سلام آقای ام رضا....
سلام
ببخشید من خیلی روی سوالات بالا دقت نکردم و گذری خودندم اگه مشابهتی داشت می تونید ارجاع بدید.
بله چشم
۱.آیا درست حدس میزنم که شماقاطع و پرتحرک هستید؟
قاطع مثل یک دیوار بتنی نه؛ اتفاقا اگه یه نفر استدلال درستی داشته باشه نظرم می تونه سریع عوض بشه چون می فهمم اشتباه کردم ولی وقتی فرد بیشتر ازون که به موضوع بحث توجه داشته باشه داره سعی میکنه بگه همیشه حق با اونه و اتفاقا حق با اون نباشه ، من نظرم ثابت می مونه هر چند اصراری هم برای اثبات نظرم ندارم.
تحرک من بستگی زیادی به محیط و آدماش داره.
2.آیا تا به حال تاپیکی زدین که بعدش پشیمون بشید ولی نتونید حذف یا درستش کنید؟
نه یعنی هرچقدر هم گزارش بدید حذفش نکنند؟
قانون اینجا اینه که این کاررو نمیکنند چون دیگرانی وقت گذاشتند و در اون تاپیک نظر گذاشتند.
۳.متمایزترین صفتی که برای خود قایلید چیه؟
خیلی اهل برنامه ریزی و تحقیق قبل از عمل هستم. حتی وقتی بچه بودم وقتی یه وسیله می خریدیم من تنها کسی بودم که میرفتم سراغ بروشور یا دفترچه اش، الانم همین طورم؛ تو ابعاد دیگه ی زندگیمم همین طورم. البته خیلیم ویژگی متمایز کننده ای نیست.
۴.تا حالا شده به خانمی با فرهنگ متفاوت با شما علاقه مند بشید؟
نه
5.آیا این درسته که هر آدمی اندوهی را همواره با خود همراه دارد و گریزی ازش نیست؟شما دارید؟چطور با اون کنار اومدید؟
در مورد هر آدمی رو نمی تونم بگم. فکر میکنم این اندو ه ها برای اینه که روزی به این نتیجه برسیم که این دنیا اگر درش متوقف بشید چیزی جز اندوه و غم براتون نمی مونه ولی اگر ازشون عبور کنید علاوه بر اینکه یه شادی میرسید در طول مسیر هم شاد خواهید بود.
6.آیا وظیفه خاصی در خانه محول به شماست؟
نه، فقط امور مربوط به خودم.
7.کدام شخصیت تاریخی مورد تایید شماست؟
خیلی فکر کردم همشون یه ایرادایی دارند ولی کریم خان زند رو بیشتر قبول دارم آدم منعطف تری بوده.
8.آیا دوست دارید جایزه نوبل ببرید؟فقط به خاطر شهرتش؟!
نه
9.چه وسوسه ای وجود داره که شما در مقابلش نمی تونید مقاومت کنید؟
خیلی فکر کردم ولی چیزی به ذهنم نرسید
10.تا حالا شده دروغتون لو بره و خیلی خجالت بکشید؟
نمیدونم، واقعا اهل دروغ گفتن نیستم، اشاره کردم ، چون دوست ندارم به کسی اطلاعات غلط بدم دروغ گفتن نوعی اطلاعات غلط دادنه. در هر صورت واقعا چیزی به یاد نمیارم این به این معنی نیست که آدم خوبیم ؛ شنیدین میگن دروغ گوها فراموش کارند!؟
شاید به همین دلیله که یادم نمیاد 
11.آیافکر میکنید درسوالاتم به دنبال کنکاش چیز خاصی هستم؟
من چیزی متوجه نشدم ولی با این سوالی که پرسیدین فکر میکنم بله!
علاقه مندی ها (Bookmarks)