به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 10 از 50 نخستنخست 12345678910111213141516171819203040 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 492
    عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 بهمن 04 [ 23:26]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    8,218

تشکرشده 6,659 در 1,532 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    1.با کدوم عضو خانواده شوهرت راحت تر هستی؟مادرشوهرم
    2.مادر شدن توی اخلاق و روحیه ات تاثیری گذاشته؟آره...خیلی زیاد.مخصوصاتوی روحیه ام...مثلاقبلا خیلی به این فکرمیکردم که این دنیاارزش سی سال زندگی کردن رونداره!!!اماالان ازخداهمش میخوام عمرطولانی بهم بده تابالاسربچه ام باشم...یه جورایی انگیزه پیداکردم...توی اخلاقم تاثیرگذاشته مثلا بیشترمادرشوهرمودرک میکنم واسه مهرومحبتش به شوهرم...اما یه حساسیتهایی هم پیداکردم...خیلی روی دردونه ام حساسم!!!
    3.ترس از چاق شدن و اینکه شوهرت ازت فاصله بگیره بهت دست نداده؟چرااتفاقا!!واسه همین تا دوماه بعدارزایمانم برگشتم به همون ورن قبلی!!!روزانه یک ساعت تنهایی توخونه بدون هبچ امکاناتی ورزش میکردم
    4.نظرت در مورد اینجمله چیه؟من بچه ام گریه میکنه بهش میگم گریه هات هم قشنگه!!!به نظرم بوی بچه خیلی هم خوبه اگه مرتب بهش برسی...مم بیشتربومیکنم بدنش روتااینکه ببوسم!!
    [COLOR=#0000ff]بچه هم بو میده هم گریه میکنه ولی دوست داشتنیه!![/COLOR[/B]
    5.شده بلایی سرت بیاره به گریه کردن بیوفتی و بزنی توی سر خودت؟نه!!البته فک کنم زوده واسه اینکارها...هنوزخیلی کوچیکه وآزاری نداره طفلی...
    6.کدوم غذا رو بهتر میپزی ؟قورمه سبزی وقیمه بادمجون
    7.بیشتر غذایی که خودت دوست داری رو میپزی یا غذایی که شوشو دوست داره؟هردومون سیب زمینی خیلی دوست داریم سعی میکنم کنارهرغذایی باشه...شوهرم کوکوسبزی خیلی دوست داره
    8.واسه دل خودت شده آشپزی کنی؟منظورم غذای جدیده
    آره ازاینکارها زیادمیکنم!!!آخرین باربیف استراگانف درست کردم!!!چندوقت پیش هم کوکوی ماکارانی

ممنونم

میگم ها شانس منه!!!!!تاپیک اومده اینور!!شوکه شدم این همه سوال دیدم باهم!!!یادپیک بهاری افتادم!!!
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

2. 7 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

khaleghezey (سه شنبه 15 دی 94), miss seven (سه شنبه 15 دی 94), گیسو کمند (سه شنبه 15 دی 94), افسونگر (سه شنبه 15 دی 94), باغبان (سه شنبه 15 دی 94), سوده 82 (سه شنبه 15 دی 94), سرشار (سه شنبه 15 دی 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,218

حالت من
    Ashegh
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط سوده 82 نمایش پست ها
    سلام پاییزه عزیزمسلام سووووده جون خوبی عزیزم؟

خوب سوالات جناب آقای خاله قزی خیلی بامزهست، من که کلی خندیدم...لطفاً از منم از این سوالات بپرسید!

خواهر گلم اکه بخوای الان زندگیتو وصف کنی،چطوری وصفش میکنی؟! الان زندگیت چی رنگیه؟!زندگیم اینروزها خیلی نغییرکرده بعضی هاش خوبه...بعضی ها نه!!یه چیزهایی کم داره...مخصوصادرموردارتباط خودموهمسرم...همش هم میگم ازامروزشروع میکنم امانمیشه...خیلی ذهنم مشغوله...میشه گفت بعضی روزها آبی آسمونیه بعضی روزهاهم قرمزآتشین!!!

2. اگه بعضی وقتها خیلی عصبانی بشی حالا از دست مثلاً شوشو چیکار میکنی؟! شده به کتک کاری بکشه؟!سوده جون تاپیکهاموبخونی میبینی چی هاشده!!!
    3. رنگ مورد علاقت چیه؟!ارغوانی
    4. اگه الان یه بلیط بهت میدادن و میگفتند هر جای که دوست داری میتونی باهاش بری، کجا رو انتخاب میکردی و چرا؟!واااای بدون شک مشهد!!الان دوساله نرفتم خیلی دلتنگشم
    5. شده تا بحال یادت بره به نی نی خوشگلمون شیر بدی یا دیر بشه وقت شیر خوردنش؟!نه اصلا!!اماقطره اش همیشه یادم میره!!!،
    6.غذای مورد علاقت چیه؟!دمپخت واستنبلی
    7. شیرینی و کیک اینجور چیزها چی درست میکنی؟!اگه آره،چی از همه بهتر بلدی درست کنی؟!زیادازشیرینی وکیک خوشم نمیاد...درست کردم اما نه درحدعالی...متوسط

8.اگه یه روز تو خیابون پاشنه کفشت تو جای ( مثلاً سوراخی چیزی) گیر کرد و کنده شد بعدش چیکار میکنی؟!هیچی درش میارم وبه راهم ادامه میدم...زیادازاین مسایل خجالت نمیکشم چون اتفاقه...خیلی عادی رفتارمیکنم
    9.شیرینی جات بیشتر دوست داری یا ترشیجات؟!خب معلومه ترشی!!
    10.چند وقت یک بار به دندانپزشکی میری؟! آیا سلامتی دهان و دندان واست مهمه؟!آخ آخ...تاقبل ازبارداری اصلا کلمه دندانپزشکی توی زندگیم معنایی نداشت!!!،اماچشمت روزبدنبینه امسال فک کنم ده باری رفتم...توی بارداری چه عذابی کشیدم...هفته پبش مهمترین دندونمو کشیدم!!باورت میشه...یکی یکی داذن ازدست میرن!!!میگن الان مال شیردهی درسته؟؟؟!!!اوایل روزی سه چهاربارمسواک میزدم اما بهم گفتن مسواک زیادی هم دندون روزودخراب میکنه سده روزی دوبار!!!
    11.آیا تا بحال به جراحی پلاستیک فکر کردی،نظرت راجع به جراحی پلاستیک چیه؟!نه هیچوقت!!!نظری ندارم وقتشوکمترکنید!!!
    ممنونم سوده جووون
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

4. 9 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

hhhhhhhani (چهارشنبه 23 دی 94), khaleghezey (سه شنبه 15 دی 94), miss seven (سه شنبه 15 دی 94), mohamad.reza164 (سه شنبه 15 دی 94), گیسو کمند (سه شنبه 15 دی 94), افسونگر (سه شنبه 15 دی 94), باغبان (سه شنبه 15 دی 94), سوده 82 (سه شنبه 15 دی 94), عشق آفرین (دوشنبه 05 بهمن 94)

مدیران انجمن آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array
    سلام

با توجه به پیشنهاد خوب دوستان ، تاپیک در حاشیه ( صندلی داغ سری 12 ) ایجاد شد

دوستان هر سئوالی و هر پیشنهادی و .... را در تاپیک زیر ، قبول زحمت بفرمایند .

http://www.hamdardi.net/thread-41057.html#post402467

ممنون .

​​

6. 7 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

khaleghezey (سه شنبه 15 دی 94), miss seven (سه شنبه 15 دی 94), mohamad.reza164 (سه شنبه 15 دی 94), paiize (سه شنبه 15 دی 94), گیسو کمند (سه شنبه 15 دی 94), افسونگر (سه شنبه 15 دی 94), سوده 82 (سه شنبه 15 دی 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,218

حالت من
    Ashegh
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad.reza164 نمایش پست ها
    سلام خانوم پاییزه
    چه سلامی چه علیکی!!!خوبه شماتوی سازمان سنجش کارنمیکنی وگرنه من تاالان هم پشت کنکورمیموندم

1- این شعر از کیه؟سهراب سپهری دیگه!!
    زندگی تر شدن پی در پی است
    زندگی آب تنی کردن در حوضچه اکنون است
    رختها را بکنیم
    آب در یکی قدمی است

2- اگر یه روز ( مثلا فرزند شما پسر هست) ببینید پسرتون تو سن 13 سالگی داره خدای نکرده سیگار میکشه، در مقابل اعتراض شما میگه بزرگ شدم دیگه، چه رفتاری نشون می دید؟ راهکارتون چیه؟اتقازیادبه این چیرها فکرمیکنم...همش میگم تلاش میکنم که ایشالله هیچوقت به این مرحله نرسه...امااگه پیش بیادبایدبسته به موقعیت بهترین رفتارروداشته باشیم بدون تنش..بدون خشم...فکرمیکنم بدون اینکه به روش بیارم باهاش رفتارهای مناسب روداشته باشم

3- تو سن 7 سالگی پسرتون میگه مامان، کیانوش( هم کلاسی اش) باباش براش تبلت خریده. تو هم باید برای من بخری! ( بر فرض اینکه بودجه خرید تبلت رو ندارید چه کاری می کنید؟ و بر فرض اینکه بودجه خرید رو دارید چه کار می کنید؟چه بودجه داشته باشم چه نداشته باشم سعی میکنم قانعش کنم که واسش زوده...

4- از دیدگاه یه انسان پخته که گرمی و سردی روزگار رو چشیده، دو دو تا چقدر میشه؟ای خداااا...الان من چی بگم؟؟؟بگم من خیلی پخته ام...نه بابا من هنوزاول راهم!!!...گاهی هرکاری کنه چهارتانمیشه!!گاهی هم ذدون اینکه زحمتی بکشی خیلی خوب جورمیشه...من به مصلحت خداخیلی خیلی اعتقاددارم...به قول یه نفراگه اون بالایی بخواد همه چی میشه...حتی دودوتا میشه هزارتا!!

5-گر در طلب منزل جانی، جانی
    گر در طلب لقمه نانی، نانی
    این نکته رمز گر بدانی، دانی
    هر چیز که در جست آنی، آنی

در باره این شعر توضیح بدهیدچه توضیحی!!!مگه امتحان ادبیاته؟؟!»!...ازشوخی گذشته...شعرفوق العاده ای...وواقعا هرآدمی خودش وآرزوهاش وهدفش نشون میده که چه جوریه!!فکرمیکنم این جمله مصداق خوبی باشه واسه این شعر...بنده آنی که دربندآنی

6- سوال خاله قزی رو از شما هم می پرسم:
    سید ها چه اشخاصی هستن؟ نظرتون در مورد سیادت چیه؟احترام خاصی واسشون قایلم...گاهی حتی شده به طورویژه ازشون التماس دعاداشته باشم

7- اگر تو یه جمعی کنار دستی تون رو سید ( سرور) خطاب کنن و شما رو به اسم صدا بزنن، احساس پایین بودن بهتون دست میده؟ چه احساسی خواهید داشت؟نه احساس بدی ندارم...اتفاقا پیش هم اومده

8-آقای مجری: تنبلی مادر همه بد بختی هاست.
    پسر عمه زا: باشه، به هر حال مادره و احترامش واجبه

نظرتون در مورد دیالوگ بالا چیه؟نه اینجا واقعا احتراممادرواجب نیست!!خودخداهم گفته تااونجایی ازپدرومادرتون اطاعت کنید که خلاف دستورخدانباشه!!حالا اینجاگفته تنبلی!!ولی مواردمهمترمدنظره!!!

9- بهترین فیلم حماسی که دیدین چی بوده؟ مختارنامه

10- آخرین کتابی که خوندین چی بوده؟درحال خوندن دوتاکتابم...یکی نسیم مهرکه توی سیمرغ معرفی کردن یکی هم کتاب داستانی اوژنی گراندهم

11- آخرین باری که با سیاست یه رفتاری رو در پیش گرفتین و جواب هم داد، چی بوده؟راستش خیلی دوستدارم سیاست شوعرداری رویادبگیرم ولی تاحالا موفق نشدم!!!

12- همدردی براتون چه چیزهایی به ارمغان آورده؟صبورترشدم...بیشتربه جزییات وریشه مسایل نگاه میکنم...خودم روبیشترارزیابی میکنم

13-I truly believe the only way we can create global peace is through not only educating our minds, but our hearts and our souls.
    این جمله از کی هست؟ و یکم مفهومش توضیح بدینتااین حدزبان انگلیسیم خوب نیست...میتونم بعضی کلمه هاشومعنی کنم واستون تااین حدبه دردتون میخوره؟؟؟

14-چرا جدیدا باب شده، خانوم ها ( البته بعضی هاشون) با استفاده از ابزار های زنانه ( ببخشید معذورم نام ببرم)، سعی در جذب مخاطب، فالور ( بیشتر در اینستاگرام) و ... می کنند؟علتش خیلی چیزهاهست که اینجامجالش نیست!!خیلی ازمسایل فرهنگی وتربیتی روی این قضیه تاثیرداره...فکرنمیکنم ربطی به اعتمادبه نفس واینجورچیزها داشته باشه!!!بیشتربحث تربیتی مطرحه!!

15- وقتی که من عاشق شدم
    شیطان به نامم سجده کرد
    آدم زمینی تر شدو
    عالم به آدم سجده کرد

این شعر چی می خواد بگه؟این شعرمیخوادبگه آقای محمدرضا اینقدربنده های خدارواذیت نکن!!!

اماواقعااگه عاشق خداباشی وتوی راهش باشی شیطان هم به سجده درمیاری...کاش لیاقت عشق واقعی به خداروپیداکنیم.خدایی که عاشقمونه

ادامه دارد....
    چی چی روادامه داره؟؟؟؟تاهمینجاهم خداروشکرکن ازمدیرنخواستم دوباره کمرنگت کنه!!»

ممنونم ازسوالهای فنی تون!!
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

8. 9 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

khaleghezey (سه شنبه 15 دی 94), miss seven (سه شنبه 15 دی 94), mohamad.reza164 (سه شنبه 15 دی 94), گیسو کمند (سه شنبه 15 دی 94), افسونگر (سه شنبه 15 دی 94), باغبان (سه شنبه 15 دی 94), سوده 82 (سه شنبه 15 دی 94), سرشار (سه شنبه 15 دی 94), عشق آفرین (دوشنبه 05 بهمن 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,218

حالت من
    Ashegh
    Array
    آقای باغبان دیدید بالاخره به حرف من رسیدید!!!
    درموردعکس:واقعا بایدمهربونی روازبچه هایادگرفت...بدون هیچ توقعی به اطرافیانت مهربونی کنی

نقل قول نوشته اصلی توسط m.reza91 نمایش پست ها
    سلام....اه اه سلام...کی شمارواینجا راه داده؟؟؟؟بازهم موردمهروعطوفت قرارگرفتی...آخییییی گناه دارب بخدا!!

خدا خیرشون بده ؛ جناب باغبان پس همونطور که قبلا اعلام آمادگی کرده بودم ، الان هستم؛ فقط نمیدونم لیست دست کیه، مدیریت اینجام که داینامیکه، از مدیریت پویای تاپیک می خوایم که ما رو هم بذارند در صف صندلی داغ.
    و چند تا سوال هم بپرسیم از پاییزه خانم ( اگه تکراریه ببخشید نرسیدم پستای قبل رو همشو بخونم)
    1- یه روز بارونی و سرد دوست دارین زیر بارون باشید یا توی خونه چای داغ بنوشید ( یا حالا قهوه که خارجی تر باشه )زیربارون صدالبته!!!بابایکی به ایشون قهوه بده ببینه چه مزه ایه طفلی!
    2- بهترین لحظه ی زندگیتون چه بوده است؟اولین باری که پسرموبغل کردم
    3- بهترین تفریح؟وب گردی..کتاب خ‌وندن...گروههای اجتماعی
    4-خسته ی خسته می رسید خونه، چه چیزی میتونه خوشحالتون کنه؟اینکه خونه مرتب باشه...همه چیزسرجاش...هیچ چیزبه اندازه خونه بهم ریخته عصبیم نمیکنه...اگه بهم ریخته باشه باهمون لباس بیرون همه جارومرتب میکنم بعدمیشینم
    5-میرید مسافرت ، دوست دارید تو چادر بخوابید یا برید هتل پنج ستاره؟ ( هتل پنج ستاره رو رایگان در نظر بگیرید)هتل پنج ستاره شک نکنید!!!تجربه چادرروداشتم اصلا دوست ندارم!!....آخی عمورضاهمش فکروخیال دنیای رایگان ومجانی روداره!!!
    6- آخرین باری که ناراحت شدید (یا عصبانی)کی بود و چرا؟ آیا لزومی داشت؟دیشب بود...دررابطه بارفتاریکی باپسرم بود..آره لازم بود
    7- فکر میکنید شخصیتتون چه تغییرات عمده ای در طول 5 سال گذشته کرده؟ مثبت ها و منفی ها رو بگین
    مثبتها:صبورترشدم...بیشترمدا رامیکنم بااطرافیان...به پدرومادرم بیشتراحترام میزارم
    منفی ها:گاهی میخوام به طرف مقابل بفهمونم که بیشنرازتومیدونم!!!...لعضی وقتهاهم ناراحت شدن طرف مقابل واسم مهم نیست!!!فقط میخوام بفهمه که اشتباه کرده!!

8- چند تا کارای مورد علاقتونو بگید...بازاررفتن...کتاب خوندن..تمیزکردن خونه...غذاهای جدیدوعجیب وغریب پختن...توی سرمابستنی خوردن..
    9- مهمترین انگیزه از پست زدن در تاپیک های همدردی؟تاپیک کل کل رومیگی؟؟؟؟خب معلومه کم کردن روی شما!!!
    بقیه تاپیکهام واقعا بعضی وقتهاکسی رومیبینم شبیه شرایط خودم فقط میخوام بهش بگم که اینجوری پیش نره چ‌ن من رفتم ونتیجه اش چیه...واقعا دلم میخوادکمکش کنم

10- تو کل کل من چقدر لجتونو درآوردم!؟
    کی؟؟؟؟؟؟شما؟؟؟؟چه حرفها!!!

خداروشکرمیکنم بازاین شانسهانصیبتون شد...ممنونم ازسوالای خوبتون
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

10. 10 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

khaleghezey (سه شنبه 15 دی 94), m.reza91 (چهارشنبه 16 دی 94), miss seven (سه شنبه 15 دی 94), mohamad.reza164 (سه شنبه 15 دی 94), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 15 دی 94), گیسو کمند (چهارشنبه 16 دی 94), افسونگر (سه شنبه 15 دی 94), باغبان (سه شنبه 15 دی 94), سوده 82 (سه شنبه 15 دی 94), عشق آفرین (دوشنبه 05 بهمن 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,218

حالت من
    Ashegh
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط zzzz نمایش پست ها
    سلام چخوب منم میتونم سوال بپرسم کاش زودتر باز میشد ارسال چون دوس داشتم از باغبان سوال کنم .خودمم میخوام شرکت کنم:((
    حالاسوالام شایدتکراریم باشه قبلیارونخوندم اگه دوس نداشتی جواب نده

سلام عزیزم
    1_سنت؟قدت؟وزنت؟تحصیلاتت؟25سال...160سانت..53کیلو...لیسانس
    2_ چه غذایی دوس داری؟چه غذایوو خوب درست میکنی؟دمپخت واستبلی رودوست دارم...قورمه سبزی وقیمه روهم خوب درست میکنم
    3_شغلت چیه؟رشته دانشگاهیت؟بچه داری...خانه داری...شوهرداری...سه شیفت کارمیکنم!!...رشته ام یکی ازرشته های علوم تجربی هستش
    4_ نظر درباره zzzzچیه؟
    شرمنده اما زیادافتخارآشنایی باهاتون روندارم...اگه پارسال بودشایدبیشترمیشناختم اماالان متاسفانه زیادنمبرسم تاپیکها روبخونم

ممنونم دوست خوبم
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

12. 8 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

khaleghezey (سه شنبه 15 دی 94), miss seven (سه شنبه 15 دی 94), mohamad.reza164 (سه شنبه 15 دی 94), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 15 دی 94), گیسو کمند (سه شنبه 15 دی 94), zzzz (سه شنبه 15 دی 94), باغبان (سه شنبه 15 دی 94), سوده 82 (سه شنبه 15 دی 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,218

حالت من
    Ashegh
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط افسونگر نمایش پست ها
    سلام.منم به عنوان اولین کمرنگی که!در این تاپیک احساس وجود کرد خواستم تشکر کنم.
    عادی هستیم دیگه...عادی و ساده..سربه زیر...
    هر چند یکم دیر شد و از بقیه جاموندیم اما خوب سوالامونو می پرسیم.
    سلام بر خانم پاییزه گرامی.....سلام عزیزم
    ۱.آیا کسی تو همدردی بیشترین کمک رو به شما کرده و شما نتونستید ازش تشکر کنید؟آره...دوست خوبم دنیاجان...که خیلی خیلی بهم کمک کرد...اماخیلی وقته نیستش...اماهمیشه واسش دعامیکنم
    2-آیا شما به عنوان یه خانم متاهل همسرتون از عضویت شما و اکانت شما خبر دارن؟نه خبرنداره
    ۳-آیا به نظر شما موردی بوده تو همدردی که احساس کنید داره بهش ظلم میشه ولی نتونید کمکش کنید؟آره بعضی هاکه شرایط خودمودارن...وواقعاهم ناراحت مبشم...بعضی وقتها واسه چندنفرشده به طورخصوصی ازمشاورهاخواستم به اونتاپیک سربزنن...چون خودم نمیتونستم کمکی کنم
    4-تاحالا ۴ سوالمو پاک کردم.تقریبا از حدو مرزش مطمین نیستم...
    5-اولین ارمغان و احساس مادر شدن برای شما چیه بوده؟و چقدر دنیای آدمو عوض میکنه؟اولیش اینه که قدرمادرتومیدونی!!!واقعا میگم...خیلی دنیات عوض میشه...کلا دنیای مادری خیلی متفاوته...همه چی روازیه جنس دیگه میبینی...بزرگترمیشی..پخته ترمیشی...مسایل بی ارزش رومیشناسی...به خاطربچه ات خیلی چیزهاروتحمل میکنی!!که شایدتوی مجردی یاقبل ازبچه دارشدن اصلا حاضربه انجامشون نبودم
    6-به نظرشما اولین راه فرار از ناامیدی بعد از توکل به خدا چیه؟پیداکردن یه انگیزه ویه هدف
    7-مهمترین فاکتوری که باعث شد به همسرتون جواب مثبت بدید چی بود؟شرایط اون موقع خیلی متفاوت بود!!فک میکنم کمترکسی تجربه کرده باشه...زیادبه معیاروملاک فکرنمیکردم
    .شب وروزم گریه بودکه فقط ازیه بیکاری سخت جون سالم به درببره!!!

8-تاحالا شده به خاطر گذشت کردن پشیمون بشید؟نه نشده
    ۹-بهترین هدیه ای که خوشحالتون میکنه چیه و آیا تاحالا گرفتید؟گل نرگس روخیلی دوست دارم...شوهرم واسم دوبارگرفته...کتاب هم دوست دارم اماکسی نگرفته واسم!!!
    10-اگر بخواهید بهترین هدیه رو به بهترین کس بدید چه چیزی به چه کسی می دهید؟به مامانم....همیشه هرچیزی احتیاج داره واسش میگیرم
    11-چون از مشقتهاو خستگیهای بچه داری خوب اطلاع دارم آیا شده برای فرار از کاری خودتون رو به ضعف یا خواب بزنید تا همسرتون اون کارو انجام بده؟نه..متاسفانه شوهرم ازبعداززایمان خیلی خیلی تنبل شده!!!!
    12-اصلا منو میشناسید؟؟؟
    متاسفم...به خانم zzzzهم گفتم کمترفرصت خوندن تاپیکهارودارم...الان باهاتون آشناشدم خیلی هم خوشحالم

ممنونم ازسوالای خیلی خوبتون
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

14. 10 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

khaleghezey (سه شنبه 15 دی 94), m.reza91 (چهارشنبه 16 دی 94), miss seven (سه شنبه 15 دی 94), mohamad.reza164 (سه شنبه 15 دی 94), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 15 دی 94), گیسو کمند (سه شنبه 15 دی 94), افسونگر (سه شنبه 15 دی 94), باغبان (سه شنبه 15 دی 94), سوده 82 (سه شنبه 15 دی 94), عشق آفرین (دوشنبه 05 بهمن 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,218

حالت من
    Ashegh
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته اردیبهشت نمایش پست ها
    سلام به دوستان صندلی داغ

فکر کنم تالار داشت کم کم قندیل می بست که قضیه صندلی پیش اومد تا یخش باز شه ...

و اما سوال راستش هیچ فکری نکردم میخوام فی البداهه ازت سوال بپرسم پاییزه جون

باغبان عزیز : فکر میکنم بهتره یه تاپیک در حاشیه صندلی ایجاد کنی و مسایل رو و انتخاب نفرات رو اونجا انجام بدی اینجا که نمیشه گفت سوال نپرسین البته نظر منه :)

پاییزه جان:جاااااانم فرشته جون
    1)شب یلدا بهتون خوش گذشت ؟ چیکار کردین ؟ مراسم خاصی بود؟ اوه اوه...یادم نداز که خیلی بدبود...نمیشه بگم چرا...اماخب باهمسرم بحثم شد...من خونه پدرشوهرم رفتم...کلی آجیل وهله هوله!!!به بقیه خوش گذشت امامن نه...همسرمم سرکاربود...باهم قهربودیم!!!
    2) چقدر درگیر گوشی و تلگرام و شبکه های اجتماعی هستی؟ زیاد...چون توی خونه ام بعدازرسیدگی به پسرم میشه گفت بیشتردورموبایلمم...شبکه های اجتماعی خیلی کم اما وب و برنامه های دیگه زیاد
    3) برنامه پنج سال ایندت چیه؟فعلا که دارم واسه تربیت بچه مطالعه میکنم وبیشترین هدفم تاپنج سالگی پسرم اینه که خوب تربیتش کنم...بعدش هم وقتی چهارپنج سالش شد میخوام باهم بریم زبانکده...چون واقعادوستدارم زبانموبهترکنم...هم خودم هم پسرم

4)اخرین باری که شوهرتو سورپریز کردی کی بوده / و چیکار کردی؟خیلی فکرکردم تایادم اومد!!!واسش غذای موردعلاقه شودرست کردم!!!بااینکه بهش گفته بودم وقت نمیکنم چیزی درست کنم.انتظارداشت اومدخونه تخم مرغ میخوریم!!!
    5)اخرین باری که ایشون شما رو سورپرایز کردن کی بوده و چطوری؟همین دوهفته پیش...باهاش قهربودم...رفت یه کارر کردکه من دوست ندارم تاحرص منودربیاره...کچل کرد!!!امامن اصلا حرص نخوردم به جاش کلی هم خندیدم بهش وبهانه ای شدتاآشتی کنیم
    6)ترکیب سه نفرتون باهم بیشتر خوش می گذره یا وقتی با شوهرت دوتایی هستید؟

7)پاییزه برای عید حتما باید خرید کنه ؟یا نه چیزهایی که لازمه در زمان خودش؟هرچی که لازمه واقعا همیشه خریدم دنبال خریداضافه وتشریفات وفلان و...نبودم...امسال هم لباس نمیگیرم چون خریدم وهنوز نپوشیدم!!
    8) با کلمات زیر جمله بساز

تراکتور- ام.رضا- ساق دوش- پنیر- قهوه خونه- کفش
    ام رضا باکفشهای جدیدش سواربرتراکتورپیش به سوی قهوه خونه بانون وپنیربه دست(چون غذای ارزونیه!)میرفت که واسه ساقدوشش خارجیش قهوه بگیره!!

9) جمله زیر که یکی از دوستان کم رنگ گفتن چه حسی رو در شما ایجاد میکنه؟

حس جشن عاطفه ها که میرفتیم هرچی داشتیم میدادیم واسه بقیه...واقعا دردناکه...دلم سوخت واسش

10) برای هریک از افراد زیر یه کاراکتر معرفی کن که به ذهنت خطور میکنه

مدیر همدردی :

فرشته مهربان:
    باغبان:
    ام .رضا 91:
    پاییزه:
    میشل:
    صبا:
    فرشته اردیبهشت:
    کیت کت :
    عشق افرین:
    مصباح الهدی:
    11)به نظرت مهم ترین و بزرگترین ایرادی که دارم چیه؟تااونجایی که من میشناسمت ویژگی های خوبت بیشتره اما بعضی وقتهاحس میکنم زیادی خودتوخسته میکنی وفلسفه بافی میکنی...البته ببخشی ها!!
    12)ویژگی مثبتم چیه؟باانصاف وباگذشتی....مهربون که خیلی!!

13) پاییزه در چه موردی بیشتر از هر کاری تبحر داره ؟ آشتی دادن بقیه...خونه داریم هم خوبه...آشپزی هم واسم جذابه
    14) وقتی یه موقعیتی برات پیش میاد که تعریف نشده است و نمیدونی باید چی کار کنی گیج و مبهوت میشی و سعی داری درست ترین کارو انجام بدی چه میکنی؟ و مهتر اینکه از چه شخصی در زندگیت به عنوان الگو استفاده میکنی؟خیلی پیش اومده...بیشترسکوت میکنم...صبرمیکنم ببینم چی میشه...ازداییم....خیلی قبولش دارم وواقعاعاشقشم
    15) بزرگترین رسالت زن چیه بعد از انسان بودن ؟مادرمسولیت پذیروهمسریباگذشت

خیلی سوال دارم ولی نمیخوام اذیت بشی بالاخره نی نی داری و وقتت تنگه
    ممنون عزیزم سوالات قشنگ بودن...فقط اون کاراکترها روتوی پستهای بعدی میفرستم...ممنون عزیزم...تلافی میکنم
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

16. 8 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

m.reza91 (چهارشنبه 16 دی 94), miss seven (سه شنبه 15 دی 94), گیسو کمند (سه شنبه 15 دی 94), افسونگر (سه شنبه 15 دی 94), باغبان (سه شنبه 15 دی 94), دختر بیخیال (سه شنبه 15 دی 94), سوده 82 (سه شنبه 15 دی 94), عشق آفرین (دوشنبه 05 بهمن 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    سلام مادر جوان ، خوبی ؟خوشی؟ نی نی خوبه؟

اول بگم ببخشید من وقت نکردم همه تاپیک و بخونم ، پست اول و خوندم دیدم گویا همون صندلی داغ خودمونه، با مدیریت جناب باغبان ، الان نوبت خانم پاییزه است گویا،حالا نمیدونم قانون جدیدی اضافه شده یا خیر ، اگر پستم خلاف قوانین جناب باغبانه گزارش ویرایش و حذف با خودتون دیگه پیشاپیش ممنون

سوال 1) پاییزه جون اینطور که فهمیدم تو هم سن منی ؛ روزی که ازدواج کردی چند سالت بود؟ اصلا تمایلی داشتی تو اون سن ازدواج کنی؟ نظرت در مورد ازدواج چی بود؟

سوال 2) با همسرت چند جلسه آشنایی گذروندی ؟ از نظرت تعداد جلساتش کم بود یا زیاد؟

سوال 3) قبل از ازدواجت دانشگاه هم میرفتی دیگه ؟ قبل از ازدواج نگران ایجاد تعادل بین درست و زندگیت نبودی؟ بنظرت چقدر تونستی این تعادل و ایجاد کنی؟

سوال 4) همسرتون موافق تحصیلاتت بودن درسته؟ خب در جلسات آشنایی ازشون خواستی در این راستا کمکت کنند چقدر تونستن همراهت باشند و کمکت کنند؟

سوال 5) الان که چند سال از ازدواجت گذشته ، آیا مسله ای پیش آمد که با خودت بگی کاش قبل از ازدواجم نظر همسرم و در خصوص این موضوع میپرسیدم؟ میتونی بگی چه مسایلی یا مسله ای بوده؟
    سوال 6) راستی نی نی کوچولوی نازت دختره یا پسر؟ یادم رفته، الان که نی نی دار شدی به درست هم میتونی مثله قبل برسی؟ همسرتون هم کمکت میکنند؟ مثلا تو اگر امتحان داشته باشی ایشون نی نی و نگه دارند؟ یا غذا درست کنند ؟ در خصوص این موضوع و کمک ایشون قبل از ازدواج هم صحبت کرده بودین؟

سوال 7) مسله ای تا حالا با خانواده همسرت از همون اول تا الان پیش آمده که بعد ها با خودت بگی کاش قبل از ازدواج این مورد و بررسی میکردم؟میتونی بگی چه مسله ای بوده؟

سوال 8) تو میدونی فرشته اردیبهشت هم روی صندلی داغ میشینند یا نه ؟ یا میدونی این سوال و باید از کی بپرسم ؟ تایم نشستنشون هم بهم بگو مرسی
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

18. 7 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

miss seven (سه شنبه 15 دی 94), paiize (سه شنبه 15 دی 94), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 15 دی 94), باغبان (سه شنبه 15 دی 94), سوده 82 (سه شنبه 15 دی 94), سرشار (سه شنبه 15 دی 94), عشق آفرین (دوشنبه 05 بهمن 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,218

حالت من
    Ashegh
    Array
    فرشته جون سوال6روجاانداخته بودم!!
    بایددرجوابت بگم وقتی سه نفرمون هستیم بیشترمیخندیم یه جورایی دوتامون همه چی روفراموش میکنیم وبچه میشیم
    واماسوال10
    مدیرهمدردی:دهقان فداکار
    فرشته مهربان:معلم دینی وعربی سال دوم راهنماییم!
    باغبان:باغبون بیل به دست!
    ام رضا:حسنک!!!
    پاییزه:نمیدونم
    میشل:جودی ابوت
    صبا:ستایش
    فرشته اریبهشت:دیانا دوست آنه
    کیت کت:بازیگرکودکی مریم مقدس!امیدوارم هرجاهست صحیح وسلامت باش...آمین
    عشق آفرین:یادشاعرهامیفتم چون قشنگ مینویسه
    مصباح الهدی:نمیدونم امااسمش همیشه منویادحرم حضرت معصومه میندازه

فرشته خیلی مشکل بود!!
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

20. 7 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

miss seven (سه شنبه 15 دی 94), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 15 دی 94), گیسو کمند (سه شنبه 15 دی 94), افسونگر (سه شنبه 15 دی 94), باغبان (سه شنبه 15 دی 94), سوده 82 (سه شنبه 15 دی 94), عشق آفرین (دوشنبه 05 بهمن 94)

صفحه 10 از 50 نخستنخست 12345678910111213141516171819203040 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)