نقل قول نوشته اصلی توسط ساده دل نمایش پست ها
سلام.همین ک وقت میزارید به پست اهمیت میدهید و پاسخ میدهید بسیار سپاسگذارم.
درجواب سوال هایتان.
در کمال تعجب در تویتر و فیسبوک به طور همزمان آشنا شدیم...
آنطور ک ایشانت گفته ، خانواده اش با تعریف هایی ک از طرف پسرشان از من شنیده اند و چهره ام را دیده اند، تمایل زیادی به خواستگاری دارن اما تا الان هم من مخالف این مساله بودم (به دلیل مساءل خانوادگی ک اگر نیاز باشد توضیح میدهم) در واقع ایشان و خانواده اش دوست دارند هرچه زودتر رسمی شود.اما من باز هم برای آشنایی زمان میخواهم. و جدا از آشنایی،ایشان درگیر مساءل کاری هستند ک انجامش برای من مهم است و میخواهم مساءلی برایم روشن گردد.و اگر این دوستی وجود دارد صرفا به خواسته من است.
اطلاع ندارم ک خانواده اش از گذشته ام میدانند یا خیر... ایشان بسیار منطقی برخورد کردند و از نظرش اتفاقی ک ممکن است در زندگی هرکسی اتفاق بیافتد.. و خود من،حال و آینده ام برایش اهمیت دارد..نه گذشته.
دروغ چرا!از معیار های اصلی من وضعیت مالی و تحصیلی نیز میباشد.
و بسیار هم اهمیت دارد.. بسیار ..
میخواهم تصمیم درست بگیرم حتما پیش مشاور میروم..
نیازی هست از ایشان نظر خانواده اش راجع به گذشته ام را بپرسم؟

سلام
نمي دونم چرا اين حس بهم منتقل شد كه تصميم خودتون رو گرفتين.

از شما انتظار ميره كه از تجارب تون بهترين استفاده رو بكنيد. سنجيده قدم بر داريد.
امدن به همدردي و قصد مشاوره كردن، نكات مثبتي هست كه در باره شما وجود داره.
در مورد ادامه تاپيك عجله نكنيد. قطعا دوستاني هستن كه راهنمايي هاي بهتري به شما بدهند ولي هنوز فرصت نكردند.
در مورد بستن تاپيك هم چرا چنين خواسته اي داريد؟ احتمالا موضوع شما براي خيلي ها كسب تجربه خواهد بود.
-----------------

من نظراتم رو تو پست قبلي گفتم. ولي حتما در مورد نظر خانواده ايشان مطمين بشويد. البته بهترين روش از اطمينان يافتن از اين مهم، خواستگاري هست. چون شان و شخصيت شما حفظ خواهد شد.
هميشه بهترين تصميم زماني اتفاق مي افته كه از بالا به قضيه نگاه كنيد و از جانب هر دو سوي ماجرا موضوع رو تحليل كنيد.

قطع رابطه
خواستگاري
مشاوره
تحليل
انتخاب

----------

سمت ما كه نظر مادر داماد خيلي مهمه. شما رو نمي دونم. ولي در كل اگر همدردي رو بچرخيد متوجه ميشيد كه مادري كه براي بچه اش 29 سال تلاش كرده، خيلي اهميت ميده و ......