به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 11 از 50 نخستنخست ... 234567891011121314151617181920213141 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 492
    عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 بهمن 04 [ 23:26]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    8,218

تشکرشده 6,659 در 1,532 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط دختر بیخیال نمایش پست ها
    سلام مادر جوان ، خوبی ؟خوشی؟ نی نی خوبه؟سلام دختربیخیال عزیز...چه عجب!!!

اول بگم ببخشید من وقت نکردم همه تاپیک و بخونم ، پست اول و خوندم دیدم گویا همون صندلی داغ خودمونه، با مدیریت جناب باغبان ، الان نوبت خانم پاییزه است گویا،حالا نمیدونم قانون جدیدی اضافه شده یا خیر ، اگر پستم خلاف قوانین جناب باغبانه گزارش ویرایش و حذف با خودتون دیگه پیشاپیش ممنون

سوال 1) پاییزه جون اینطور که فهمیدم تو هم سن منی ؛ روزی که ازدواج کردی چند سالت بود؟ اصلا تمایلی داشتی تو اون سن ازدواج کنی؟ نظرت در مورد ازدواج چی بود؟چهارسال پیش بود میشه21..اگه تمایل نداشتم که ازدواج نمیکردم دختر!!نکنه فکرکردی منوبه زورشوهردادن!!!اتفاقا خودم خواستم!!!یادم نیست چه نظری داشتم...عاشق بودم دیگه

سوال 2) با همسرت چند جلسه آشنایی گذروندی ؟ از نظرت تعداد جلساتش کم بود یا زیاد؟ سه جلسه...نه کافی بود اما من آگاهی لازم رونداشتم...متاسفانه بعدازازدواج بااین سایت آشناشدم

سوال 3) قبل از ازدواجت دانشگاه هم میرفتی دیگه ؟ قبل از ازدواج نگران ایجاد تعادل بین درست و زندگیت نبودی؟ بنظرت چقدر تونستی این تعادل و ایجاد کنی؟آره من دانشجوبودم...کلاسهام روکمترمیگرفتم تابتونم به زندگیم هم برسم...آره تونسته بودم تعادل ایجادکنم حتی میشه گفت خیلی بیشتربه زندگیم رسیدم تادرسم

سوال 4) همسرتون موافق تحصیلاتت بودن درسته؟ خب در جلسات آشنایی ازشون خواستی در این راستا کمکت کنند چقدر تونستن همراهت باشند و کمکت کنند؟آره موافق بودن...امابعدش کمی اذیت کردن که گفتم منم مجبورشدم واحدهای کمتروکلاسهای حضوری کمتری بگیرم

سوال 5) الان که چند سال از ازدواجت گذشته ، آیا مسله ای پیش آمد که با خودت بگی کاش قبل از ازدواجم نظر همسرم و در خصوص این موضوع میپرسیدم؟ میتونی بگی چه مسایلی یا مسله ای بوده؟آره خیلی پیش میاد...مثلا نگفتم که مستقل بودن ازنظرمن یعنی چی؟!!!!یانگفتم که من اجتماعی واهل ورفت وآمدهستم یاخیلی چیزهای دیگه
    سوال 6) راستی نی نی کوچولوی نازت دختره یا پسر؟ یادم رفته، الان که نی نی دار شدی به درست هم میتونی مثله قبل برسی؟ همسرتون هم کمکت میکنند؟ مثلا تو اگر امتحان داشته باشی ایشون نی نی و نگه دارند؟ یا غذا درست کنند ؟ در خصوص این موضوع و کمک ایشون قبل از ازدواج هم صحبت کرده بودین؟پسره...عزیزم درسم تموم شده...امااون موقع که درس میخوندم آره کمکم میکردن...موقع امتحانها واقعا کمک میکردن...غذادرست میکرد..توقع کمتری ازم داشت..آره قبلش باهاش صحبت کرده بودم

سوال 7) مسله ای تا حالا با خانواده همسرت از همون اول تا الان پیش آمده که بعد ها با خودت بگی کاش قبل از ازدواج این مورد و بررسی میکردم؟میتونی بگی چه مسله ای بوده؟بوده اتما نمیشه بگم عزیزم اگه خواستی بعداخصوصی بهت میگم

سوال 8) تو میدونی فرشته اردیبهشت هم روی صندلی داغ میشینند یا نه ؟ یا میدونی این سوال و باید از کی بپرسم ؟ تایم نشستنشون هم بهم بگو مرسی
    [b]جو[ب این سوالوفک کنم فهمیدی/b]
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

2. 6 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

m.reza91 (چهارشنبه 16 دی 94), miss seven (سه شنبه 15 دی 94), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 16 دی 94), افسونگر (سه شنبه 15 دی 94), باغبان (سه شنبه 15 دی 94), دختر بیخیال (سه شنبه 15 دی 94)

مدیران انجمن آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array
    سلام

صندلی داغ خانم پاییزه :

آغاز : یکشنبه 13 دی

پایان : چهارشنبه 16 دی ماه
    ( یعنی تا فردا شب )

دوستان عزیز : هر سئوالی از ایشون دارنند بپرسنند . ( ممنون )

.......................

به خاطر اینکه تاپیک تازه وارد این انجمن شده ، نفر بعدی با تاریخ مشخص و دقیق تر اعلام می شوند .

ببخشید .

..............................

به نظرم سعی کنیم ، سئوال های خیلی خیلی خیلی شخصی نپرسیم !

ممنون .

​​

4. 6 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

miss seven (سه شنبه 15 دی 94), paiize (سه شنبه 15 دی 94), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 15 دی 94), افسونگر (سه شنبه 15 دی 94), دختر بیخیال (سه شنبه 15 دی 94), سوده 82 (پنجشنبه 17 دی 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 مرداد 04 [ 04:24]
    سطح
    81
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 136
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,748

تشکرشده 764 در 211 پست

Array
    عرض سلام و وقت به خیر دارم خدمت همه دوستان مخصوصا خانم پاییزه

خب مثل اینکه شانس با باغبان و خاله قزی یار بود وگرنه .بیخیال پرنده که از قفس پرید دیگه پریده...اما خانم پاییزه...ایشون که منو نمیشناسن...خب فعلا برای دست گرمی و آشنایی بیشتر با چند تا سوال ساده و دم دستی شروع میکنم تا ببینم در ادامه چه پیش میاد...البته بعضی از سوالاتم ممکن است تا حدودی تلخ و یا حتی گزنده باشند...اگر مایل به پاسخگویی نبودید جلوی سوال بنویسید یک هیزم بردارید...همین

۱ـ اگر آقا پسر گلتون رو با هزار رنج و خون دل خوردن به سن قانونی(هیجده سال تمام)برسانید و از قضا شرایط کشور به گونه ای پیش برود که ایران به طور ناخواسته وارد جنگ نظامی دیگری شود عکس العملتان در سه حالت زیر چگونه خواهد بود؟
    الف ـ خود ایشان (آقا پسرتون)مصر باشد که داوطلبانه به جبهه اعزام شود
    ب ـ هیچ تمایلی نداشته باشد
    ج ـ موظف به گذراندن خدمت مقدس سربازی باشد.اما شانه خالی کند

۲ـ فرض کنید توی یک اتاق گاز گرفته حبس شدید و هیچ راه فراری وجود ندارد.یک خودکار دارید و نصف برگه کاغذ.در چهار یا حداکثر پنج خط وصیت نامه بنویسید.(البته دور از جونتون)

۳ـاگر در یک جنگ و مجادله خانوادگی در آینده ، پسرتان بین شما و همسرش ،همسرش را انتخاب کند واکنش شما چگونه خواهد بود؟

۴ـ یک بیت شعر از خودتان در وکنید (زیاد پابند قوانین شعری نباشید اگر هم هستید که چه بهتر)

۵ـ از زندگیتان یک عکس عاشقانه بگیرید و برای ما تفسیرش کنید.

۶ـ چند دقیقه یا ساعت از شبانه روزتان را به خدا اختصاص میدهید؟...تا چه اندازه با هم صمیمی و خودمانی هستید؟...جلوی خدا بیشتر سر بلندید یا مردم؟ (مختصری توضیح دهید)

۷ـ صدا رفت ... دوربین رفت...حرکت .نقش یک انسان بد را برای خودتان جلوی آینه بازی کنید و دیالوگ هایش را برای ما بنویسید(در حد دو سه خط کفایت میکنه)...راستی بد بودن سخت تر است یا خوب بودن؟...اگر بد بودن،پس چرا آمار خوب ها هر روز بیش تر از پیش رو به نزوله؟

۸ـ جلوی دوربین صدا و سیما در حد یکی دو جمله از همدردی تبلیغ کنید.(طنز باشد تاثیرش بیشتر است)

ممنون از پاسخگوییتون

6. 12 کاربر از پست مفید سرشار تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 16 دی 94), miss seven (سه شنبه 15 دی 94), mohamad.reza164 (سه شنبه 15 دی 94), neginnn (سه شنبه 15 دی 94), paiize (چهارشنبه 16 دی 94), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 15 دی 94), گیسو کمند (چهارشنبه 16 دی 94), افسونگر (سه شنبه 15 دی 94), باغبان (سه شنبه 15 دی 94), دختر بیخیال (سه شنبه 15 دی 94), سوده 82 (پنجشنبه 17 دی 94), عشق آفرین (دوشنبه 05 بهمن 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,218

حالت من
    Ashegh
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط سرشار نمایش پست ها
    عرض سلام و وقت به خیر دارم خدمت همه دوستان مخصوصا خانم پاییزه...سلام جناب سرشار

خب مثل اینکه شانس با باغبان و خاله قزی یار بود وگرنه .بیخیال پرنده که از قفس پرید دیگه پریده...اما خانم پاییزه...ایشون که منو نمیشناسن...خب فعلا برای دست گرمی و آشنایی بیشتر با چند تا سوال ساده و دم دستی شروع میکنم تا ببینم در ادامه چه پیش میاد...البته بعضی از سوالاتم ممکن است تا حدودی تلخ و یا حتی گزنده باشند...اگر مایل به پاسخگویی نبودید جلوی سوال بنویسید یک هیزم بردارید...همین

۱ـ اگر آقا پسر گلتون رو با هزار رنج و خون دل خوردن به سن قانونی(هیجده سال تمام)برسانید و از قضا شرایط کشور به گونه ای پیش برود که ایران به طور ناخواسته وارد جنگ نظامی دیگری شود عکس العملتان در سه حالت زیر چگونه خواهد بود؟
    الف ـ خود ایشان (آقا پسرتون)مصر باشد که داوطلبانه به جبهه اعزام شود:نمیتونم هجده سال دیگه خودموتصورکنم...اگه شرایط جوری باشه که واقعا به حضورهمه احتیاج باشه شایداجازه بدم...امااگه جنگهای هوایی و...باشه نه نمیزارم
    ب ـ هیچ تمایلی نداشته باشداصرارنمیکنم
    ج ـ موظف به گذراندن خدمت مقدس سربازی باشد.اما شانه خالی کنداتفاقاچندروزپیش میگفتم نمیزارم بره سربازی!!چون یه چیزبی خوده!!!!،فقط دوسال ازعمرشون تلف میشه...اگه واسه جنگ باشه یه روزه هم میتون کارباصلاح رویادبگیره بقیه چیزهاش مهم نبست

۲ـ فرض کنید توی یک اتاق گاز گرفته حبس شدید و هیچ راه فراری وجود ندارد.یک خودکار دارید و نصف برگه کاغذ.در چهار یا حداکثر پنج خط وصیت نامه بنویسید.(البته دور از جونتون)چه ترسناک!!!
    مینویسم
    به نام خدا
    همسروپسرعزیزم خوشحالم که این فرصت روداذم توی این لحظات آخرواستون بنویسم......جان(اسم شوهرم)ازت میخوام که منوببخشی واسه تموم بدی هایی که درحقن کردم...تموم لحظه هایی که بی جهت خراب کردم.حالاکه آخرراهم یه اعترافی میکنم که گاهی اوقات فقط میخواستم باهات لجبازی کنم وتلافی کارهات رودربیارم...حیف...حیف که فرصت جبران نیست...ازت بخاطرتمام لحظه های خوبی که واسم ساختی ممنونم...عزیزم ازت میخوام که خیلب خیلی مراقب پسرم باشی...یادت نره بهش بگی چه آرزوهایی وایش داشتم.یادت نره بهش بگی خیلی عاشقش بودم.ازت میخوام بعدازمن کسی روانتخب کنی که مادرخوبی واسه پسرمون باشه نه زن دلخواهی برای خودت!!ی

۳ـاگر در یک جنگ و مجادله خانوادگی در آینده ، پسرتان بین شما و همسرش ،همسرش را انتخاب کند واکنش شما چگونه خواهد بود؟سعی میکنم هیچوقت باعروسم واردجنگ نشم امااگه پیش اومدبه پسرم حق میدم چون زندگیش مهمتره...بااینکه دل من میشکنم امادرکش میکنم

۴ـ یک بیت شعر از خودتان در وکنید (زیاد پابند قوانین شعری نباشید اگر هم هستید که چه بهتر)
    این شعروواسه وپسرم ساختم!
    هرکی پسرنداره دزدی کنه بیاره/اگه نشدبدزده بره بخره بیاره

۵ـ از زندگیتان یک عکس عاشقانه بگیرید و برای ما تفسیرش کنید.توی قاب تصویرپسرم توی بغل پدرشه..ودرحال بوسیدنش...ومن خوشحالم ازعلاقه همسرم به پسرمون

۶ـ چند دقیقه یا ساعت از شبانه روزتان را به خدا اختصاص میدهید؟...تا چه اندازه با هم صمیمی و خودمانی هستید؟...جلوی خدا بیشتر سر بلندید یا مردم؟ (مختصری توضیح دهید)اوه اوه...خیلی شرمنده خداهستم این روزها...چون فرصتم ازقبل خیلی کمتره...میدونم این بهانه ها قبول نیست...اما حواسم خیلی خیلی بهش هست...حتی وقتی سرم شلوغه..حتی موقع کارکردن باهاش حرف میزنم وازش معذرت خواهی میکنم...اماواقعا دلم تنگ شده واسه یه خلوت درست وحسابی...تنهادوستیه که داذم!خودش میدونه...واسه همین خیلی باهاش صمیمی هستم
    اعتراف میکنم گاهی اول به فکرمردم بودم بعدخدایادم اومده...واقعا شرمنده شم

۷ـ صدا رفت ... دوربین رفت...حرکت .نقش یک انسان بد را برای خودتان جلوی آینه بازی کنید و دیالوگ هایش را برای ما بنویسید(در حد دو سه خط کفایت میکنه)...راستی بد بودن سخت تر است یا خوب بودن؟...اگر بد بودن،پس چرا آمار خوب ها هر روز بیش تر از پیش رو به نزوله؟نقش یه دوست بد:
    بایدکاری کنم که این دوتاازهم بدشون بیاد...میتونم بایه نقشه بینشون روخراب کنم...آخ جون چه کیفی میده...دیگه جلوی من ادای زن وشوهرهای خوب رودرنمیارن!!!

۸ـ جلوی دوربین صدا و سیما در حد یکی دو جمله از همدردی تبلیغ کنید.(طنز باشد تاثیرش بیشتر است)من زیادبلدنیستم تبلیغ کنم!!
    اماواسه همدردی باشه میگم:
    اگرازدست کنایه های مادرشوهرتون خسته شدید...اگرازکتک های همسرتون به ستوه اومدین...اگه ازدست بچه تون کلافه شدین...اگه میخواین خواعرشوهرتون روآدم کنید...اگرازتنهایی ودیوانگی خودتون خسته شدید...دیگرنگران نباشید...تالارهمدردی راه درمان شماست...هرچه سریعترعضوشوید...ن

ممنون از پاسخگوییتون
    ممنونم ازسوالای خوبتون

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط سرشار نمایش پست ها
    عرض سلام و وقت به خیر دارم خدمت همه دوستان مخصوصا خانم پاییزه...سلام جناب سرشار

الف ـ خود ایشان (آقا پسرتون)مصر باشد که داوطلبانه به جبهه اعزام شود:نمیتونم هجده سال دیگه خودموتصورکنم...اگه شرایط جوری باشه که واقعا به حضورهمه احتیاج باشه شایداجازه بدم...امااگه جنگهای هوایی و...باشه نه نمیزارم
    ب ـ هیچ تمایلی نداشته باشداصرارنمیکنم
    ج ـ موظف به گذراندن خدمت مقدس سربازی باشد.اما شانه خالی کنداتفاقاچندروزپیش میگفتم نمیزارم بره سربازی!!چون یه چیزبی خوده!!!!،فقط دوسال ازعمرشون تلف میشه...اگه واسه جنگ باشه یه روزه هم میتون کارباصلاح رویادبگیره بقیه چیزهاش مهم نبست

۲ـ فرض کنید توی یک اتاق گاز گرفته حبس شدید و هیچ راه فراری وجود ندارد.یک خودکار دارید و نصف برگه کاغذ.در چهار یا حداکثر پنج خط وصیت نامه بنویسید.(البته دور از جونتون)چه ترسناک!!!
    مینویسم
    به نام خدا
    همسروپسرعزیزم خوشحالم که این فرصت روداذم توی این لحظات آخرواستون بنویسم......جان(اسم شوهرم)ازت میخوام که منوببخشی واسه تموم بدی هایی که درحقن کردم...تموم لحظه هایی که بی جهت خراب کردم.حالاکه آخرراهم یه اعترافی میکنم که گاهی اوقات فقط میخواستم باهات لجبازی کنم وتلافی کارهات رودربیارم...حیف...حیف که فرصت جبران نیست...ازت بخاطرتمام لحظه های خوبی که واسم ساختی ممنونم...عزیزم ازت میخوام که خیلب خیلی مراقب پسرم باشی...یادت نره بهش بگی چه آرزوهایی وایش داشتم.یادت نره بهش بگی خیلی عاشقش بودم.ازت میخوام بعدازمن کسی روانتخب کنی که مادرخوبی واسه پسرمون باشه نه زن دلخواهی برای خودت!!ی

۳ـاگر در یک جنگ و مجادله خانوادگی در آینده ، پسرتان بین شما و همسرش ،همسرش را انتخاب کند واکنش شما چگونه خواهد بود؟سعی میکنم هیچوقت باعروسم واردجنگ نشم امااگه پیش اومدبه پسرم حق میدم چون زندگیش مهمتره...بااینکه دل من میشکنم امادرکش میکنم

این شعروواسه وپسرم ساختم!
    هرکی پسرنداره دزدی کنه بیاره/اگه نشدبدزده بره بخره بیاره

۵ـ از زندگیتان یک عکس عاشقانه بگیرید و برای ما تفسیرش کنید.توی قاب تصویرپسرم توی بغل پدرشه..ودرحال بوسیدنش...ومن خوشحالم ازعلاقه همسرم به پسرمون

۶ـ چند دقیقه یا ساعت از شبانه روزتان را به خدا اختصاص میدهید؟...تا چه اندازه با هم صمیمی و خودمانی هستید؟...جلوی خدا بیشتر سر بلندید یا مردم؟ (مختصری توضیح دهید)اوه اوه...خیلی شرمنده خداهستم این روزها...چون فرصتم ازقبل خیلی کمتره...میدونم این بهانه ها قبول نیست...اما حواسم خیلی خیلی بهش هست...حتی وقتی سرم شلوغه..حتی موقع کارکردن باهاش حرف میزنم وازش معذرت خواهی میکنم...اماواقعا دلم تنگ شده واسه یه خلوت درست وحسابی...تنهادوستیه که داذم!خودش میدونه...واسه همین خیلی باهاش صمیمی هستم
    اعتراف میکنم گاهی اول به فکرمردم بودم بعدخدایادم اومده...واقعا شرمنده شم

۷ـ صدا رفت ... دوربین رفت...حرکت .نقش یک انسان بد را برای خودتان جلوی آینه بازی کنید و دیالوگ هایش را برای ما بنویسید(در حد دو سه خط کفایت میکنه)...راستی بد بودن سخت تر است یا خوب بودن؟...اگر بد بودن،پس چرا آمار خوب ها هر روز بیش تر از پیش رو به نزوله؟نقش یه دوست بد:
    بایدکاری کنم که این دوتاازهم بدشون بیاد...میتونم بایه نقشه بینشون روخراب کنم...آخ جون چه کیفی میده...دیگه جلوی من ادای زن وشوهرهای خوب رودرنمیارن!!!

۸ـ جلوی دوربین صدا و سیما در حد یکی دو جمله از همدردی تبلیغ کنید.(طنز باشد تاثیرش بیشتر است)من زیادبلدنیستم تبلیغ کنم!!
    اماواسه همدردی باشه میگم:
    اگرازدست کنایه های مادرشوهرتون خسته شدید...اگرازکتک های همسرتون به ستوه اومدین...اگه ازدست بچه تون کلافه شدین...اگه میخواین خواعرشوهرتون روآدم کنید...اگرازتنهایی ودیوانگی خودتون خسته شدید...دیگرنگران نباشید...تالارهمدردی راه درمان شماست...هرچه سریعترعضوشوید...ن

ممنون از پاسخگوییتون
    ممنونم ازسوالای خوبتون
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

8. 10 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 16 دی 94), m.reza91 (پنجشنبه 17 دی 94), miss seven (جمعه 14 اسفند 94), mohamad.reza164 (چهارشنبه 16 دی 94), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 16 دی 94), گیسو کمند (چهارشنبه 16 دی 94), سوده 82 (چهارشنبه 16 دی 94), سرشار (چهارشنبه 16 دی 94), شمیم الزهرا (چهارشنبه 16 دی 94), عشق آفرین (دوشنبه 05 بهمن 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 دی 97 [ 00:50]
    سطح
    84
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 175
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,385

تشکرشده 1,898 در 451 پست

Array
    سلام. طبق معمول دیر رسیدم . عذر میخوام پاییزه جان وقت مطالعه سوال های دوستان رو نداشتم. اگر تکراری پرسیدم بنده رو معذوردارید .

1. باید در وجود هر فردی چیزی انحصاری باشه که خداوند اونو سزاوار خلقت دونسته باشه. اگر موافقین آیا میدونید آن استعداد،آن خصیصه برای پاییزه چیه؟

2. پاییزه یک پیام برای جهانیان، برای همه ی مردم با هر قوم و مذهبی داره. اون پیام چیه؟

3. امروز جایزه ی نوبل برنده شدین، این جایزه بابت چه کاریه؟

4. پاییزه: میخوام با خودم صادق باشم. خداییش این رفتارم خیلی دیگرانو آزار میده. / چه رفتاری؟
    ولی همه میدونن که در عوضش این رفتار خوب رو هم دارم / چه رفتاری؟

5. یه خلاقیت واسه خوشحال کردن دیگران؟ (new)

6. پاییزه: همدردی رو دوست دارم چون .......... اما حیف که .......... (نقطه چین را پر کنید)

7. هر آنچه از موسیقی دوست دارم بگویم؟؟

8. کلام آخر؟ دوست داشتم بگم....؟

سپاسگزارم. موفق باشی .
    تنها نفس خداست که اگر بر گل دمیده شود انسان می آفریند.
    ویرایش توسط عشق آفرین : چهارشنبه 16 دی 94 در ساعت 19:14

10. 7 کاربر از پست مفید عشق آفرین تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 14 اسفند 94), mohamad.reza164 (چهارشنبه 16 دی 94), paiize (پنجشنبه 17 دی 94), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 16 دی 94), باغبان (چهارشنبه 16 دی 94), سوده 82 (چهارشنبه 16 دی 94), سرشار (چهارشنبه 16 دی 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام خانوم پاییز

ببخشید اگر با سوالاتم اذیت شدین.

---------
    دیدم بیکار هستین گفتم چندتا سوال بپرسم. قول میدم آسون باشه. اگر وقت شد و دوست داشتین جواب بدین:

16- آیه 32 سوره نور رو که بخونین و پای حرف بزرگتر ها که بنشینید، میگن نگران هزینه های ازدواج نباش، جوری میرسه که خودت باورت نشه. نمی دونم از لحاظ تمکن مالی در چه سطحی هستین. ولی احتمالا یا خودتون، یا همسر محترمتون، برای ازدواج با کمی چالش مالی مواجه بوده. می خوام بدونم تجربه شما تو این زمینه چی بوده؟ این که میگن " میرسه و غصه اش رو نخور" رو شما و همسرتون لمس کردین؟

17- همین سوال رو بی زحمت برای به دنیا آوردن بچه نازنین اتون رو هم جواب بدین. با به دنیا اومد فرزندتون، اونجور که همه شنیدیم، روزی اش رسید؟
    (خدا من رو ببخشه که دارم شک راه میدم. فقط جنبه سوال داره از خانو پاییزه، خدا)
    18-تعداد فرزند مناسب رو چه تعداد می دونید؟
    19- متاسفانه خیلی داریم می بینیم که جوانان امروزی بعد از ازدواج دچار مشکل میشوند:
    19-1 چه توصیه برای دوستان ( از همه بیشتر خودم) دارید که قبل ازدواج اون هارو رعایت کنیم(حالا یا خودتون انجامش دادین و موفقیت امیز بوده، یا فکر میکنید اگر انجامش میدادین، بهتر میشد.)
    19-2 چه توصیه برای دوستان دارید که بعد از ازدواج رعایت کنن تا زندگی شیرینی داشته باشند؟

سقف بیست سوال خودم رو پر کردم.

منتظر سوالات چالشی تون تو صندلی داغ خودم هستم. اگر تغییر نکنه اول بهمن تا سوم بهمن
    ------------
    در آخر بابت حوصله و وقتی که صرف کردین، تشکر میکنم.
    ان شالله زندگی مملو از آرامش و خوشبختی در کنار همسر و فرزند دلبندتون داشته باشید.

در پناه ایزد منان

12. 7 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 14 اسفند 94), paiize (پنجشنبه 17 دی 94), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 16 دی 94), باغبان (چهارشنبه 16 دی 94), سوده 82 (چهارشنبه 16 دی 94), سرشار (چهارشنبه 16 دی 94), عشق آفرین (دوشنبه 05 بهمن 94)

مدیران انجمن آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,100

Array

سلام

تشکر می کنیم از خانم پاییزه

از صحبت ها و دل نوشته های شما ،بهره بردیم

و با حضور گرمتان ، گرمای این هم نشینی را زیباتر کردید .

متشکریم .

'"" خانم پاییزه گرامی ، شما می تونید سئوال خانم عشق آفرین – محمد رضا 164 را در صندلی داغ ام رضا 91 پاسخ بدهید ""

این گل از طرف تمام بچه های همدردی تقدیم شما :

.................................................. ..................

آقای m.reza91

10/17......10/19

پرچم را بالا نگه دار ، باشه !

دوستان سئوال های خودشان را مطرح بفرمایند .

​​
    ویرایش توسط باغبان : پنجشنبه 17 دی 94 در ساعت 00:30

14. 7 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

khaleghezey (پنجشنبه 17 دی 94), m.reza91 (پنجشنبه 17 دی 94), miss seven (جمعه 14 اسفند 94), mohamad.reza164 (پنجشنبه 17 دی 94), paiize (پنجشنبه 17 دی 94), فرشته اردیبهشت (پنجشنبه 17 دی 94), سوده 82 (پنجشنبه 17 دی 94)

مدیران انجمن آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,100

Array

سلام محمد رضا

ممنون میشم پاسخ بدی :

به قول خودت اینا سئوال های منه :

1 ) کودکی خودت را تعریف کن - دوست داری بازم برگردی اون دوران ؟ اگر به گذشته برگردی ام رضای سال 94 را تغییر میدی ؟
    ممنون .

.....................

2) ام رضای عزیز ، با آقای مدیر همدردی یه مصاحبه خیالی بکن :

یه مثال بزنم :

باغبان : سلام آقای مدیر
    مدیر همدردی : سلام باغبان

باغبان : آقای مدیر شنیدم شما می خواین به بچه های همدردی وام بدید
    مدیر همدردی : ؟؟؟؟

ام رضا یه مصاحبه 10 سئوالی با آقای مدیر همدردی برو

...............................

3 ) تا حالا جنگل رفتی - اگر رفتی یه خاطره تعریف کن :

................

4 ) نظرت در مورد این عکس :

محمد رضا ، تا حالا شده بر خلاف عکس بالا عمل کنی ؟

مرسی .

​​
    ویرایش توسط باغبان : پنجشنبه 17 دی 94 در ساعت 01:27

16. 6 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

khaleghezey (پنجشنبه 17 دی 94), miss seven (جمعه 14 اسفند 94), paiize (پنجشنبه 17 دی 94), فرشته اردیبهشت (پنجشنبه 17 دی 94), سوده 82 (پنجشنبه 17 دی 94), سرشار (پنجشنبه 17 دی 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,218

حالت من
    Ashegh
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط عشق آفرین نمایش پست ها
    سلام. طبق معمول دیر رسیدم . عذر میخوام پاییزه جان وقت مطالعه سوال های دوستان رو نداشتم. اگر تکراری پرسیدم بنده رو معذورداریسلام عشق آفرین عزیزد .

1. باید در وجود هر فردی چیزی انحصاری باشه که خداوند اونو سزاوار خلقت دونسته باشه. اگر موافقین آیا میدونید آن استعداد،آن خصیصه برای پاییزه چیه؟خیلی سوال سختیه!!!یه استعدادکه خدا اونوسزاوارمن دونسته؟؟/
    نمیدونم امافکرمیکنم استعدادخوبی دارم توی آرامش دادن به دیگران...شایدچون خوب به حرفهاشون گوش میدم...این میشه اون خصیصه؟؟

2. پاییزه یک پیام برای جهانیان، برای همه ی مردم با هر قوم و مذهبی داره. اون پیام چیه؟ فکرمیکنم الان ازهرکی اینوبپرسی بگه صلح جهانی!!!وواقعا هم همینه..اینکه پلیدی ها وزورگیی ها کنارگذاشته بشه

3. امروز جایزه ی نوبل برنده شدین، این جایزه بابت چه کاریه؟منوجایزه نوبل!!؟؟؟بی خیال عشق آفرین ماروشرمنده نکن من تقدیمش میکنم به خودت

4. پاییزه: میخوام با خودم صادق باشم. خداییش این رفتارم خیلی دیگرانو آزار میده. / چه رفتاری؟گاهی زبونم نیش داره!!!
    ولی همه میدونن که در عوضش این رفتار خوب رو هم دارم / چه رفتاری؟احترام گذاشتن به بزرگ وکوچیک!!به دوست ودشمن!!

5. یه خلاقیت واسه خوشحال کردن دیگران؟ (new)اینکه طرف مقابلت چی دوست داره سعی کنی هرچندکوتاه وکم وناچیزواسش تهیه کنی

6. پاییزه: همدردی رو دوست دارم چونبهم یادداه چطورتوی لحظات سخت صبورباشم وراه درست روپیداکنم .......... اما حیف که .......... گاهی یادم میرن درسهایی روکه بلدشدم وبایدبرگردم (نقطه چین را پر کنید)

7. هر آنچه از موسیقی دوست دارم بگویم؟؟موسیقی واسم معنای خاصی داره...حتماهرروزبه موسیقس موردعلاقه ام گوش میدم

8. کلام آخر؟ دوست داشتم بگم....؟بعضی ازسوالهای دوستان واقعاذهنمومشغول کردن...باعث شدن به چیزهایی فکرکنم که تاحالانکردم...ممنونم ازهمگی

سپاسگزارم. موفق باشی .
    ممنونم ازسوالای خوبت
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

18. 8 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

m.reza91 (پنجشنبه 17 دی 94), miss seven (جمعه 14 اسفند 94), mohamad.reza164 (پنجشنبه 17 دی 94), فرشته اردیبهشت (پنجشنبه 17 دی 94), باغبان (پنجشنبه 17 دی 94), سوده 82 (پنجشنبه 17 دی 94), سرشار (پنجشنبه 17 دی 94), عشق آفرین (جمعه 18 دی 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 13:13]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,384

تشکرشده 6,950 در 1,499 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    اووووهــووووم

سلام دوستان صندلی

سوال میپرسم الان
    1-در رشته حقوق سررشته داری نه؟
    2- خب پس لطفا بگو حکم جزایی کسی که در صندلی داغ میپره در نوبت دیگران چیه؟
    3-بزرگ ترین اشتباهت در زندگیت چی بوده؟
    4-دوست داری ازدواج کنی؟
    5- عاشق شدی تا حالا ؟
    6-من فکر میکنم از وقتی اومدی همدردی خیلی تغییر کردی یادمه اولین روزایی که اومده بودی یه دعوا راه انداختی تو تاپیک مینوش ولی خداروشکر الان امن و امانه ؟
    7- نقاط ضعف و قوتت رو برامون بنویس
    8- از کدوم شخصیت ها در تالار همدردی خوشت میاد؟
    کی حرصتو در میاره ؟
    9- برای هرکدوم یه کاراکتر بنویس:

باغبان:
    دختر بی خیال:
    مصباح الهدی :
    ام . رضا:
    محمد93:
    فرهنگ27:
    مینوش:
    پاییزه:
    فرشته اردیبهشت:

10- تو کل کل چقدر حرص میخوری؟ چقدر می خندی؟ چطوری این همه نقشه می کشی؟
    11- فکر کن ازدواج کردی چقدر حاضری ناز خانمتو بکشی؟ مغروری؟
    12-ام. رضا رو به عنوان همسر توصیف کن
    13- زیباترین اتفاق زندگی ات؟
    دل خراش ترین؟
    بدترین سوتی ات؟
    14-حالت خوبه؟ (منظورم کلیشه ای نیست اصل حالت خوبه؟)
    15- به نظرت مهم ترین ایراد من چیه؟(این سوال جدی ها لازم دارم جوابشو)
    16-جاهای خالی را پر کنید:
    من ام رضا عاشق دختری شدم به نام روح انگیزبه این دلیل که .............
    بعد از عقد اسمش را عوض .................
    و میخوام به صورت ................... باهاش اشنا بشم فقط تنها ایرادی که دارد اینه که ................. اما برایم قابل گذشت هست چون عشق چشم هایم را ..........................
    چادر گل گلی او تو صف نانوایی .....................را برد .
    معتقدم که ادمی که شغل ثابت نداره غلط ...................................
    چهره و زیبایی روحی نقش .................در ازدواج برایم .........................
    نظر پدر مادرم در باره روحی .......................

فعلا اینا رو نوشتم بیکار نباشی تا بعد که خدمت برسیم
    ویرایش توسط فرشته اردیبهشت : پنجشنبه 17 دی 94 در ساعت 02:32

20. 10 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

khaleghezey (پنجشنبه 17 دی 94), m.reza91 (پنجشنبه 17 دی 94), miss seven (جمعه 14 اسفند 94), mohamad.reza164 (پنجشنبه 17 دی 94), paiize (پنجشنبه 17 دی 94), افسونگر (پنجشنبه 17 دی 94), باغبان (پنجشنبه 17 دی 94), سوده 82 (پنجشنبه 17 دی 94), سرشار (پنجشنبه 17 دی 94), عشق آفرین (دوشنبه 05 بهمن 94)

صفحه 11 از 50 نخستنخست ... 234567891011121314151617181920213141 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)