حالا با ذات زن ذلیلت آشنا شدم استعداد عجیبی در زن ذلیلی داری فقط اینجا هارتووم پرتوم میکنی ما رو بگو چقدددر الگی درود فرستادیم

حروومشون کردم
بععععله!! تاپیکی که کمک فوری میخواستینو دیدم ، میگم یه پیشنهاد یکی ازین دستمالا هست میبندند رو پیشونیاشون،خب؟ ؛ روش بنویس جانم فدای زنم بعدم هر جا میری بزن؛ چطوره!؟ این طوری مراتب خلوصتو به همه ثابت میکنی
فدات شم تو که زن نداری عزب اوغلی هستی درک نمیکنی وقتی ازدواج میکنی دلخوشیت همین میشه بیای توی سایت همدردی اونم فقط توی بخش کل کل بنویسی ضعیفه!!
آخی!! اینا رو برو برای نسوان های سایت بگو، نه برای من! مگه زورت کرده بودند ازدواج کنی!!؟ببین چی بودیم و چی شدیم خدا بیامرزه بابابزرگمو 6تا فکر کنم زن داشت نور به قبرش بباره هیییییییییییی روزگار
خوب بریم سراغ سوالها ولی قبلش بانو پائیزه دشمن همیشگی رو خوب اومد خدایی

ما به خانم های همدردی و غیر همدردی ارادت داریم ولی اوناییشون که جزء همدردی اند ما رو دشمن می دونند
(
)
1.اگر بتونی 3 نفر از خانوم ها رو از تالار همدردی اخراج کنی کدوماشون هستن؟
هیچ کدوم از آقایونم بگو
خالقزی
2.همین الان از کار بندازنت بیرون زیرآبت رو یکی زده باشه به ناحق چه احساسی بهت دست میده؟
چون تا لحظه ی اخر مسئولیتمو درست انجام دادم برام مهم نیست میرم یه کار دیگه پیدا میکنم
3.تا حالاش ده به کسی کمک کنی خیلی به دلت بشینه؟مالی باشه یا غیر کمک مالی فرقی نداره
وقتی تو اتوبوس جامو میدم به یه پیرمردی یا کسی . 4-5 سال پیش میگفتم اگه میخواد بشینه بره تاکسی بگیره !
4.تاثیرگزارترین افراد توی زندگیت؟اگر فرد هستند اسم ببر یا فرقی نداره اتفاق یا آشنایی هر چی هست 3تا را با توضیح بنویس
واقعا کسی نیست
5.دوست داری بیشتر شبیه کی باشی؟فلسفه بافی نکن مستقیم و با توضیح بگو
خودم 
6.شخصیت کارتونی مورد علاقت رو بنویس با دلیل
تام و جری ؛ جریو بیشتر دوست داشتم هی نقشه میکشید
7.تصور کن از آمپول زدن میترسی حالا مریض شدی سرما خوردی شدید تا کی مقاومت میکنی با قرص خوردن خودتو سرپا نگه میداری و آمپول نمیزنی؟
اخه از امپول زدن نمی ترسم مگه تو میترسی؟
ولی باشه فرض کردم؛ با ترسم رو به رو میشم و میرم امپولو میزنم
8.شده از کسی بدت بیاد ولی چون حرفهایی که یمزنه مفیده بشینی پای حرفهاش و بهشون گوش بدی؟
بله
9.تصور کن ازدواج کردی(من موندم کی بهت زن میده
همون که به تو نمیده)

رفتی بار اول خونه مادرخانومت غذایی رو درست کرده اصلا خوشت نمیاد ولی چون دفعه اول و خجالت میکشی میخوری قیافت اونموقع چه شکلی میشه موقع خوردن غذا؟
اینا تجربیات خودته!!؟ چرا همش سر از شکم در میاری!!!!؟ یکم با اکراه می خورم سالاد و اینجور چیزا گزینه ی خوبیه برای وقت تلف کردن
10.اگه همین الان خودت رو توی سن 10یا 12 سالگی ببینی و باهاش یکروز بخوای زندگی کنی احساست چجوریه نسبت بهش؟چندش اوره؟خجالت میکشی؟یا دوسش داری
دوستش دارم میبرمش بیرون که تفریح کنه
11.یک کار غیرمتعارف که باعث میشه خوشحال بشی
اگه همین الان، دقیقا الان یکی برام گل میخرید
پ.ن:از جواب هایی که دادی خوشم اومد

در مورد تاثیر همدردی مخصوصا توی صبور بودنش و تغییر دید نسبت به دنیا باهات موافقم .
ممنونم
فقط خواهشا رک و راست جواب بنویس حاشیه نرو
نرفتم، رفتم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)