به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 15 از 50 نخستنخست ... 56789101112131415161718192021222324253545 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 492
    عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 بهمن 04 [ 23:26]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    8,218

تشکرشده 6,659 در 1,532 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    به به سلام فرشته جوووون
    چطوری؟خداروشکرکه خوبی واینجایی
    بریم سراغ سوالها...
    فقط مثل عمورضایه جوری جواب ندی که انگارصندلی داغ مابودنه اون...والاااا

1.به نظرت چطوری میشه توی یه علاقه اعتدال ایجادکرد؟؟که نه ازاین طرف بیفتیم نه ازاون طرف؟
    2.چقدربه اون شخصیتی نزدیک شدی بعدازمتاهلی که قبلش میخواستی باشی؟
    3.تاحالا شده انصاف رورعایت نکنی بعدعذاب وجدان بگیری؟
    4.تاحالاشده ازیکی ازدانش آموزهات خوشت بیادبعدجلوی همه فرق بزاری بین اون وبقیه؟
    5.به نظرت خداگاهی رهامون نمیکنه تاسرعقل بیایم؟یانه همیشه باهامونه؟
    6.راستی بگوببینم خودت شب یلداچکارکردی؟خوش گذشت؟؟؟
    7.همسرت کدوم معیارهات داره وکدوم رونداره اما باهاش کناراومدی؟
    8.وقتی دعوامیکنیدنه خیلی به شدت...درخدبگومگو..‌کی زودترپشیمون میشه؟؟معذرت خواهی هم کردی؟؟؟؟
    9.دوست داشتی شاعربشی؟؟
    10.یه کاراکتربگوواسه دوستانی که اسمشونونوشتم!؟؟«ببینم توهم اذیت میشی مثل من یانه!!»
    شیدا
    صبا
    مینوش
    مصباح الهدی
    دختربی خیال
    بی نهایت
    صبوری
    کیت کت
    پاییزه
    خاله قزی
    محمد93
    امین
    عمورضا
    مدیرهمدردی
    مسافرزمان
    فرشته مهربان
    بالهای صداقت
    محمدابراهیمی
    میشل
    شمیم الزهرا

فعلل همینها کافیه...میتونم تصورکنم الان بادیدن این همه اسم قیافه ات چه شکلی شده!!
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

2. 7 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 20 دی 94), m.reza91 (یکشنبه 20 دی 94), miss seven (یکشنبه 20 دی 94), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 20 دی 94), مسافر زمان (دوشنبه 21 دی 94), باغبان (یکشنبه 20 دی 94), سوده 82 (دوشنبه 21 دی 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 13:13]
    سطح
    100
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,384

تشکرشده 6,950 در 1,499 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام دوستان خوبم

امیدورام گفت و گوی خوبی داشته باشیم

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad.reza164 نمایش پست ها

سلام خانوم فرشته اردي بهشت. ( اشكال نداره كه من اردي بهشت رو جدا مي نويسم؟ يه جور عادته!) سلام نه اشکالی نداره هرجور راحته

اميدوارم صندلي داغ خوبي داشته باشين و به مانند باقي دوستان نكات خوبي ازش ياد بگيريم. ممنونم

1- براي فرشته بودن و فرشته شدن چه خصوصياتي بايد آدم داشته باشه ( لطفا نگيد فقط اسم انتخابي هست و من از اين شخصيت به دورم)؟ فرشته بودن زن و مرد داره؟
    مرتبه خلقت انسان با فرشته فرق داره اصولا فرشته شدن یه اصطلاحه ولی دراصل مراتب فرق داره
    انسان بازه ای داره از نهایت شیطان تا نهایت خدا میتونه در مختصات مختلف قراره بگیره سقوط کنه یا نزول مثل جدول مختصات

2- مصاحبه كننده:
    سلام خانوم، نظرتون راجع به كاپيتولاسيون مدرن در جوامعي كه روح گذار دمكراسي از آگاهي و بينش هاي عناصر اون اجتماع به عنوان يك فرآيندي كه رويكرد سوشياليسم داره و به تبع اون اعضاي جامعه آرامش ضمني از ورود به عرصه زينترينگ نابالغ پيدا مي كنند چيه؟ ( طنز)
    مصاحبه شونده( خانوم فرشته اردي بهشت) : سلام اقا میشه برید کنار هوا بیاد؟

......................

3- من از همدردي ياد گرفتم .........................یاد گرفتم که یه مشاور خوب یکی از لزومات زندگیه و من از همدردی و اقای مدیر خیلی استفاده کردم .و مشاور بودن لزوما به این معنی نیست که حتما از افراد نزدیک باشه .

4- "روزي كه فهم انسان باز شود، خواهد ديد كه ابتلائات و گرفتاري هايي كه خدا براي او پيش آورده است، چه خير هايي براي او داشته و خداوند از رهگذر آنها محبتي به او كرده كه در خوشي ها و نعمتها چنان محبتي به او نكرده است"

قبول دارين؟ يكم توضيح در اين مورد مي دهيد؟
    تا حدی مورد قبوله . البته سطحی نگری خیلی به ضرر انسانه .کسی که فقط ظاهر قضایا و حوادث رو میبینه خیلی باید بشکنه و از همه مهم تر ناامید تر میشه ..
    از طرفی انسانی که مطمانه خیلی چیز ها پشت پرده است شاید حکمتش نرسه بطن موضوع رو درک کنه اما به پرده دار اعتماد داره و به این خاطر نه می ترسه نه نا امید میشه .

فکر کنم بهترین داستان راجع به این سوال در سوره کهف اومده که حضرت موسی فقط راجع به طاهر کارهای خضر قضاوت میکنه و براش سوال ایجاد میشه ولی حضرت خضر میگه اگه اهل طریقی نباید بپرسی فقط باید اعتماد کنی اگه حوصله اش رو نداری و نمیتونی صبر کنی از من جدا شو خلاصه اخرش برای حضرت موسی معنای کار هاشو میگه که خیلی با ظاهرش متفاوت بود...کشتن پس...ساختن دیوار ..... سوراخ کردن کشتی این ها نماد اتفاقای دلخراش زندگی ما میتونن باشن ....

کشتی رو سوراخ کرد تا دست پادشاه بد نیفته چون فقط کشتیای سالم رو غارت میکرد و صاحب کشتی گناه داشت .
    پسر رو کشت چون پدر و مادرشون مومن بودن و اگه این زنده می موند ایمانشون رو به تباهی می کشید در حالی که پدر و مادر از مرگ پسرشون خیلی ناراحت بودند اما این عین خیر براشون بود

دیوار رو ساخت تا حافظ مال یتیمی بشه که زیر دیوار بود و.....

5- چه راهكاري براي پر كردن اوقات زوجين داريد كه اغلب تو سال اول ازدواج به بعد دچار رخوت و بي حوصله گي ميشوند؟
    خیلی راه ها هست سورپریز قلب ها رو زنده میکنه از همه مهم تر فکرکردنه فکر کردن به عشق بین دو نفر و این که چه هدفی دنبال میکنیم و .....
    کلا ذوق و شوق باید سرچشمه داشته باشه
    وگرنه خشک میشه

مثلا من و همسرم گاهی ادای قبل از عقد رو در میاریم که همسرم هی از از معیارهاشو خوبی هاش میگه و اصرار میکنه که خانوادمو راضی کنم که زودتر بیاد خاستگاری ام و منم به این سادگی ها قبول نمیکنم و اذیتش میکنم انقدر حرص میخوره اخرش منو بغل میکنه میگه حالا که کار از کار گذشته و مال خودمی
    بعد هروق اینطور میشه پیش خودم فکر میکنم این رابطه و همسرم به این راحتی به دست نیومده بیشتر باید قدر دونست همین که یاد سختی های مجردی ام میفتم ارزش تاهل برام پررنگ تر میشه ...
    خوبه فکر کنند که الان با همسرشون یه حریمی به اسم خانواده دارن ضامن شادی خانوادشون خودشونن

6- اگر بخواهيد يك كتاب خوب به دوستان معرفي كنيد، چه پيشنهادي دارين؟
    فعلا سوپ جوجه برای روح رو میخونم که داستان های کوتاه خوبی داره ولی برای معرفی چهار اثر از فلورانس اشکاول شین خیلی ارزشمنده

7- نظرتون راجع به اين سريال هايي كه اخيرا مشاهده اون در بين خانواده هاي ايراني فراگير شده و كمي با فرهنگ هاي جامعه ما فاصله داره چيه؟

متاسفانه تو روستاها اوضاع خیلی فجیعه کسایی که بدون هیچ اگاهی با دل کاملا باز و بی هیچ فیلتر میرن سراغ این فیلم ها بد وضعی دارن
    متاسفانه با تحقیقاتی که کردم دیدم تو یکی از روستایی که دربارش تحقیق کردم اکثر دخترای تازه نامزد کرده با کس دیگری در ارتباطن ....

8- نظرتون راحع به مهريه خانوم ها چيه؟ چرا خانوم ها مهريه تعيين مي كنند ؟ فلسفه مهريه از ديدگاه شخص فرشته اردي بهشت چيه؟

در این موضوعات من مراجعه میکنم به دینمون . من اگر مرد بودم موقع عقد امکان نداشت بیشتر از توانایی ام قبول کنم مهریه ثبت کنم ثبت مساوی با بدهکاری
    مثلا اگه الان به عنوان مرد میخاستم عقد کنم مهریه رو اندازه 4 تا سکه قبول می کردم .خودم معتقدم تعادل خیلی خوبه و این که مهریه رو به عنوان هدیه در نظر بگیریم نه ضامن زندگی
    زندگی ایکه بخاطر ترس از دادن چند تا سکه از هم نپاشه بهتره که بپاشه.خودم هم دراین مورد سخت نگرفتم.
    ممنونم از شما اقای محمد رضا

4. 10 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 20 دی 94), m.reza91 (یکشنبه 20 دی 94), miss seven (یکشنبه 20 دی 94), mohamad.reza164 (یکشنبه 20 دی 94), paiize (دوشنبه 21 دی 94), گیسو کمند (یکشنبه 20 دی 94), یاس پاییزی (یکشنبه 20 دی 94), باغبان (یکشنبه 20 دی 94), سوده 82 (دوشنبه 21 دی 94), عشق آفرین (پنجشنبه 08 بهمن 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,384

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط باغبان نمایش پست ها
    سلام سلام

در مورد این عکس ها ، نظرتون را بفرمایید چشم

ممنون .فعلا که نگفتم

چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان هست فکر میکنم این مشکلی هست که اکثر جوانان باگوشت و پوستشون حس میکنند
    متاسفانه دوجایی که باید خیلی براش اهمیت داده بشه نمیشه اموزش و پرورش و ازدواج جوانان

ادم عارش میاد بره سه تومن وام ازدواج بگیره که اون هم چهل تومنش کارمزده و بقیش هم ضامن رسمی میخواد جالبه وام ازدواج بیشتر از بقیه هم کاغذ بازی و سخت گیری داره چون طرفت دولته بذارین نگـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــمبعد هم انتظار داریم که.....

این تصویر هم همون سردووندن یا دنبال نخود سیاه فرستادن یه چیزی تو این مایه هاست

فکر کنم دوره این مردها هم گذشته ، درسته زن ها باید فداکار باشن ولی نه اینقدر نه به این شکل
    اول باید سلامت روح و جسم خودت رو حفظ کنی تا بتونی بالانس روابط و پایه های خانواده حفظ کنی

بیشتر ازین که دلم برای مرغه بسوزه به حال این تخم ها میسوزه که میخوان جوجه شن این جوجه های بیچاره حسی که از مادرشون خواهند گرفت حس عذاب وجدان خواهد بود
    مادرشون رو دوست نخواهند داشت فقط عذاب وجدان خواهند داشت ناخودآگاه.

البته فقط خروس مقصر نیستا مرغ هم مقصره در این وضعیت هرجا ظلمی صورت گرفته کسی هست که ظلم رو قبول کرده
    کلا شخصیت قربانی رو دوست ندارم.

از چاله دراومدن وبه چاه افتادن...گاهی برای رفتن به زندان بزرگتر جنگ میکنیم با خوشحالی تمام ولی خبر نداریم که ....چون شناخت نداریم این وضعیت برامون پیش میاد جهل, نادانی و...

.................................................. ..........................

با این کلمات یه قصه حداکثر 5 خطی تعریف کنید :

باغبان - روباه مکار - گربه نره - پینو کیو

باغبان قصه ما همچنان به فکرمعشوقه اش فرو رفته بود و هرچی تب تند عشقش میزد بالا ،تندتر بیل می زد و معلوم نبود از جون این خاک بیچاره چی میخواد
    باغبان داشت باخودش فکر میکرد اگر بره خاستگاریش پول حلقه هم نداره درسشم که تموم نشده اگه نره چطور یاد پری رویای اش رو از ذهنش بیرون کنه اخه مگه میشد

باغبان همچنان بیل میزد چنان تند و تلخ میزد که روباه مکار کتاب دبستانش،مکرش رو از یاد برد و گربه نره از دیوار بالا نرفت و همون پایین موند و پینو کیو کارتون بغلی دروغ هاش رو به باد داد و دماغ هوا باد کرد و طوفان شد و تن باغبونمون یخ زد...

در حالی که باغبان به گذشته فکر میکرد پری با اوردن دو فنجون قهوه (دل بعضی ها بسوزه) همسرش رو از فکر تلخ گذشته و سردی خیالش بیرون آورد و قصه ما با لبخند به پایان رسید...

.................................................

اگر به هدف های زندگیتون نرسید چی کار میکنید؟ نمیشه که به همش نرسم به هدف ها باید نخ داد نخش مهمه
    یه خط منسجمی که همه هدف ها روش چیده شده باشن اگه منسجم باشن موفقیت در پی اش هست.
    نرسم کار خاصی نمیکنم فقط نمی رسم

اصلا مهمه برسیم ؟ یا نه ؟ بستگی به نوع هدف و ادمش داره
    بله حتما مهمه
    من بیشتر مسیر گرا هستم گاهی به جای هدف ادم دوروبرشو بادقت ببینه هدفش هم دربطن همین مسیره

خب اجازه هست از رو منبر بیام پایین ؟

ممنون .خواهش میکنم

..............................................

موفق باشید .
    سلامت باشین
    ویرایش توسط فرشته اردیبهشت : یکشنبه 20 دی 94 در ساعت 13:47

6. 10 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 20 دی 94), m.reza91 (یکشنبه 20 دی 94), miss seven (یکشنبه 20 دی 94), mohamad.reza164 (یکشنبه 20 دی 94), paiize (دوشنبه 21 دی 94), گیسو کمند (یکشنبه 20 دی 94), یاس پاییزی (یکشنبه 20 دی 94), باغبان (یکشنبه 20 دی 94), سوده 82 (دوشنبه 21 دی 94), عشق آفرین (پنجشنبه 08 بهمن 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 مرداد 04 [ 21:20]
    سطح
    97
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 552
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط افسونگر نمایش پست ها
    سلام آقای ام رضا.... سلام
    ببخشید من خیلی روی سوالات بالا دقت نکردم و گذری خودندم اگه مشابهتی داشت می تونید ارجاع بدید. بله چشم
    ۱.آیا درست حدس میزنم که شماقاطع و پرتحرک هستید؟ قاطع مثل یک دیوار بتنی نه؛ اتفاقا اگه یه نفر استدلال درستی داشته باشه نظرم می تونه سریع عوض بشه چون می فهمم اشتباه کردم ولی وقتی فرد بیشتر ازون که به موضوع بحث توجه داشته باشه داره سعی میکنه بگه همیشه حق با اونه و اتفاقا حق با اون نباشه ، من نظرم ثابت می مونه هر چند اصراری هم برای اثبات نظرم ندارم.
    تحرک من بستگی زیادی به محیط و آدماش داره.

2.آیا تا به حال تاپیکی زدین که بعدش پشیمون بشید ولی نتونید حذف یا درستش کنید؟ نه یعنی هرچقدر هم گزارش بدید حذفش نکنند؟قانون اینجا اینه که این کاررو نمیکنند چون دیگرانی وقت گذاشتند و در اون تاپیک نظر گذاشتند.
    ۳.متمایزترین صفتی که برای خود قایلید چیه؟ خیلی اهل برنامه ریزی و تحقیق قبل از عمل هستم. حتی وقتی بچه بودم وقتی یه وسیله می خریدیم من تنها کسی بودم که میرفتم سراغ بروشور یا دفترچه اش، الانم همین طورم؛ تو ابعاد دیگه ی زندگیمم همین طورم. البته خیلیم ویژگی متمایز کننده ای نیست.
    ۴.تا حالا شده به خانمی با فرهنگ متفاوت با شما علاقه مند بشید؟ نه
    5.آیا این درسته که هر آدمی اندوهی را همواره با خود همراه دارد و گریزی ازش نیست؟شما دارید؟چطور با اون کنار اومدید؟ در مورد هر آدمی رو نمی تونم بگم. فکر میکنم این اندو ه ها برای اینه که روزی به این نتیجه برسیم که این دنیا اگر درش متوقف بشید چیزی جز اندوه و غم براتون نمی مونه ولی اگر ازشون عبور کنید علاوه بر اینکه یه شادی میرسید در طول مسیر هم شاد خواهید بود.
    6.آیا وظیفه خاصی در خانه محول به شماست؟نه، فقط امور مربوط به خودم.
    7.کدام شخصیت تاریخی مورد تایید شماست؟ خیلی فکر کردم همشون یه ایرادایی دارند ولی کریم خان زند رو بیشتر قبول دارم آدم منعطف تری بوده.
    8.آیا دوست دارید جایزه نوبل ببرید؟فقط به خاطر شهرتش؟! نه
    9.چه وسوسه ای وجود داره که شما در مقابلش نمی تونید مقاومت کنید؟خیلی فکر کردم ولی چیزی به ذهنم نرسید
    10.تا حالا شده دروغتون لو بره و خیلی خجالت بکشید؟نمیدونم، واقعا اهل دروغ گفتن نیستم، اشاره کردم ، چون دوست ندارم به کسی اطلاعات غلط بدم دروغ گفتن نوعی اطلاعات غلط دادنه. در هر صورت واقعا چیزی به یاد نمیارم این به این معنی نیست که آدم خوبیم ؛ شنیدین میگن دروغ گوها فراموش کارند!؟ شاید به همین دلیله که یادم نمیاد
    11.آیافکر میکنید درسوالاتم به دنبال کنکاش چیز خاصی هستم؟
    من چیزی متوجه نشدم ولی با این سوالی که پرسیدین فکر میکنم بله!
    ازتون ممنونم افسونگر عزیز.

پ.ن.: از اینکه باعث بی نظمی تاپیک در وقت نفر بعد شدم معذرت می خوام.
    من دیوانه چو زلف تو رها می‌کردم / هیچ لایق‌ترم از حلقه زنجیر نبود

8. 8 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

miss seven (یکشنبه 20 دی 94), paiize (دوشنبه 21 دی 94), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 21 دی 94), گیسو کمند (دوشنبه 21 دی 94), افسونگر (یکشنبه 20 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (دوشنبه 21 دی 94), عشق آفرین (پنجشنبه 08 بهمن 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام خانوم مامان مهربون

از اینکه تشریف آورید و سوال میپرسید بسیار خوشحالیم.

تو صندلی داغ سوالات سیاسی پرسیده نمیشه.

--------

2- مصاحبه كننده:
    سلام خانوم، نظرتون راجع به كاپيتولاسيون مدرن در جوامعي كه روح گذار دمكراسي از آگاهي و بينش هاي عناصر اون اجتماع به عنوان يك فرآيندي كه رويكرد سوشياليسم داره و به تبع اون اعضاي جامعه آرامش ضمني از ورود به عرصه زينترينگ نابالغ پيدا مي كنند چيه؟ ( طنز)
    مصاحبه شونده( خانوم فرشته اردي بهشت) :
    سلام اقا میشه برید کنار هوا بیاد؟
    9- مصاحبه کننده: ممنون از اینکه وقتتون رو در اختیار ما گذاشتین. شنوندگان دوست داشتن نظر فرشته اردی بهشت همدردی رو به عنوان یک عضو اثر گذار در اجتماع اش بدونن!
    حالا شما می تونید مسئله رو ساده تر بهش از دید طیف دانش پژوهانی که در طبقه سوم جامعه به عنوان عناصری بسیار ارزشمند ارتزاق می کنند، نگاه کنید.

مصاحبه شونده: ........

10- انسانیت و انسان بودن از نگاه شما

11- اگر شما تصمیم گیرنده بودید برای معرفی افراد به خدا برای بهشت و جهنم، افرادی که به بهشت معرفی میکردید، چه خصوصیات و کردار هایی باید داشته باشند.

12- (سوال کلیشه ای) نظرتون راجع به سیادت و سادات ها چیه؟

13- احساس و نظرتون رو راجع به عکس زیر بگید:
    http://s6.picofile.com/file/82326831...3785078612.jpg

14- سوال هوش:
    شماره ماشین پارک شده چند است؟
    http://s6.picofile.com/file/82326850...0611415716.jpg

10. 8 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 20 دی 94), miss seven (یکشنبه 20 دی 94), paiize (دوشنبه 21 دی 94), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 21 دی 94), یاس پاییزی (سه شنبه 22 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (دوشنبه 21 دی 94), سرشار (دوشنبه 21 دی 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 مرداد 04 [ 21:20]
    سطح
    97
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 552
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    11- فرض میکنیم شما مسولیت و اختیار و قدرت کافی رو دارید. برای اینکه بخواهی آگاهی های مردم رو افزایش بدهید، چه کار میکنید؟ نمیدونم

12- " قلبت را درد دستان خدا بگذار و او قلبت را در دستان مرد یا زنی که استتحقاق تو را دارد، قرار خواهد گذاشت"

به جمله بالا اعتقاد داری؟ امروز وقتی بر میگشتم خونه داشتم به همین مساله فکر می کردم اگر اعتقاد داری، چه طوری باید قلبمون رو در اختیار خدا بگذاریم؟نمیدونم ؛ شاید باید از خودت بگذری شاید اینکه درک کنی چیزی جز او نیست

13- الگوی زندگی ات کیه؟ چه چیز هایی ازش یاد گرفتی؟ پاسخ دادم ،no one! ؛ فکر کنم برا همینه اینقدر سوال می پرسی خوب گوش نمیکنی ؛ خانوم معلم مثه من نیستا اخراجت میکنه!

14- نظرت را جع به مردانی که همسرانشون رو کتک می زنن چیه؟ شاید به لحاظ روانشناختی مشکلاتی دارند( که حتما هم همین طوره) چون هیچ لزومی به این کار نیست

15- "زن با مرد برابر است"
    به این جمله اعتقاد داری؟ التزام عملی هم داری؟
    زن و مرد هر کدومشون نیازها و خواست هایی دارند اگر برابری رو در این ببینیم که هر دوشون حق برابری در برآورده شدن خواست هاشون دارند؛ بله.
    محمدرضا سپاس.

دوستان عزیز
    از همراهی و از سوالاتتون و وقتی که برای طرحشون گذاشتید، خیلی ممنونم. امیدوارم تونسته باشم بخشی از تجربیاتم رو در اختیارتون گذاشته باشم.
    از تاخیری که در پاسخ دادن داشتم بازم معذرت می خوام.
    من دیوانه چو زلف تو رها می‌کردم / هیچ لایق‌ترم از حلقه زنجیر نبود

12. 7 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

miss seven (یکشنبه 20 دی 94), paiize (دوشنبه 21 دی 94), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 21 دی 94), یاس پاییزی (سه شنبه 22 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (دوشنبه 21 دی 94), سرشار (دوشنبه 21 دی 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,384

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    درود بر بانو فرشته اردیبهشت سلام اقای خاله قزی

اول بازم عذرخواهی بخاطر سوء تفاهم پیش امده خواهش می کنم :)

1.حالا که ازدواج کردی نظرت در مورد شوهر چیه؟تفاوتش چقدره با اون چیز یکه تیو تصوراتت بوده قبل از مجردی دوست داشتم ازدواج کنم الان هم بر همون عقیده ام اما بیشتر، تصور دقیقی از یه مرد نداشتم نه برادر داشتم نه پدر همیشه رو پای خودم بودم بدون حمایت
    اما حالا خیلی مزه میده همسرم کاملا مردونه است اخلاقش و من کنارش یه دختر ظریف می شم .

2.اگه زودتر باهاش آشنا میشیدی حاضر بودی باهاش ازدواج کنی؟ حتما دیگه این همه دردسر نمی کشیدم این همه بی حوصله و خسته نمی شدم با شادابی بیشتر باهاش ازداوج می کردم و زود ازدواج کردن در صورتی که شرایطش باشه برای دختر ها خیلی مفیده هر چی دیر تر شاید بهتر نباشه.
    3.نظرت در مورد این جمله چیه:
    خاک سرده نمیدونم در کل این یک اصطلاحه اما برخورد ادم ها فرق داره در این مواقع.
    4.آخرین خاطره خنده داری که از اعضاءخانوادتون داری که فوت شده ما کلا خیلی میخندیدیم برای چیزهای ساده و اون کلا روحیه طنز وشلوغی داشت فکرکردن بهش واقعا ازار دهنده است اما سواله ... اخرین؟ اخرین بار باهم رفتیم رستوران برای شام بعد یه دلستر خوردیم همینطوری انقدر باهم خندیدیم که حتی گفت نکنه تو دلستر چیزی بوده که ما اینطوری شدیم؟ کلا با اون اینطوری میخندیدم بعدش فقط یبار خیلی شدید از ته دل خندیدم

5.تا حالا خوابشو دیدی از وقتی که از پیشت رفته اره خیلی خیلی تو خواب میدونم که این دنیا نیست خیلی شبا زودتر میخوابم تا شاید ببینمش

6.بهترین جایی که باهاش خاطره داشتی که کلی خوش گذشته کجا بوده؟تعریف کن رفته بودیم دریا
    7.تاثیر ازدواجی که کردی روی شخصیتت و رفتارت چی بوده ؟
    در کل حضور همسرم ظرافت ها م رو افزایش داده من تا قبلش فکر میکردم مردم
    دیگه درگیر کارای مردونه نمیشم دلم به حضورش قرصه
    جالب تر این که خیلی مسایلش برام مهمه و دایره خود خواهیم داره کوچک تر میشه
    خیلی خیلی ازش ارامش می گیرم از یه ساعتی بیشتر نبینمش خیلی بی قرار میشم ، از طرفی می دونم همسر دارم و خیالم راحته از دست خاستگار و این که کسی بهم فکر نمی کنه
    مخصوصا وقتی غیرتی میشه خیلی خوشم میاد

8.شوهرت چقدر شبیه پدرت هستش از نظر شخصیتی
    من پدرمو یادم نمیاد خیلی ولی میشناسمش اصلا شبیه نیستن همسرم خیلی مهربون تره یه حامی واقعیه
    الان هم بیشتر اوقات پدر میشه و من براش لوس میشم خوردنی میخوام ادا در میارم انگار دارم بچگی میکنم مردهام که عاشق قدرت و حمایت کردن هستن

9.سوال آخر فرض کن اگه فقط 10 دقیقه فرصت اینو داشتی که برای آخرین بار با کس یکه خیلی دوسش داشتی و تازگی فوت کرده دوباره ملاقات داشته باشی و از نزدیک ببینیش چی بهش میگی چیکار میکنی
    الان فقط دارم گریه می کنم از تصورش
    یه دل سیر بغلش میکردم دلشو میچسبوندم به دلم فقط گریه می کردم انگار فشارش می دادم که تمام خشم ها و غم هام از دلم بیرون می رفت

پ.ن:اعتقاد شخصی من اینه خدا هرچیزی یا هرکسی رو ازت بگیره یکچیز یا یک فردی را جایگزینش میکنه برای خودم شاید باورتون نشه ولی مادرم با اینکه 10 ساله از پیشمون رفتم باعث این شد با همسرم آشنا بشم و جواب مثبت بگیرم یعنی توی جواب مثبت دادنش تاثیر داشته!!!همیشه اینو بخودم میگم درسته بعضی وقتها گند میزنم ولی اینو میگم کاری نکن که وقتی داره مادرت از اون بالا بهت نگاه میکنه پیش افرادی که نزدیکش هستن خجالت بکشه تو پسرشی جوری رفتار کن بهت افتخار کنه.
    تشکر از سوالاتون

14. 11 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

khaleghezey (دوشنبه 21 دی 94), m.reza91 (یکشنبه 20 دی 94), miss seven (دوشنبه 21 دی 94), mohamad.reza164 (یکشنبه 20 دی 94), paiize (دوشنبه 21 دی 94), گیسو کمند (دوشنبه 21 دی 94), یاس پاییزی (سه شنبه 22 دی 94), افسونگر (دوشنبه 21 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (دوشنبه 21 دی 94), سرشار (دوشنبه 21 دی 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,384

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط paiize نمایش پست ها
    به به سلام فرشته جوووون سلام پاییزه جون
    چطوری؟خداروشکرکه خوبی واینجایی حوبم شکر
    بریم سراغ سوالها... بریــــــــــــــــــــم
    فقط مثل عمورضایه جوری جواب ندی که انگارصندلی داغ مابودنه اون...والاااا من همچین کاری کردم پاییز؟چنین حسی درت بوجود اومده؟اتفاقا فکر میکردم حضورم تکراریه برای همین انصراف داده بودم

1.به نظرت چطوری میشه توی یه علاقه اعتدال ایجادکرد؟؟که نه ازاین طرف بیفتیم نه ازاون طرف؟ از طریق رفتار کردن طبق اصول و در نظر گرفتن اعتدال .

2.چقدربه اون شخصیتی نزدیک شدی بعدازمتاهلی که قبلش میخواستی باشی؟ راستش خوب داشتم پیش میرفتم رفتارم و شخصیتم عالی بود با همسرم اما بعد از یه سری اتفاقات من خیلی عوض شدم چون احساس خستگی و ضعف دارم و این باعث شده زا خودم دورتر شم یعنی رو فرم نیستم

3.تاحالا شده انصاف رورعایت نکنی بعدعذاب وجدان بگیری؟ بله خیلی شده متاسفانه، تبعا حس عذاب وجدان داشتم

4.تاحالاشده ازیکی ازدانش آموزهات خوشت بیادبعدجلوی همه فرق بزاری بین اون وبقیه؟ اصلا نشده در ای مورد کلا بلدم دلشون رو نشکونم با فرق گذاشتم البته جوری رفتار می کنم که اون دانش اموز خوبه هم بی انگیزه نشه بفهمه قدردانش هستم یعنی هر ادمی جایی برای تشویق داره

5.به نظرت خداگاهی رهامون نمیکنه تاسرعقل بیایم؟یانه همیشه باهامونه؟ چطور خدا رهامون میکنه در حالی که رو زمینش قدم میزنیم از هواش نفس میکشیم و میبینیم میشنویم و وجود داریم
    وجود بزرگترین موهبت خداست به ما که متاسفانه بخاطر اشتباهات خودمون گاهی از وجود خسته میشیم و عشق رو دریافت نمی کنیم عشق نمی دیم

وقتی میتونیم بگیم خدا رهامون کرده که در عدم قرار بگیریم

هر که را باخط سبزت سر سودا باشد پای ازین دایره بیرون ننهد تا باشد
    با این موضوعات من هواییش میشم

6.راستی بگوببینم خودت شب یلداچکارکردی؟خوش گذشت؟؟؟

شب یلدا من و همسرم بیرون رفتیم و یه سری مراسم انجام دادیم خرید کردیم خوردنی خریدیم بعدم اومدیم پیش مادر جان خیلی خیلی سرد بود
    7.همسرت کدوم معیارهات داره وکدوم رونداره اما باهاش کناراومدی؟ خدار و هزار مرتبه شکر همه معیارامو داره سر یسری چیزای کوچیک اختلاف داریم که من بد خلقی میکنم و اون کنار میاد طفلی مثال خاصی یادم نیست الان

8.وقتی دعوامیکنیدنه خیلی به شدت...درخدبگومگو..‌کی زودترپشیمون میشه؟؟معذرت خواهی هم کردی؟؟؟؟ اون خیلی مهربون و بخشنده است حتی بیشتر اوقات که من لوس بازی در میارم اون بهم زنگ میزنه اما دارم تمرین میکنم که منم پیش قدم بشم تا خسته نشه از مهربون بودنش

9.دوست داشتی شاعربشی؟؟ بله خیلی
    10.یه کاراکتربگوواسه دوستانی که اسمشونونوشتم!؟؟«ببینم توهم اذیت میشی مثل من یانه!!» نه این ها که چیزی نیستن اذیت کنن شاید کراکتر نداشته باشم یه وصفی که به ذهنم میاد مینویسم باشه؟ تو که اذیت نمیشی ؟
    شیدا خیلی جدی تحلیل عالی
    صبا الگوی متانت اصلا همین اسمشم یه ابهتی داره
    مینوش مهربون
    مصباح الهدی همکارم تو مدرسه خیلی شبیهشه دختر مهربون و خوشگلی هست ازونا که ارامش میدن
    دختربی خیال دختر ببخیالیه گیر میده حساسه اما مهربون
    بی نهایت پخته است بلده چه طور رفتار کنه بیگدار به اب نمیزنه
    صبوری در پی زندگی درتلاش برای ازدواج
    کیت کت خیلی خیلی خاصه همون اواتارشه ،شدیده دوست داشتنی و بی شیله پیله است امیدوارم حالش خوب باشه
    پاییزه ایشون که دوست ماست احساساتیه در دوستی وفاداره

خاله قزی خاله خاصه همدردیه عکساشونو که دیدی بازم کاراکتر میخوایییییییییی؟
    محمد 93 ایشون توانایی خاصی در بیان دارن و پول دار هم هستنسبزه هست ابروهاش پیوندی خودشون گفتن
    امین میشه بهش اعتماد کرد اما خیلی پیچیدست

عمورضا عمو از پسرای خوب روزگاره با وجود سن کمش پختگیش خیلی بیشتره هرچند من رو اذیت میکنه اما انشالا که اصلاح میشه در ضمن کی گفته باز نشست شده شارز نداره فقط.
    مدیرهمدردی یه فرد کامل یه مشاور عالی جدی کی تو سختی هات بهت کمک میکنه ؟ مدیر همدردی کی به مدیریت شرایط پیچیده کمک می کنه ؟ مدیر همدردی
    مسافرزمان مسافر زمانه

فرشته مهربان فرشته مهربانه دیگه از طریق روحیات عرفانیش باهاش ارتباط برقرار میکنم و لذت میبرم
    بالهای صداقت با اردلده و موفق
    محمدابراهیمی خیلی وقته رفته
    میشل فکنم با خودش در گیره مثل خودم خودشو اذیت میکنه
    شمیم الزهرا خیلی در تکاپوست

فعلل همینها کافیه...میتونم تصورکنم الان بادیدن این همه اسم قیافه ات چه شکلی شده!!
    ببخشین دیگه کاراکتر بلد نبودم دیگه بار اخرم باشه این سوالو میپرسم از هر دست بدی از همون میگیری
    تسلیم

ممنون پاییزه جونی

16. 11 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

m.reza91 (دوشنبه 21 دی 94), miss seven (دوشنبه 21 دی 94), mohamad.reza164 (دوشنبه 21 دی 94), paiize (دوشنبه 21 دی 94), گیسو کمند (دوشنبه 21 دی 94), یاس پاییزی (سه شنبه 22 دی 94), مسافر زمان (دوشنبه 21 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (دوشنبه 21 دی 94), سرشار (دوشنبه 21 دی 94), صبا_2009 (دوشنبه 21 دی 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 27 مرداد 01 [ 01:54]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,229

تشکرشده 2,952 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

Rainbow

سلام خانم فرشته ی اردیبهشت

1- بزرگترین درسی که از زندگیتون گرفتید چی بود؟
    2- گریه قشنگ تره یا لبخند؟
    3- به چه ورزشی علاقه دارید؟
    4- وقتی چشماتون رو میبندید و میخواهید فکر کنید...اولین چیزی که میاد به ذهنتون چیه؟...و دوست دارید به چی فکر کنید؟
    5- اگر به شما این امکان رو بدهند که به گذشته برگردید و یکی از اشتباهات خودتون رو جبران کنید کدام را انتخاب می کنید ؟
    6- بهترین بی نیازی ؟
    7- چه اسم هایی رو دوست دارید؟
    8- جالب ترین جایی که رفتید؟
    9- بزرگترین محدودیتی که یک نفر میتونه برای خودش ایجاد کنه؟
    10- یک توصیه به مجرد های تالار ؟
    11- در برابر اشتباهات دیگران گذشت میکنید یا کینه به دل میگیرید ؟
    12- دوستانتون رو بر چه اساسی انتخاب میکنید؟
    13- یک جمله در مورد بهترین کسی که تو زندگیتون دوستش دارید .
    14- سرمایه های زندگیتون رو چی میدونید ؟
    15- بهترین کتابی که تا حالا خوندید؟
    16- الآن دقیقا چه حسی دارید و چی میخواهید به من بگید؟

سلامت و سرافراز باشید

18. 8 کاربر از پست مفید miss seven تشکرکرده اند .

m.reza91 (دوشنبه 21 دی 94), mohamad.reza164 (دوشنبه 21 دی 94), paiize (دوشنبه 21 دی 94), گیسو کمند (دوشنبه 21 دی 94), یاس پاییزی (سه شنبه 22 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (دوشنبه 21 دی 94), سرشار (دوشنبه 21 دی 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,384

حالت من
    Mehrabon
    Array

9- مصاحبه کننده: ممنون از اینکه وقتتون رو در اختیار ما گذاشتین. شنوندگان دوست داشتن نظر فرشته اردی بهشت همدردی رو به عنوان یک عضو اثر گذار در اجتماع اش بدونن!
    حالا شما می تونید مسئله رو ساده تر بهش از دید طیف دانش پژوهانی که در طبقه سوم جامعه به عنوان عناصری بسیار ارزشمند ارتزاق می کنند، نگاه کنید.

مصاحبه شونده: ........ جان؟ خدا که نهایت بلاغت و کماله ساده و شیوا سخن گفته ما چرا میپیچونیم؟

10- انسانیت و انسان بودن از نگاه شما
    انسان بودن رو خدا در قران تعریف کرده خیلی پیچیده نیست همون راه مستقیم که ماها خیلی بهش جاده فرعی زدیم خوشا ان کس که مستقیم رو میره . به نظرم انسان تعریفش رو از خدا می گیره در رابطه با خدا معنی می گیره و انسان میشه وگرنه چیزی جز تعریف داروین از انسان نیست .

این ظرفیتی که در انسان هست هم با عث ذوق و شوقم میشه هم اذیت میکنه وقتی حد خودم رو با چیزی که میتونم باشم مقایسه می کنم رنج می برم اما به نظرم درست نیست این عجله از کارهای کوچیک باید شروع کرد
    دنیا عرصه ظهور میزان خلاقیت و انسانیت ماست

ببینید اگر طور دیگه بخوام بگم مراتب وجود میشه گفت چهار طبقه است: جمادات - نباتات- حیوانات - انسان
    و جالب تر اینکه همه جمادات جامد هستن مثل میز ، همه نباتات نبات و گیاه هستن ، حیوانات حیوانند اما همه انسان ها انسان نیستن میتونن هرکدوم از قبلی ها هم باشند یعنی مرتبه وجودی یک انسان هم میتونه در حد یک گیاه یا حیوان یا جمادی باشه یا نه خودشو برسونه به انسانیت !!!!
    گاهی در تحلیلی ساده اکثر ادم های خوب نهایتش بشن در حد حیوانات خوبی که فکری پشتش نیست

حیوانات هم حریم دارن کشور داری دارن عاطفه دارن همسر دارن نوع دوستی دارن خدارو میپرستند مادران و پدران خوبی میتونند باشند

پس انسان کجا تعریف میشه ؟ جواب این سوال خیلی ذهن و فکر رو وسعت می ده
    کافیه ویزگی های انسان و حیوان رو مقایسه کنیم خیلی سوال برامون بوجود میاد که تکان دهنده است

همین تاپیک سیمرغ یه راهیست متصل به انسانیت صد حیف که سعادت نداشتم شرکت کنم .

11- اگر شما تصمیم گیرنده بودید برای معرفی افراد به خدا برای بهشت و جهنم، افرادی که به بهشت معرفی میکردید، چه خصوصیات و کردار هایی باید داشته باشند.
    همون الگوهایی که خدا معرفی کرده حضرت محمد (ص) که اسمشون هم فضا رو عطر اگین می کنه و همه کینه ها و عقده ها و غم ها رو میبره یه الگوی بهشتی هستن البته در حد فردوس ...
    حضرت علی، حضرت زهرا
    فکر کنم مقایسه ای بکنیم میفهمیم کجاهاییم البته به عنوان میزان و الگو بودن برای ما معرفی شده اند .

12- (سوال کلیشه ای) نظرتون راجع به سیادت و سادات ها چیه؟ از کلیشه خوشم نمیاد.

13- احساس و نظرتون رو راجع به عکس زیر بگید:
    http://s6.picofile.com/file/82326831...3785078612.jpg

باعث افتخارن و مایه بیداری
    14- سوال هوش:
    شماره ماشین پارک شده چند است؟ مطمانید سوال هوشه؟87
    http://s6.picofile.com/file/82326850...0611415716.jpg

ممنون از سوالاتون
    ویرایش توسط فرشته اردیبهشت : دوشنبه 21 دی 94 در ساعت 12:16

20. 7 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

miss seven (دوشنبه 21 دی 94), mohamad.reza164 (دوشنبه 21 دی 94), paiize (دوشنبه 21 دی 94), گیسو کمند (دوشنبه 21 دی 94), یاس پاییزی (سه شنبه 22 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (دوشنبه 21 دی 94)

صفحه 15 از 50 نخستنخست ... 56789101112131415161718192021222324253545 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)