به به سلام فرشته جوووون
سلام پاییزه جون
چطوری؟خداروشکرکه خوبی واینجایی
حوبم شکر
بریم سراغ سوالها...
بریــــــــــــــــــــم
فقط مثل عمورضایه جوری جواب ندی که انگارصندلی داغ مابودنه اون...والاااا م
ن همچین کاری کردم پاییز؟چنین حسی درت بوجود اومده؟اتفاقا فکر میکردم حضورم تکراریه برای همین انصراف داده بودم
1.به نظرت چطوری میشه توی یه علاقه اعتدال ایجادکرد؟؟که نه ازاین طرف بیفتیم نه ازاون طرف؟
از طریق رفتار کردن طبق اصول و در نظر گرفتن اعتدال .
2.چقدربه اون شخصیتی نزدیک شدی بعدازمتاهلی که قبلش میخواستی باشی؟
راستش خوب داشتم پیش میرفتم رفتارم و شخصیتم عالی بود با همسرم اما بعد از یه سری اتفاقات من خیلی عوض شدم چون احساس خستگی و ضعف دارم و این باعث شده زا خودم دورتر شم یعنی رو فرم نیستم
3.تاحالا شده انصاف رورعایت نکنی بعدعذاب وجدان بگیری؟
بله خیلی شده متاسفانه، تبعا حس عذاب وجدان داشتم
4.تاحالاشده ازیکی ازدانش آموزهات خوشت بیادبعدجلوی همه فرق بزاری بین اون وبقیه؟
اصلا نشده در ای مورد کلا بلدم دلشون رو نشکونم با فرق گذاشتم البته جوری رفتار می کنم که اون دانش اموز خوبه هم بی انگیزه نشه بفهمه قدردانش هستم یعنی هر ادمی جایی برای تشویق داره
5.به نظرت خداگاهی رهامون نمیکنه تاسرعقل بیایم؟یانه همیشه باهامونه؟
چطور خدا رهامون میکنه در حالی که رو زمینش قدم میزنیم از هواش نفس میکشیم و میبینیم میشنویم و وجود داریم
وجود بزرگترین موهبت خداست به ما که متاسفانه بخاطر اشتباهات خودمون گاهی از وجود خسته میشیم و عشق رو دریافت نمی کنیم عشق نمی دیم
وقتی میتونیم بگیم خدا رهامون کرده که در عدم قرار بگیریم
هر که را باخط سبزت سر سودا باشد پای ازین دایره بیرون ننهد تا باشد
با این موضوعات من هواییش میشم
6.راستی بگوببینم خودت شب یلداچکارکردی؟خوش گذشت؟؟؟
شب یلدا من و همسرم بیرون رفتیم و یه سری مراسم انجام دادیم خرید کردیم خوردنی خریدیم بعدم اومدیم پیش مادر جان خیلی خیلی سرد بود
7.همسرت کدوم معیارهات داره وکدوم رونداره اما باهاش کناراومدی؟
خدار و هزار مرتبه شکر همه معیارامو داره سر یسری چیزای کوچیک اختلاف داریم که من بد خلقی میکنم و اون کنار میاد طفلی مثال خاصی یادم نیست الان
8.وقتی دعوامیکنیدنه خیلی به شدت...درخدبگومگو..کی زودترپشیمون میشه؟؟معذرت خواهی هم کردی؟؟؟؟
اون خیلی مهربون و بخشنده است حتی بیشتر اوقات که من لوس بازی در میارم اون بهم زنگ میزنه اما دارم تمرین میکنم که منم پیش قدم بشم تا خسته نشه از مهربون بودنش
9.دوست داشتی شاعربشی؟؟
بله خیلی
10.یه کاراکتربگوواسه دوستانی که اسمشونونوشتم!؟؟«ببینم توهم اذیت میشی مثل من یانه!!»
نه این ها که چیزی نیستن اذیت کنن شاید کراکتر نداشته باشم یه وصفی که به ذهنم میاد مینویسم باشه؟ تو که اذیت نمیشی ؟
شیدا
خیلی جدی تحلیل عالی
صبا الگوی متانت
اصلا همین اسمشم یه ابهتی داره
مینوش
مهربون
مصباح الهدی
همکارم تو مدرسه خیلی شبیهشه دختر مهربون و خوشگلی هست ازونا که ارامش میدن
دختربی خیال
دختر ببخیالیه گیر میده حساسه اما مهربون
بی نهایت پ
خته است بلده چه طور رفتار کنه بیگدار به اب نمیزنه
صبوری
در پی زندگی درتلاش برای ازدواج
کیت کت
خیلی خیلی خاصه همون اواتارشه ،شدیده دوست داشتنی و بی شیله پیله است امیدوارم حالش خوب باشه
پاییزه ایشون که دوست ماست احساساتیه در دوستی وفاداره
خاله قزی
خاله خاصه همدردیه عکساشونو که دیدی بازم کاراکتر میخوایییییییییی؟
محمد 93
ایشون توانایی خاصی در بیان دارن و پول دار هم هستن
سبزه هست ابروهاش پیوندی خودشون گفتن

امین
میشه بهش اعتماد کرد اما خیلی پیچیدست
عمورضا
عمو از پسرای خوب روزگاره با وجود سن کمش پختگیش خیلی بیشتره هرچند من رو اذیت میکنه اما انشالا که اصلاح میشه در ضمن کی گفته باز نشست شده شارز نداره فقط.
مدیرهمدردی
یه فرد کامل یه مشاور عالی جدی کی تو سختی هات بهت کمک میکنه ؟ مدیر همدردی کی به مدیریت شرایط پیچیده کمک می کنه ؟ مدیر همدردی
مسافرزمان مسافر زمانه
فرشته مهربان
فرشته مهربانه دیگه از طریق روحیات عرفانیش باهاش ارتباط برقرار میکنم و لذت میبرم
بالهای صداقت
با اردلده و موفق
محمدابراهیمی
خیلی وقته رفته
میشل
فکنم با خودش در گیره مثل خودم خودشو اذیت میکنه
شمیم الزهرا
خیلی در تکاپوست
فعلل همینها کافیه...میتونم تصورکنم الان بادیدن این همه اسم قیافه ات چه شکلی شده!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)