی عزیزم؟
خوب سوالات جناب آقای خاله قزی خیلی بامزهست، من که کلی خندیدم...لطفاً از منم از این سوالات بپرسید!
خواهر گلم اکه بخوای الان زندگیتو وصف کنی،چطوری وصفش میکنی؟! الان زندگیت چی رنگیه؟!
زندگیم اینروزها خیلی نغییرکرده بعضی هاش خوبه...بعضی ها نه!!یه چیزهایی کم داره...مخصوصادرموردارتباط خودموهمسرم...همش هم میگم ازامروزشروع میکنم امانمیشه...خیلی ذهنم مشغوله...میشه گفت بعضی روزها آبی آسمونیه بعضی روزهاهم قرمزآتشین!!!
2. اگه بعضی وقتها خیلی عصبانی بشی حالا از دست مثلاً شوشو چیکار میکنی؟! شده به کتک کاری بکشه؟!
سوده جون تاپیکهاموبخونی میبینی چی هاشده!!!
3. رنگ مورد علاقت چیه؟!
ارغوانی
4. اگه الان یه بلیط بهت میدادن و میگفتند هر جای که دوست داری میتونی باهاش بری، کجا رو انتخاب میکردی و چرا؟!
واااای بدون شک مشهد!!الان دوساله نرفتم خیلی دلتنگشم
5. شده تا بحال یادت بره به نی نی خوشگلمون شیر بدی یا دیر بشه وقت شیر خوردنش؟!
نه اصلا!!اماقطره اش همیشه یادم میره!!!،
6.غذای مورد علاقت چیه؟!
دمپخت واستنبلی
7. شیرینی و کیک اینجور چیزها چی درست میکنی؟!اگه آره،چی از همه بهتر بلدی درست کنی؟!
زیادازشیرینی وکیک خوشم نمیاد...درست کردم اما نه درحدعالی...متوسط
8.اگه یه روز تو خیابون پاشنه کفشت تو جای ( مثلاً سوراخی چیزی) گیر کرد و کنده شد بعدش چیکار میکنی؟!
هیچی درش میارم وبه راهم ادامه میدم...زیادازاین مسایل خجالت نمیکشم چون اتفاقه...خیلی عادی رفتارمیکنم
9.شیرینی جات بیشتر دوست داری یا ترشیجات؟!
خب معلومه ترشی!!
10.چند وقت یک بار به دندانپزشکی میری؟! آیا سلامتی دهان و دندان واست مهمه؟!
آخ آخ...تاقبل ازبارداری اصلا کلمه دندانپزشکی توی زندگیم معنایی نداشت!!!،اماچشمت روزبدنبینه امسال فک کنم ده باری رفتم...توی بارداری چه عذابی کشیدم...هفته پبش مهمترین دندونمو کشیدم!!باورت میشه...یکی یکی داذن ازدست میرن!!!میگن الان مال شیردهی درسته؟؟؟!!!اوایل روزی سه چهاربارمسواک میزدم اما بهم گفتن مسواک زیادی هم دندون روزودخراب میکنه سده روزی دوبار!!!
11.آیا تا بحال به جراحی پلاستیک فکر کردی،نظرت راجع به جراحی پلاستیک چیه؟!
نه هیچوقت!!!نظری ندارم وقتشوکمترکنید!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)