به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 14 از 50 نخستنخست ... 4567891011121314151617181920212223243444 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 492
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad.reza164 نمایش پست ها
    سلام مجدد

4- یه دختر خانومی رو تو خیابون میبینی، که ازش خوشت می اد. فکر میکنی یار مناسبی هست برای ازدواج. جلو میری بهش بگی یا نه؟ اگر دلت گیر کنه، چه طوری اقدام میکنی؟

5- یک دیالوگ بنویس که از دختری که تو خیابون دیدیش و خوشت اومده داری تقاضای شناخت و خواستگاری میکنی. بی زحمت مثل فیلم هندی ها بنویس.
    مثلا:
    ام رضا: سلام بانو می تونم وقتتون رو بگیرم؟
    بانو: سلام در چه زمینه ای؟
    .
    .
    .
    .
    .

6- رفتی خوستگاری دختری که خانواده اش از شما سر تر هستن، یهو پدر دختر تو جمع جلوی خانواده ات بهت میگه، چه طور جرات کردی بیای خواستگاری دختر من؟ چه رفتاری خواهی داشت؟ ( نگی از اول خواستگاری چنین دختری نمیرم)

7- فیلم 127 رو که دیدی، بگو اگر تو شرایط اون پسر بودی حاضر بودی برای نجات خودت یکی از اعضای بدنت رو قطع کنی؟

8- بهترین فیلم مورد علاقه خارجی و داخلی. بهترین بازیگر مورد علاقه. زن و مرد و خارجی و داخلی. حداقل 6 تا جواب باید بدی.

9- سوالی که از خانوم پاییزه در مورد روزی ازدواج پرسیدم.
    اگر شرایط مالی مناسبی نداشته باشی به ازدواج فکر میکنی و به تلاش و روزی رسیدن خدا اهمیت میدی؟

10- تو این دوره زمونه به نظرت ( با فرض اینکه خانومت شاغل نیست) با چقدر درآمد می شه زندگی تشکیل داد؟

11- فرض میکنیم شما مسولیت و اختیار و قدرت کافی رو دارید. برای اینکه بخواهی آگاهی های مردم رو افزایش بدهید، چه کار میکنید؟

12- " قلبت را درد دستان خدا بگذار و او قلبت را در دستان مرد یا زنی که استتحقاق تو را دارد، قرار خواهد گذاشت"

به جمله بالا اعتقاد داری؟ اگر اعتقاد داری، چه طوری باید قلبمون رو در اختیار خدا بگذاریم؟

13- الگوی زندگی ات کیه؟ چه چیز هایی ازش یاد گرفتی؟

14- نظرت را جع به مردانی که همسرانشون رو کتک می زنن چیه؟

15- "زن با مرد برابر است"
    به این جمله اعتقاد داری؟ التزام عملی هم داری؟

2. 4 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

m.reza91 (شنبه 19 دی 94), miss seven (یکشنبه 20 دی 94), افسونگر (یکشنبه 20 دی 94), باغبان (یکشنبه 20 دی 94)

مدیران انجمن آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array
    سلام

ام رضا عزیز کجایی ؟

پرچم را نگه دار !!

................

چون خانم فرشته انصراف دادند - و کسی از دوستان اعلام آمادگی نکرد !

سه روز خانم فرشته استراحت می خوره !

آقای ام رضا ، اگر نرسیدی ، تو این سه روز هم می توانید پاسخ بدهید .

...................

دوستان محترم ، دیگر سئوال نپرسنند - حجم سئوال ها برا ایشون خیلی رفته بالا .

ممنون .

...................................

بعضی از دوستان چون با تاریخ مشخص اعلام آمادگی کردند - ما نمی تونیم بزنامه را زیاد تغییر بدیم .

.........................

پ .ن :

آقای سرشار دوست داشتنی ، چون شما دوست داشتید از من سئوال کنید ، خوشحال میشم با شما هم تعامل کنم . ( به خاطر زمان استراحت پیش آمده )

​​
    ویرایش توسط باغبان : شنبه 19 دی 94 در ساعت 21:06

4. 6 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 20 دی 94), m.reza91 (یکشنبه 20 دی 94), miss seven (یکشنبه 20 دی 94), گیسو کمند (شنبه 19 دی 94), افسونگر (یکشنبه 20 دی 94), سرشار (یکشنبه 20 دی 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    97
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    به به آقای باغبان.

منم می تونم سوال بپرسم از شما؟

6. 3 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 20 دی 94), miss seven (یکشنبه 20 دی 94), افسونگر (یکشنبه 20 دی 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 مرداد 04 [ 21:20]
    سطح
    97
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 552
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط عشق آفرين نمایش پست ها
    سلام جناب محمد رضا. وقتتون بخير .
    سلام حالتون خوبه؟، راستي من يادم رفت تو تاپيک اخرتون بگم؛ مي خواين بريم اون پسري که مزاحمتون شده بود هم مثل اون مرده بزنيمش!!؟
    1. کاري که فقط از شما بر مياد ؟
    اين کلمه ي فقط اگه بار مطلق داشته باشه بايد بگم هيچ کار؛ در غير اين صورتشم چون معمولا کارايي که مي کنم و دوست دارم به ديگران ياد بدم، بازم جواب همونه :)
    2. کدام گزينه به حرف دل شما نزديکتره؟

وظيفمه ، تا پاي جانم براي اصلاحي در جامعه ميجنگم/ اين مردم بي درک رو نميشه کاريشون کرد، بايد ازشون فاصله گرفت/ دوست دارم مردم رو آگاه کنم، اما کمک نميخوان. / من همين که خودمو اصلاح کنم جهاد کردم.
    دو مورد آخر

3. محمد رضا: من اينجا احساس غرور کردم ....وقتاي شلوغي صبر ميکنم اول بقيه سوار اتوبوس بشند بعد من؛(نميدنم عجلشون برا چيه) و اينجا احساس حقارت .....چند سال پيش بود سر سفره ي افطار پدرم حرفايي بهم زد که مجبور شدم از سر سفره پاشم دو سه لقمه ايم بيشتر نخورده بودم؛ خيلي سنگين بود حرفاش البته اون موقع بي جهت عصباني بود شايد بعدا خودش پشيمون شده باشه( اين احساس اون موقعمه الان چنين حسي نسبت به اين واقعه و موارد ديگه ندارم) (شرايط را در جاي خالي قرار دهيد)

4. محمد رضا: امروز ميخوام اينجوري هرکيو دوستش دارم (خانواده، دوست ، آشنا) خوشحال کنم. يه سورپرايز جديد!
    چند وقت پيش اين کارو کردم؛ يه کار ساده! به چند تا از دوستاي قديمي که خيلي وقت بود خبري ازشون نداشتم اس ام اس زدم و حالشونو پرسيدم، اکثرشون زنگ زدند و گفتند خيلي غافل گير شدند بقيشونم اس ام اس زدند و خوشحاليشونو ابراز کردند.
    5. محمد رضا: تمام انتظارات من از خانواده اينه:
    از خونواده ي فعليم، هيچ!از خونواده ي بعدي هم سعي ميکنم بازم هيچ! درواقع انتظار داشتن چيز خوبي نيست. چون لذت اينکه يه نفر برات کاري رو بکنه از دست مي دي
    6. تا بحال چند بار تصميم به ترک همدردي گرفتين؟ چرا؟
    يه بار يه مدت کوتاه اين کار رو کردم. دليلشم خستگي بود.
    7. همدردي عاليه چون فرصتيه براي خود شناسي بهتر ميشد اگر تعامل اعضا با همديگه بيشتر ميشد مثل همين تاپيک

8. رفتار هاي اشتباهي که تغيير داديد؟ و رفتار هاي اشتباهي که در همدردي تغيير داديد؟
    به لحاظ رفتار و برخورد با ديگران خيلي تفاوتي نکردم چون هميشه سعي کردم از منابع مختلف( چه منفي چه مثبت) اينا رو ياد بگيرم(هنوز اينو از دبستان يادمه : لقمان را گفتند ادب از که آموختي گفت از بي ادبان هر چه از نظرم از ايشان ناپسند امد از ان پرهيز کردم)؛ بيشتر درونمو تغيير دادم البته طول کشيد تا بفهمم بايد با روانشناسي اين کار رو بکنم.
    9. محمد رضا چه ارتباطي با موسيقي برقرار ميکنه؟
    اتفاقا همين الان دارم يکي از موسيقياي باخ رو گوش ميکنم. موسيقي هارمونيه و کل نظام افرينش هم هارمونيه؛ اين هارموني تعريف رياضيم داره کسايي که رياضي مهندسي پاس کردند، مي دونند. و کلا خيلي قشنگه. متاسفانه چيز زيادي از موسيقي نميدونم فقط اينارو ميدونم
    fa sol la si do re mi
    تولدت مبارک رو هم بلدم بزنم! :
    sol sol do
    sol sol do
    sol sol do do si la si
    sol sol si
    sol sol si
    sol sol la la la si do
    sol la la fa mi re
    re mi mi re mi re do
    با اينکه خيلي ساده بود و يه دو ساعتيم طول کشيد ( تازه به صورت فاجعه اميز ) خيلي تجربه ي خوبي بود.
    شمام فکر کنم موسيقي دانيد نه؟
    10. در نهايت دوست داشتم بگم که.....
    عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
    موفق باشيد .
    شما هم همين طور
    عشق آفرين عزيز ممنونم ازتون.
    ================================================== ===================
    سلام مجدد
    سلام
    4- يه دختر خانومي رو تو خيابون ميبيني، که ازش خوشت مي اد. فکر ميکني يار مناسبي هست براي ازدواج. جلو ميري بهش بگي يا نه؟ اگر دلت گير کنه، چه طوري اقدام ميکني؟
    فکر نکنم اين طوري براي ازدواج اقدام کنم؛ ظاهر چند سال بیشتر نیست ولی چشم و ابروی باطنه که همیشگیه؛ البته نمیگم زیبایی برام اهمیتی نداره ولی تو استانداردای من 95 در صد دخترا به لحاظ زیبایی مناسب اند!

شده بعضی وقتا موردایی رو بررسی کنم البته نه به قصد اینکه بخوام اقدام عملی بکنم؛ اول به ظاهر مناسبه اما بعد از دو سه هفته ای چیزایی ازون فرد می بینم که متوجه تفاوتای آشکارش با افکارم میشم؛ رو همین حساب فکر نکنم این طوری عاشق بشم؛ یه دل نه صد دل نمیدونم چی چی

5- يک ديالوگ بنويس که از دختري که تو خيابون ديديش و خوشت اومده داري تقاضاي شناخت و خواستگاري ميکني. بي زحمت مثل فيلم هندي ها بنويس.
    مثلا: (ای خدا!)
    ام رضا: سلام بانو مي تونم وقتتون رو بگيرم؟
    بانو: سلام در چه زمينه اي؟
    ام رضا: امر خیر
    بانو: متوجه نمیشم!! ( داره دروغ میگه!)
    ام رضا: منو به غلامی قبول کنید!
    بانو: من میخوام ادامه تحصیل بدم ! ( بازم دروغ میگه!)
    ام رضا: هر جور مختارین پس من رفتم !
    بانو :خدافظ
    ام رضا: حالا میخواین یکم بیشتر فکر کنید؟
    بانو : باشه فکر کردم
    ام رضا : نتیجه!؟
    بانو: من کنیزتونم!!

خوب شد!!؟
    آخر شبی !

6- رفتي خوستگاري دختري که خانواده اش از شما سر تر هستن، يهو پدر دختر تو جمع جلوي خانواده ات بهت ميگه، چه طور جرات کردي بياي خواستگاري دختر من؟ چه رفتاري خواهي داشت؟ ( نگي از اول خواستگاري چنين دختري نميرم)
    واقعا خواستگاری همچین دختری نمیرفتم ولی این رفتار باباشو یه خصیصه ی مادی گرایی خطرناک می دیدم. چون من خیلی اعتقادی ندارم کسی از کسی سر تره
    7- فيلم 127 رو که ديدي، بگو اگر تو شرايط اون پسر بودي حاضر بودي براي نجات خودت يکي از اعضاي بدنت رو قطع کني؟ نه ندیدم( خدارو شکر یه سوالا حذف شد )

8- بهترين فيلم مورد علاقه خارجي و داخلي. بهترين بازيگر مورد علاقه. زن و مرد و خارجي و داخلي. حداقل 6 تا جواب بايد بدي.
    فیلم خارجی : inception که به نظرم علاوه بر اینکه علمی تخیلیه اتفاقا روانشناسیم درش لحاظ شده
    فیلم داخلی : آتش بس 1 این فیلمو چند بار دیدم خیلی خنده داره ، هر چند نسخه ی دومش خیلی بی محتوا بود.

اسم بازیگرا خیلی برام مهم نیست
    9- سوالي که از خانوم پاييزه در مورد روزي ازدواج پرسيدم.
    اگر شرايط مالي مناسبي نداشته باشي به ازدواج فکر ميکني و به تلاش و روزي رسيدن خدا اهميت ميدي؟
    بالاخره باید یه پایه های اقتصادی داشته باشی یه برنامه ریزی کرده باشی با دست خالی نمیشه
    10- تو اين دوره زمونه به نظرت ( با فرض اينکه خانومت شاغل نيست) با چقدر درآمد مي شه زندگي تشکيل داد؟
    2.5
    بازم ممنونم محمدرضا

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط عشق آفرين نمایش پست ها
    سلام جناب محمد رضا. وقتتون بخير .
    سلام حالتون خوبه؟، راستي من يادم رفت تو تاپيک اخرتون بگم؛ مي خواين بريم اون پسري که مزاحمتون شده بود هم مثل اون مرده بزنيمش!!؟
    1. کاري که فقط از شما بر مياد ؟
    اين کلمه ي فقط اگه بار مطلق داشته باشه بايد بگم هيچ کار؛ در غير اين صورتشم چون معمولا کارايي که مي کنم و دوست دارم به ديگران ياد بدم، بازم جواب همونه :)
    2. کدام گزينه به حرف دل شما نزديکتره؟

وظيفمه ، تا پاي جانم براي اصلاحي در جامعه ميجنگم/ اين مردم بي درک رو نميشه کاريشون کرد، بايد ازشون فاصله گرفت/ دوست دارم مردم رو آگاه کنم، اما کمک نميخوان. / من همين که خودمو اصلاح کنم جهاد کردم.
    دو مورد آخر

3. محمد رضا: من اينجا احساس غرور کردم ....وقتاي شلوغي صبر ميکنم اول بقيه سوار اتوبوس بشند بعد من؛(نميدنم عجلشون برا چيه) و اينجا احساس حقارت .....چند سال پيش بود سر سفره ي افطار پدرم حرفايي بهم زد که مجبور شدم از سر سفره پاشم دو سه لقمه ايم بيشتر نخورده بودم؛ خيلي سنگين بود حرفاش البته اون موقع بي جهت عصباني بود شايد بعدا خودش پشيمون شده باشه( اين احساس اون موقعمه الان چنين حسي نسبت به اين واقعه و موارد ديگه ندارم) (شرايط را در جاي خالي قرار دهيد)

4. محمد رضا: امروز ميخوام اينجوري هرکيو دوستش دارم (خانواده، دوست ، آشنا) خوشحال کنم. يه سورپرايز جديد!
    چند وقت پيش اين کارو کردم؛ يه کار ساده! به چند تا از دوستاي قديمي که خيلي وقت بود خبري ازشون نداشتم اس ام اس زدم و حالشونو پرسيدم، اکثرشون زنگ زدند و گفتند خيلي غافل گير شدند بقيشونم اس ام اس زدند و خوشحاليشونو ابراز کردند.
    5. محمد رضا: تمام انتظارات من از خانواده اينه:
    از خونواده ي فعليم، هيچ!از خونواده ي بعدي هم سعي ميکنم بازم هيچ! درواقع انتظار داشتن چيز خوبي نيست. چون لذت اينکه يه نفر برات کاري رو بکنه از دست مي دي
    6. تا بحال چند بار تصميم به ترک همدردي گرفتين؟ چرا؟
    يه بار يه مدت کوتاه اين کار رو کردم. دليلشم خستگي بود.
    7. همدردي عاليه چون فرصتيه براي خود شناسي بهتر ميشد اگر تعامل اعضا با همديگه بيشتر ميشد مثل همين تاپيک

8. رفتار هاي اشتباهي که تغيير داديد؟ و رفتار هاي اشتباهي که در همدردي تغيير داديد؟
    به لحاظ رفتار و برخورد با ديگران خيلي تفاوتي نکردم چون هميشه سعي کردم از منابع مختلف( چه منفي چه مثبت) اينا رو ياد بگيرم(هنوز اينو از دبستان يادمه : لقمان را گفتند ادب از که آموختي گفت از بي ادبان هر چه از نظرم از ايشان ناپسند امد از ان پرهيز کردم)؛ بيشتر درونمو تغيير دادم البته طول کشيد تا بفهمم بايد با روانشناسي اين کار رو بکنم.
    9. محمد رضا چه ارتباطي با موسيقي برقرار ميکنه؟
    اتفاقا همين الان دارم يکي از موسيقياي باخ رو گوش ميکنم. موسيقي هارمونيه و کل نظام افرينش هم هارمونيه؛ اين هارموني تعريف رياضيم داره کسايي که رياضي مهندسي پاس کردند، مي دونند. و کلا خيلي قشنگه. متاسفانه چيز زيادي از موسيقي نميدونم فقط اينارو ميدونم
    fa sol la si do re mi
    تولدت مبارک رو هم بلدم بزنم! :
    sol sol do
    sol sol do
    sol sol do do si la si
    sol sol si
    sol sol si
    sol sol la la la si do
    sol la la fa mi re
    re mi mi re mi re do
    با اينکه خيلي ساده بود و يه دو ساعتيم طول کشيد ( تازه به صورت فاجعه اميز ) خيلي تجربه ي خوبي بود.
    شمام فکر کنم موسيقي دانيد نه؟
    10. در نهايت دوست داشتم بگم که.....
    عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
    موفق باشيد .
    شما هم همين طور
    عشق آفرين عزيز ممنونم ازتون.
    ================================================== ===================
    سلام مجدد
    سلام
    4- يه دختر خانومي رو تو خيابون ميبيني، که ازش خوشت مي اد. فکر ميکني يار مناسبي هست براي ازدواج. جلو ميري بهش بگي يا نه؟ اگر دلت گير کنه، چه طوري اقدام ميکني؟
    فکر نکنم اين طوري براي ازدواج اقدام کنم؛ ظاهر چند سال بیشتر نیست ولی چشم و ابروی باطنه که همیشگیه؛ البته نمیگم زیبایی برام اهمیتی نداره ولی تو استانداردای من 95 در صد دخترا به لحاظ زیبایی مناسب اند!

شده بعضی وقتا موردایی رو بررسی کنم البته نه به قصد اینکه بخوام اقدام عملی بکنم؛ اول به ظاهر مناسبه اما بعد از دو سه هفته ای چیزایی ازون فرد می بینم که متوجه تفاوتای آشکارش با افکارم میشم؛ رو همین حساب فکر نکنم این طوری عاشق بشم؛ یه دل نه صد دل نمیدونم چی چی

5- يک ديالوگ بنويس که از دختري که تو خيابون ديديش و خوشت اومده داري تقاضاي شناخت و خواستگاري ميکني. بي زحمت مثل فيلم هندي ها بنويس.
    مثلا: (ای خدا!)
    ام رضا: سلام بانو مي تونم وقتتون رو بگيرم؟
    بانو: سلام در چه زمينه اي؟
    ام رضا: امر خیر
    بانو: متوجه نمیشم!! ( داره دروغ میگه!)
    ام رضا: منو به غلامی قبول کنید!
    بانو: من میخوام ادامه تحصیل بدم ! ( بازم دروغ میگه!)
    ام رضا: هر جور مختارین پس من رفتم !
    بانو :خدافظ
    ام رضا: حالا میخواین یکم بیشتر فکر کنید؟
    بانو : باشه فکر کردم
    ام رضا : نتیجه!؟
    بانو: من کنیزتونم!!

خوب شد!!؟
    آخر شبی !

6- رفتي خوستگاري دختري که خانواده اش از شما سر تر هستن، يهو پدر دختر تو جمع جلوي خانواده ات بهت ميگه، چه طور جرات کردي بياي خواستگاري دختر من؟ چه رفتاري خواهي داشت؟ ( نگي از اول خواستگاري چنين دختري نميرم)
    واقعا خواستگاری همچین دختری نمیرفتم ولی این رفتار باباشو یه خصیصه ی مادی گرایی خطرناک می دیدم. چون من خیلی اعتقادی ندارم کسی از کسی سر تره
    7- فيلم 127 رو که ديدي، بگو اگر تو شرايط اون پسر بودي حاضر بودي براي نجات خودت يکي از اعضاي بدنت رو قطع کني؟ نه ندیدم( خدارو شکر یه سوالا حذف شد )

8- بهترين فيلم مورد علاقه خارجي و داخلي. بهترين بازيگر مورد علاقه. زن و مرد و خارجي و داخلي. حداقل 6 تا جواب بايد بدي.
    فیلم خارجی : inception که به نظرم علاوه بر اینکه علمی تخیلیه اتفاقا روانشناسیم درش لحاظ شده
    فیلم داخلی : آتش بس 1 این فیلمو چند بار دیدم خیلی خنده داره ، هر چند نسخه ی دومش خیلی بی محتوا بود.

اسم بازیگرا خیلی برام مهم نیست
    9- سوالي که از خانوم پاييزه در مورد روزي ازدواج پرسيدم.
    اگر شرايط مالي مناسبي نداشته باشي به ازدواج فکر ميکني و به تلاش و روزي رسيدن خدا اهميت ميدي؟
    بالاخره باید یه پایه های اقتصادی داشته باشی یه برنامه ریزی کرده باشی با دست خالی نمیشه
    10- تو اين دوره زمونه به نظرت ( با فرض اينکه خانومت شاغل نيست) با چقدر درآمد مي شه زندگي تشکيل داد؟
    2.5
    بازم ممنونم محمدرضا
    من دیوانه چو زلف تو رها می‌کردم / هیچ لایق‌ترم از حلقه زنجیر نبود

8. 7 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

miss seven (یکشنبه 20 دی 94), mohamad.reza164 (شنبه 19 دی 94), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 20 دی 94), zolal (شنبه 19 دی 94), افسونگر (یکشنبه 20 دی 94), باغبان (یکشنبه 20 دی 94), عشق آفرین (یکشنبه 20 دی 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    97
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    حالا با ذات زن ذلیلت آشنا شدم استعداد عجیبی در زن ذلیلی داری فقط اینجا هارتووم پرتوم میکنی ما رو بگو چقدددر الگی درود فرستادیم حروومشون کردم
    بععععله!! تاپیکی که کمک فوری میخواستینو دیدم ، میگم یه پیشنهاد یکی ازین دستمالا هست میبندند رو پیشونیاشون،خب؟ ؛ روش بنویس جانم فدای زنم بعدم هر جا میری بزن؛ چطوره!؟ این طوری مراتب خلوصتو به همه ثابت میکنی
    فدات شم تو که زن نداری عزب اوغلی هستی درک نمیکنی وقتی ازدواج میکنی دلخوشیت همین میشه بیای توی سایت همدردی اونم فقط توی بخش کل کل بنویسی ضعیفه!! آخی!! اینا رو برو برای نسوان های سایت بگو، نه برای من! مگه زورت کرده بودند ازدواج کنی!!؟ببین چی بودیم و چی شدیم خدا بیامرزه بابابزرگمو 6تا فکر کنم زن داشت نور به قبرش بباره هیییییییییییی روزگار

خوب بریم سراغ سوالها ولی قبلش بانو پائیزه دشمن همیشگی رو خوب اومد خدایی
    ما به خانم های همدردی و غیر همدردی ارادت داریم ولی اوناییشون که جزء همدردی اند ما رو دشمن می دونند ( )
    1.اگر بتونی 3 نفر از خانوم ها رو از تالار همدردی اخراج کنی کدوماشون هستن؟ هیچ کدوم از آقایونم بگو خالقزی
    2.همین الان از کار بندازنت بیرون زیرآبت رو یکی زده باشه به ناحق چه احساسی بهت دست میده؟ چون تا لحظه ی اخر مسئولیتمو درست انجام دادم برام مهم نیست میرم یه کار دیگه پیدا میکنم
    3.تا حالاش ده به کسی کمک کنی خیلی به دلت بشینه؟مالی باشه یا غیر کمک مالی فرقی نداره وقتی تو اتوبوس جامو میدم به یه پیرمردی یا کسی . 4-5 سال پیش میگفتم اگه میخواد بشینه بره تاکسی بگیره !
    4.تاثیرگزارترین افراد توی زندگیت؟اگر فرد هستند اسم ببر یا فرقی نداره اتفاق یا آشنایی هر چی هست 3تا را با توضیح بنویس واقعا کسی نیست
    5.دوست داری بیشتر شبیه کی باشی؟فلسفه بافی نکن مستقیم و با توضیح بگو خودم
    6.شخصیت کارتونی مورد علاقت رو بنویس با دلیل تام و جری ؛ جریو بیشتر دوست داشتم هی نقشه میکشید
    7.تصور کن از آمپول زدن میترسی حالا مریض شدی سرما خوردی شدید تا کی مقاومت میکنی با قرص خوردن خودتو سرپا نگه میداری و آمپول نمیزنی؟اخه از امپول زدن نمی ترسم مگه تو میترسی؟ ولی باشه فرض کردم؛ با ترسم رو به رو میشم و میرم امپولو میزنم
    8.شده از کسی بدت بیاد ولی چون حرفهایی که یمزنه مفیده بشینی پای حرفهاش و بهشون گوش بدی؟ بله
    9.تصور کن ازدواج کردی(من موندم کی بهت زن میده همون که به تو نمیده) رفتی بار اول خونه مادرخانومت غذایی رو درست کرده اصلا خوشت نمیاد ولی چون دفعه اول و خجالت میکشی میخوری قیافت اونموقع چه شکلی میشه موقع خوردن غذا؟اینا تجربیات خودته!!؟ چرا همش سر از شکم در میاری!!!!؟ یکم با اکراه می خورم سالاد و اینجور چیزا گزینه ی خوبیه برای وقت تلف کردن
    10.اگه همین الان خودت رو توی سن 10یا 12 سالگی ببینی و باهاش یکروز بخوای زندگی کنی احساست چجوریه نسبت بهش؟چندش اوره؟خجالت میکشی؟یا دوسش داری دوستش دارم میبرمش بیرون که تفریح کنه
    11.یک کار غیرمتعارف که باعث میشه خوشحال بشی اگه همین الان، دقیقا الان یکی برام گل میخرید

پ.ن:از جواب هایی که دادی خوشم اومد در مورد تاثیر همدردی مخصوصا توی صبور بودنش و تغییر دید نسبت به دنیا باهات موافقم .
    ممنونم
    فقط خواهشا رک و راست جواب بنویس حاشیه نرو
    نرفتم، رفتم؟
    بسیار سپاس خالقزی
    ================================================== ==========

نقل قول نوشته اصلی توسط گیسو کمند نمایش پست ها
    سلام آقای ام.رضا سلام خانم گیسوکمند

1- اگه 5 سال به عقب برگردید ، چیزی رو در خودتون یا روش زندگیتون تغیر میدید ؟ چی رو ؟ با اراده بودن و محکم بودنو

2-دوست دارید زمان پرش کنه به 10سال آینده و به اون برنامه هایی که در 10 سال آینده دارید برسید یا دوست دارید پرش کنه به 5 سال گذشته؟ هیچ کدوم دوست دارم در همین زمان حال باشم دونستن نتیجه ذوق ادمو برای تلاش کور میکنه تغییر گذشته هم میتونه از چیزی که الان هستم منو دور کنه.

3- اگر در آینده خدایی ناکرده همسرتون یه ویژگی داشته باشه که شما الان از ملاکهاتون هست که همسرآینده ابدا اون ویژگی رو نداشته باشه و واقعا صفت بدی باشه ، تا کجا تلاش میکنید که اصلاح بشه ؟ اگر تمام تلاشتون رو کردید ولی اصلاح نشد ، همسرتون رو همونطور که هست میپذیرید؟(آخرین و تنها راه حل مشاورین در این موقعیت) یا اینکه نمیتونید بپذیرید و ناچار جدا میشید؟ چرا؟ (اگه بتونید دقیق پاسخ بدید ممنون میشم)
    اتفاقا بعضی وقتا در موردش فکر میکنم، سعی میکنم با همدلی کردن کمکش کنم . بعدشم اگه نشد همون طور که هست می پذیرمش.
    4- رعایت کدوم قانون واجب الهی براتون سخته؟ خارج از پاسخ تسلیم در برابر امر خدا و...
    من اینطوری برداشت میکنم رعایتش چالش برانگیز و آدمو به دشواری و دقت میاندازه؛ و اون رعایت حق مردم در زمینه ی امور مالی؛ الان خیلی راه میشه رفت برای پول در اوردن ولی نمیخوام حق کسی چه مستقیم چه غیر مستقیم به من برسه یا تجاوز کنم بهش.
    5- شده تاپیکی رو در قسمت خانواده بخونید و بگید اگه جای همسر این خانوم بودم این کارو میکردم و برعکس ، یعنی بگید اگه جای این خانوم بودم اینکارو انجام میدادم و به احتمال زیاد مشکلش حل میشد؟ توضیح بدید.
    بله، مثلا اگه زنی از مادرشوهرش پیش شوهرش شکایت میکنه بیشتر می خواد توجه همسرش رو به خودش جلب کنه و ببینه چقدر در چشم اون اوله یا یک مرد بیشتر دوست داره همسرش به خانوادش احترام بذاره نه اینکه با اونا مقابله کنه وقتی هیچ یک از زوجین این موردو ندونند کارشون به دعوا میرسه. چند روز پیش همینو داشتم برای یه فردی(مرد) توضیح میدادم، براش جالب بود و تعجب کرده بود و میگفت "تو که بلدی چرا زن نمی گیری"
    6- بهترین کتابی که خوندید؟ آیا سریالهای تلویزیون رو دنبال میکنید؟ اگر نه چرا؟
    کتاب؟ کتاب( طنز) بی شعوری اثر خاویر کرمنت رو سال پیش توی اسفندماه خوندم بنظرم خیلی کتاب خوبیه الان مجوز چاپم گرفته(قبلا ممنوع بود). البته من واکنش افراد رو که تو اینترنت این کتاب رو خونده بودند دنبال کردم و تعجب کردم که به اکثریت برخورده !! در حالی که کتاب بیشتر داره غرور، کج فهمی، بی احترامی و ... رو نکوهش می کنه. یه جایی تو کتاب نوشته بود کسایی که این مطالب رو جدی می گرند بیشعوراند!!!!
    البته این بهترین نیست.
    قبلا سریالای خارجی رو دنبال می کردم به خصوص پلیسی، سریالای ایرانی رو خیلی دوست ندارم چون هر ده قسمتیشو میشه خلاصه کرد تو یه قسمت دید !!! الان یکم فرصت تلویزیون دیدن ندارم.

7- یه غول چراغ جادو جلوتون ظاهر میشه ، شما هر خواسته ای داشته باشید حتما براتون انجام میده ، فقط 1 خواسته ، چی میخواهید ازش؟
    شاید بهش بگم یه دختر خوب برام پیدا کنه!!!
    8 - مهمترین هدفتون در حال حاضر چی هست ؟ مادی ،معنوی هر چی
    دوست دارم گره های ذهنیم حل بشه
    به لحاظ مادیم وضعیت اقتصادیم ثبات پیدا کنه.

9 شخصیت پدر مادرتون ، خارج از دید فرزند بلکه از نگاه واقعی تر ؟
    متاسفانه هر دوشون آسیب دیدند
    10- شما معلمید ، پسر های نوجوان شاگرداتون هستن، فقط بهشون درس میدید؟ نه تربیت خیلی مهمتره چیزی که آموزش و پرورش فراموش کرده از لحاظ تربیتی اگه خواستید یه تجربه پند هرچی .. رو بهشون القا کنید ، اون چیه؟ اینکه ارزششون به نمره و پول و این جور چیزا نیست؛ ذاتا ارزشمندند چون انسان اند برای شاگردهای دختر چهطور؟ مثله پسرا اصلا تا حالا نوجوانی کنارتون بوده که دوست داشته باشید یه تجربه طلایی رو بهش منتقل کنید؟نه

11- نظرتون در مورد اون همکلاسی های دانشگاه یعنی خانمها و آقایون بعضا 25 ساله ، که به استاد میگن تمرینا رو نمیبینید چیه؟ باید تیربارون بشند

12- به نظرتون عکس آخری که برای آقای باغبان فرستادم (همین عکسی که الان آواتارشون هست) چقدر شبیه اقای باغبانه ؟ خیلی؛ پس کار شما بوده!

13- بعد از ظهر جمعه ،یاد فردا که شنبه باشه می افتید یه حس غریبی ندارید؟ دقیقاچرا؟نمیدونم چه کسایی حس بدی دارن ؟ نمیدونم چه کسایی این حسو ندارن؟ نمیدونم

ممنون از شما. منم همین طور

14- هر سوالی که پرسیده نشده یا مطلبی که دوست دارید بگید
    سلامتی شما
    خانم گیسو کمند تشکر میکنم از وقتی که گذاشتید.
    پ.ن.: دوستان عزیز واقعا شرمندم کردید همه ی سوالات رو خوندم ولی الان به قدری خستم که توانی برام نمونده انشا ءالله فردا پاسخ میدم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    حالا با ذات زن ذلیلت آشنا شدم استعداد عجیبی در زن ذلیلی داری فقط اینجا هارتووم پرتوم میکنی ما رو بگو چقدددر الگی درود فرستادیم حروومشون کردم
    بععععله!! تاپیکی که کمک فوری میخواستینو دیدم ، میگم یه پیشنهاد یکی ازین دستمالا هست میبندند رو پیشونیاشون،خب؟ ؛ روش بنویس جانم فدای زنم بعدم هر جا میری بزن؛ چطوره!؟ این طوری مراتب خلوصتو به همه ثابت میکنی
    فدات شم تو که زن نداری عزب اوغلی هستی درک نمیکنی وقتی ازدواج میکنی دلخوشیت همین میشه بیای توی سایت همدردی اونم فقط توی بخش کل کل بنویسی ضعیفه!! آخی!! اینا رو برو برای نسوان های سایت بگو، نه برای من! مگه زورت کرده بودند ازدواج کنی!!؟ببین چی بودیم و چی شدیم خدا بیامرزه بابابزرگمو 6تا فکر کنم زن داشت نور به قبرش بباره هیییییییییییی روزگار

خوب بریم سراغ سوالها ولی قبلش بانو پائیزه دشمن همیشگی رو خوب اومد خدایی
    ما به خانم های همدردی و غیر همدردی ارادت داریم ولی اوناییشون که جزء همدردی اند ما رو دشمن می دونند ( )
    1.اگر بتونی 3 نفر از خانوم ها رو از تالار همدردی اخراج کنی کدوماشون هستن؟ هیچ کدوم از آقایونم بگو خالقزی
    2.همین الان از کار بندازنت بیرون زیرآبت رو یکی زده باشه به ناحق چه احساسی بهت دست میده؟ چون تا لحظه ی اخر مسئولیتمو درست انجام دادم برام مهم نیست میرم یه کار دیگه پیدا میکنم
    3.تا حالاش ده به کسی کمک کنی خیلی به دلت بشینه؟مالی باشه یا غیر کمک مالی فرقی نداره وقتی تو اتوبوس جامو میدم به یه پیرمردی یا کسی . 4-5 سال پیش میگفتم اگه میخواد بشینه بره تاکسی بگیره !
    4.تاثیرگزارترین افراد توی زندگیت؟اگر فرد هستند اسم ببر یا فرقی نداره اتفاق یا آشنایی هر چی هست 3تا را با توضیح بنویس واقعا کسی نیست
    5.دوست داری بیشتر شبیه کی باشی؟فلسفه بافی نکن مستقیم و با توضیح بگو خودم
    6.شخصیت کارتونی مورد علاقت رو بنویس با دلیل تام و جری ؛ جریو بیشتر دوست داشتم هی نقشه میکشید
    7.تصور کن از آمپول زدن میترسی حالا مریض شدی سرما خوردی شدید تا کی مقاومت میکنی با قرص خوردن خودتو سرپا نگه میداری و آمپول نمیزنی؟اخه از امپول زدن نمی ترسم مگه تو میترسی؟ ولی باشه فرض کردم؛ با ترسم رو به رو میشم و میرم امپولو میزنم
    8.شده از کسی بدت بیاد ولی چون حرفهایی که یمزنه مفیده بشینی پای حرفهاش و بهشون گوش بدی؟ بله
    9.تصور کن ازدواج کردی(من موندم کی بهت زن میده همون که به تو نمیده) رفتی بار اول خونه مادرخانومت غذایی رو درست کرده اصلا خوشت نمیاد ولی چون دفعه اول و خجالت میکشی میخوری قیافت اونموقع چه شکلی میشه موقع خوردن غذا؟اینا تجربیات خودته!!؟ چرا همش سر از شکم در میاری!!!!؟ یکم با اکراه می خورم سالاد و اینجور چیزا گزینه ی خوبیه برای وقت تلف کردن
    10.اگه همین الان خودت رو توی سن 10یا 12 سالگی ببینی و باهاش یکروز بخوای زندگی کنی احساست چجوریه نسبت بهش؟چندش اوره؟خجالت میکشی؟یا دوسش داری دوستش دارم میبرمش بیرون که تفریح کنه
    11.یک کار غیرمتعارف که باعث میشه خوشحال بشی اگه همین الان، دقیقا الان یکی برام گل میخرید

پ.ن:از جواب هایی که دادی خوشم اومد در مورد تاثیر همدردی مخصوصا توی صبور بودنش و تغییر دید نسبت به دنیا باهات موافقم .
    ممنونم
    فقط خواهشا رک و راست جواب بنویس حاشیه نرو
    نرفتم، رفتم؟
    بسیار سپاس خالقزی
    ================================================== ==========

نقل قول نوشته اصلی توسط گیسو کمند نمایش پست ها
    سلام آقای ام.رضا سلام خانم گیسوکمند

1- اگه 5 سال به عقب برگردید ، چیزی رو در خودتون یا روش زندگیتون تغیر میدید ؟ چی رو ؟ با اراده بودن و محکم بودنو

2-دوست دارید زمان پرش کنه به 10سال آینده و به اون برنامه هایی که در 10 سال آینده دارید برسید یا دوست دارید پرش کنه به 5 سال گذشته؟ هیچ کدوم دوست دارم در همین زمان حال باشم دونستن نتیجه ذوق ادمو برای تلاش کور میکنه تغییر گذشته هم میتونه از چیزی که الان هستم منو دور کنه.

3- اگر در آینده خدایی ناکرده همسرتون یه ویژگی داشته باشه که شما الان از ملاکهاتون هست که همسرآینده ابدا اون ویژگی رو نداشته باشه و واقعا صفت بدی باشه ، تا کجا تلاش میکنید که اصلاح بشه ؟ اگر تمام تلاشتون رو کردید ولی اصلاح نشد ، همسرتون رو همونطور که هست میپذیرید؟(آخرین و تنها راه حل مشاورین در این موقعیت) یا اینکه نمیتونید بپذیرید و ناچار جدا میشید؟ چرا؟ (اگه بتونید دقیق پاسخ بدید ممنون میشم)
    اتفاقا بعضی وقتا در موردش فکر میکنم، سعی میکنم با همدلی کردن کمکش کنم . بعدشم اگه نشد همون طور که هست می پذیرمش.
    4- رعایت کدوم قانون واجب الهی براتون سخته؟ خارج از پاسخ تسلیم در برابر امر خدا و...
    من اینطوری برداشت میکنم رعایتش چالش برانگیز و آدمو به دشواری و دقت میاندازه؛ و اون رعایت حق مردم در زمینه ی امور مالی؛ الان خیلی راه میشه رفت برای پول در اوردن ولی نمیخوام حق کسی چه مستقیم چه غیر مستقیم به من برسه یا تجاوز کنم بهش.
    5- شده تاپیکی رو در قسمت خانواده بخونید و بگید اگه جای همسر این خانوم بودم این کارو میکردم و برعکس ، یعنی بگید اگه جای این خانوم بودم اینکارو انجام میدادم و به احتمال زیاد مشکلش حل میشد؟ توضیح بدید.
    بله، مثلا اگه زنی از مادرشوهرش پیش شوهرش شکایت میکنه بیشتر می خواد توجه همسرش رو به خودش جلب کنه و ببینه چقدر در چشم اون اوله یا یک مرد بیشتر دوست داره همسرش به خانوادش احترام بذاره نه اینکه با اونا مقابله کنه وقتی هیچ یک از زوجین این موردو ندونند کارشون به دعوا میرسه. چند روز پیش همینو داشتم برای یه فردی(مرد) توضیح میدادم، براش جالب بود و تعجب کرده بود و میگفت "تو که بلدی چرا زن نمی گیری"
    6- بهترین کتابی که خوندید؟ آیا سریالهای تلویزیون رو دنبال میکنید؟ اگر نه چرا؟
    کتاب؟ کتاب( طنز) بی شعوری اثر خاویر کرمنت رو سال پیش توی اسفندماه خوندم بنظرم خیلی کتاب خوبیه الان مجوز چاپم گرفته(قبلا ممنوع بود). البته من واکنش افراد رو که تو اینترنت این کتاب رو خونده بودند دنبال کردم و تعجب کردم که به اکثریت برخورده !! در حالی که کتاب بیشتر داره غرور، کج فهمی، بی احترامی و ... رو نکوهش می کنه. یه جایی تو کتاب نوشته بود کسایی که این مطالب رو جدی می گرند بیشعوراند!!!!
    البته این بهترین نیست.
    قبلا سریالای خارجی رو دنبال می کردم به خصوص پلیسی، سریالای ایرانی رو خیلی دوست ندارم چون هر ده قسمتیشو میشه خلاصه کرد تو یه قسمت دید !!! الان یکم فرصت تلویزیون دیدن ندارم.

7- یه غول چراغ جادو جلوتون ظاهر میشه ، شما هر خواسته ای داشته باشید حتما براتون انجام میده ، فقط 1 خواسته ، چی میخواهید ازش؟
    شاید بهش بگم یه دختر خوب برام پیدا کنه!!!
    8 - مهمترین هدفتون در حال حاضر چی هست ؟ مادی ،معنوی هر چی
    دوست دارم گره های ذهنیم حل بشه
    به لحاظ مادیم وضعیت اقتصادیم ثبات پیدا کنه.

9 شخصیت پدر مادرتون ، خارج از دید فرزند بلکه از نگاه واقعی تر ؟
    متاسفانه هر دوشون آسیب دیدند
    10- شما معلمید ، پسر های نوجوان شاگرداتون هستن، فقط بهشون درس میدید؟ نه تربیت خیلی مهمتره چیزی که آموزش و پرورش فراموش کرده از لحاظ تربیتی اگه خواستید یه تجربه پند هرچی .. رو بهشون القا کنید ، اون چیه؟ اینکه ارزششون به نمره و پول و این جور چیزا نیست؛ ذاتا ارزشمندند چون انسان اند برای شاگردهای دختر چهطور؟ مثله پسرا اصلا تا حالا نوجوانی کنارتون بوده که دوست داشته باشید یه تجربه طلایی رو بهش منتقل کنید؟نه

11- نظرتون در مورد اون همکلاسی های دانشگاه یعنی خانمها و آقایون بعضا 25 ساله ، که به استاد میگن تمرینا رو نمیبینید چیه؟ باید تیربارون بشند

12- به نظرتون عکس آخری که برای آقای باغبان فرستادم (همین عکسی که الان آواتارشون هست) چقدر شبیه اقای باغبانه ؟ خیلی؛ پس کار شما بوده!

13- بعد از ظهر جمعه ،یاد فردا که شنبه باشه می افتید یه حس غریبی ندارید؟ دقیقاچرا؟نمیدونم چه کسایی حس بدی دارن ؟ نمیدونم چه کسایی این حسو ندارن؟ نمیدونم

ممنون از شما. منم همین طور

14- هر سوالی که پرسیده نشده یا مطلبی که دوست دارید بگید
    سلامتی شما
    خانم گیسو کمند تشکر میکنم از وقتی که گذاشتید.
    پ.ن.: دوستان عزیز واقعا شرمندم کردید همه ی سوالات رو خوندم ولی الان به قدری خستم که توانی برام نمونده انشا ءالله فردا پاسخ میدم.

10. 8 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 20 دی 94), miss seven (یکشنبه 20 دی 94), mohamad.reza164 (یکشنبه 20 دی 94), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 20 دی 94), افسونگر (یکشنبه 20 دی 94), باغبان (یکشنبه 20 دی 94), سرشار (یکشنبه 20 دی 94), عشق آفرین (سه شنبه 06 بهمن 94)

مدیران انجمن آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,100

Array

از آقای m.reza 91 عزیز تشکر می کنیم

ام رضا تو این سه روز چی کشیدی – واقعا صندلیت
    داغ بود :

ام رضااااااااا

سه روزه کار تو گریه و ناله شده ِ ِ ِ

ام رضااااااااا

سه روزه کار تو گریه و ناله شده ِ ِ ِ

ببینید پیرهن ِ باغبون پُر ِ لاله شده ِ ِ ِ

....

مرسی از اینکه دعوت ما را پذیرفتی

از شما و دیگر دوستان یاد گرفتن افتخاریست

.................................................. .................................................. ................................................

خانم فرشته اردیبهشت :

10/20....10/22

دوستان سئوال های خودشان را مطرح کنند .

...........
    پ . ن :

ام رضای عزیز : در صندلی داغ فرشته خانم به بقیه سئوال ها جا مانده ، پاسخ بده

سرشار جان انگار قسمت نبود

​​
    ویرایش توسط باغبان : یکشنبه 20 دی 94 در ساعت 01:28

12. 8 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 20 دی 94), m.reza91 (یکشنبه 20 دی 94), miss seven (یکشنبه 20 دی 94), mohamad.reza164 (یکشنبه 20 دی 94), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 20 دی 94), افسونگر (یکشنبه 20 دی 94), سرشار (یکشنبه 20 دی 94), عشق آفرین (یکشنبه 20 دی 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    97
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط paiize نمایش پست ها
    سلام علیک السلام! من خجالت میکشم چرا همیشه شما اول سلام می کنید!!
    میخواستم بیام ازت بقیه سوالهاروبپرسم...دیدم خیلی صندلیت داغ شده...دلم سوخت!!! ممنونم
    اما واسه اینکه ناراحتت نکنم دوتاسوال میپرسم!! بله
    1.نظرتون درباره جنگ جدیدی که بین ایران وعربستان افتاده چیه؟؟پیروزی هم داره!!یاباتوافق تموم میشه؟؟ سیاست!؟؟؟؟بیشتر از طریق مردم چیزایی به گوشم خورده؛ به هر حال اینکه رفتند سفارت یه کشور دیگه رو گرفتند کار غلطی بوده حالا هم باید تاوانشو پس بدند ولی دعوای بین ایران و عربستان و آتش افروزی این دو کشور در کشور های دیگه بیشتر سر قدرته. هر دو کشور اون یکیو خارج از دین می دونند . یه جورایی یادمون رفته که که بزرگانی مثل پیغمبر خودشون راهنمای راه اند نه اینکه اونا رو به جای خدا بنشونیم؛ مثل تابلوهای راهنمای جاده ، فقط بری عبور مسیر باید ازشون استفاده کرد بنابراین بیشتر حرف ها و نظراتشون اهمیت داره یا مثلا امام حسین کسی بود به دنیا و مرگ خندید و پوچ بودنشو نشون داد اونوقت ما میایم مراسم عزاداری انچنانی برگزار می کنیم و امام حسینو یه ادم مظلوم و بیچاره ای که هیچ راهی نداشته نشون می دیم!
    هنوز هم نشانه هایی از عقلانیت به خصوص در وزارت خارجه هست و گویا شروعم کردند پس احتمالا قضیه با گفتگو حل بشه البته طبق معمول با جبران خسارت و پرداخت هزینه !

2.اگه یه روزخانمت بامادرت بحث کنن...حق یاخانمت باشه چکارمیکنی؟به روی مامانت میاری اصلا؟؟؟یانه
    اگه حق بامامانت باشه چه واکنشی نشون میدی؟
    شاید اصلا من مقصر باشم، به هر حال شاید اگه خودت اینو تصدیق یا رد می کردی بد نبود؛ من فکر می کنم ریشه ی خیلی از این دعوا ها اینه که مرد ها بعد یه مدت یکم بی توجه می شند نسبت به همسرانشون یا شاید خانم ها هم طرز رفتار با شوهراشون رو خوب بلد نیستند ( تو این زمینه از استاد فرشته سوال کنید!) و این درگیری ها پیش میاد ؛ مثلا بعد عقد ما خیلی کمتر شاهد این دعواها هستیم اما هر چی زمان می گذره به سمت درگیری بیشتر پیش می ریم چون اول کار توجه مرد به زن زیاده.
    اما به طور کلی قطعا قضیه هر چی که باشه توی خلوت با خانمم حق رو به اون میدم البته منظورم این نیست که بگم از فردا قطع رابطه می کنیمو اینا،بلکه یه هم حسی ایجاد کردن، درک ناراحتیش و کمک به آروم کردنش و به قول اون دوستمون ناز خریدنو ازین حرفا ( ما رو وادار می کنین چه چیزایی بگیما!! بعدم سوء استفاده می کنید تو اون تاپیک)
    توی اشکار هم سعی میکنم دو طرف رو به آرامش دعوت کنم و یه جوری با میانجی گری نذارم موردای بعدی پیش بیاد
    سپاس بیکران

14. 8 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 20 دی 94), miss seven (یکشنبه 20 دی 94), mohamad.reza164 (یکشنبه 20 دی 94), paiize (یکشنبه 20 دی 94), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 20 دی 94), افسونگر (یکشنبه 20 دی 94), باغبان (یکشنبه 20 دی 94), عشق آفرین (سه شنبه 06 بهمن 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    97
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    محمد رضاي عزيز ممنون

پنج تا سوال اصلي ام رو نپرسدم. گفتم امروز مي پرسم. حالا نميدونم تقصير كيه؟

به دوتا از سوال هام هم كه جواب ندادي،

ولي با او فيلم اينسپشن كه گفتي، بدجور به دلم ورود كردي!

برات آروزي سربلندي، موفقيت و خوشبختي كه مستحق اش هستي، دارم. لبت هميشه خندون باشه
    ---------------

سلام خانوم فرشته اردي بهشت. ( اشكال نداره كه من اردي بهشت رو جدا مي نويسم؟ يه جور عادته!)

اميدوارم صندلي داغ خوبي داشته باشين و به مانند باقي دوستان نكات خوبي ازش ياد بگيريم.

1- براي فرشته بودن و فرشته شدن چه خصوصياتي بايد آدم داشته باشه ( لطفا نگيد فقط اسم انتخابي هست و من از اين شخصيت به دورم)؟ فرشته بودن زن و مرد داره؟

2- مصاحبه كننده:
    سلام خانوم، نظرتون راجع به كاپيتولاسيون مدرن در جوامعي كه روح گذار دمكراسي از آگاهي و بينش هاي عناصر اون اجتماع به عنوان يك فرآيندي كه رويكرد سوشياليسم داره و به تبع اون اعضاي جامعه آرامش ضمني از ورود به عرصه زينترينگ نابالغ پيدا مي كنند چيه؟ ( طنز)
    مصاحبه شونده( خانوم فرشته اردي بهشت) :

......................

3- من از همدردي ياد گرفتم .........................

4- "روزي كه فهم انسان باز شود، خواهد ديد كه ابتلائات و گرفتاري هايي كه خدا براي او پيش آورده است، چه خير هايي براي او داشته و خداوند از رهگذر آنها محبتي به او كرده كه در خوشي ها و نعمتها چنان محبتي به او نكرده است"

قبول دارين؟ يكم توضيح در اين مورد مي دهيد؟

5- چه راهكاري براي پر كردن اوقات زوجين داريد كه اغلب تو سال اول ازدواج به بعد دچار رخوت و بي حوصله گي ميشوند؟

6- اگر بخواهيد يك كتاب خوب به دوستان معرفي كنيد، چه پيشنهادي دارين؟

7- نظرتون راجع به اين سريال هايي كه اخيرا مشاهده اون در بين خانواده هاي ايراني فراگير شده و كمي با فرهنگ هاي جامعه ما فاصله داره چيه؟

8- نظرتون راحع به مهريه خانوم ها چيه؟ چرا خانوم ها مهريه تعيين مي كنند ؟ فلسفه مهريه از ديدگاه شخص فرشته اردي بهشت چيه؟

ویرایش توسط mohamad.reza164 : یکشنبه 20 دی 94 در ساعت 09:09

16. 6 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 20 دی 94), m.reza91 (یکشنبه 20 دی 94), miss seven (یکشنبه 20 دی 94), paiize (یکشنبه 20 دی 94), باغبان (یکشنبه 20 دی 94), عشق آفرین (سه شنبه 06 بهمن 94)

مدیران انجمن آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,100

Array
    سلام

در مورد این عکس ها ، نظرتون را بفرمایید

ممنون .

.................................................. ..........................

با این کلمات یه قصه حداکثر 5 خطی تعریف کنید :

باغبان - روباه مکار - گربه نره - پینو کیو

.................................................

اگر به هدف های زندگیتون نرسید چی کار میکنید؟

اصلا مهمه برسیم ؟ یا نه ؟

ممنون .

..............................................

موفق باشید .

​​
    ویرایش توسط باغبان : یکشنبه 20 دی 94 در ساعت 10:33

18. 7 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 20 دی 94), m.reza91 (یکشنبه 20 دی 94), miss seven (یکشنبه 20 دی 94), mohamad.reza164 (یکشنبه 20 دی 94), paiize (یکشنبه 20 دی 94), zzzz (یکشنبه 20 دی 94), عشق آفرین (سه شنبه 06 بهمن 94)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود بر بانو فرشته اردیبهشت

اول بازم عذرخواهی بخاطر سوء تفاهم پیش امده

1.حالا که ازدواج کردی نظرت در مورد شوهر چیه؟تفاوتش چقدره با اون چیز یکه تیو تصوراتت بوده
    2.اگه زودتر باهاش آشنا میشیدی حاضر بودی باهاش ازدواج کنی؟
    3.نظرت در مورد این جمله چیه:
    خاک سرده
    4.آخرین خاطره خنده داری که از اعضاءخانوادتون داری که فوت شده
    5.تا حالا خوابشو دیدی از وقتی که از پیشت رفته
    6.بهترین جایی که باهاش خاطره داشتی که کلی خوش گذشته کجا بوده؟تعریف کن
    7.تاثیر ازدواجی که کردی روی شخصیتت و رفتارت چی بوده ؟
    8.شوهرت چقدر شبیه پدرت هستش از نظر شخصیتی
    9.سوال آخر فرض کن اگه فقط 10 دقیقه فرصت اینو داشتی که برای آخرین بار با کس یکه خیلی دوسش داشتی و تازگی فوت کرده دوباره ملاقات داشته باشی و از نزدیک ببینیش چی بهش میگی چیکار میکنی

پ.ن:اعتقاد شخصی من اینه خدا هرچیزی یا هرکسی رو ازت بگیره یکچیز یا یک فردی را جایگزینش میکنه برای خودم شاید باورتون نشه ولی مادرم با اینکه 10 ساله از پیشمون رفتم باعث این شد با همسرم آشنا بشم و جواب مثبت بگیرم یعنی توی جواب مثبت دادنش تاثیر داشته!!!همیشه اینو بخودم میگم درسته بعضی وقتها گند میزنم ولی اینو میگم کاری نکن که وقتی داره مادرت از اون بالا بهت نگاه میکنه پیش افرادی که نزدیکش هستن خجالت بکشه تو پسرشی جوری رفتار کن بهت افتخار کنه.
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

20. 5 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

m.reza91 (یکشنبه 20 دی 94), miss seven (یکشنبه 20 دی 94), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 20 دی 94), باغبان (یکشنبه 20 دی 94), عشق آفرین (سه شنبه 06 بهمن 94)

صفحه 14 از 50 نخستنخست ... 4567891011121314151617181920212223243444 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)