سلام اقاي معشوق همين جاست محترم:
****از قرار معلوم همين طور كه من روي اين بحث حساسيت بخرج مي دهم شما هم همينطور.من روي سخنم روي دوتا اقا رئيس (مثل اينكه روي اين كلمه حساسيت داريد ،مگه كلمه مرد سالار بد؟من كه از كلمه زن ذليل بدم مي ايد .نه مردسالار، نه زن ذليل،زن دوست!!!!!!!!!)
بود .تعجبم چرا اقاي گردافريد ساكت نشسته چندكامنت قبل را نگاه كنيد. اقاي گردافريد شروع كرد.منم كه حساس!!!!!!!!
****چرا كلمات مخاطب رو کلمه به کلمه میارید و شروع به جواب دادن میکنید . این کار تاثیر منفی داره .بنده را ببخشيد قصد جسارت نداشتم فقط براي اينكه بحث روشن باشد ،بود چون فكر مي كنم اينطوري كمتر سوءتفاهم پيش مي ايد
****درسته، الان هم ميگم با هم كامل ميكنيم ،اگر فقط نظرات يك جهت ،بدهيم كه ،خوب و بد نظر مشخص نميشود .اون وقت چي ازچي بهتره ،تفكيك نمي شه .پس اصلاح ميكنم :شما نظر خودتونو بده ،منم نظر خودمو مي دم در نهايت شما ازاديد كه انتخاب كنيد ،من نيزازادم انتخاب كنم و بقيه دوستان نيز ازادند گل چين كنند.
«زندگي مثل پيانواست،دكمه هاي سياه براي غم ها و دكمه هاي سفيد براي شادي ها اما زماني مي توان اهنگ زيبايي نواخت كه دكمه هاي سفيدو سياه را با هم فشار دهي.»دراين جا: نظرات مثبت سفيد و نظرات منفي سياه يا برعكس .پس با نظرات مختلف اهنگ زيبا خلق مي كنيم و كامل مي كنيم.
اميدوارم تناقض گويي كه اشاره كرديد را روشن كرده باشم.
****بحث با شما بي فايده است . چرا به اين زودي خسته شديد ؟ مگر نگفته بوديد من موجم .
گر خاموش بشينم روا نيست دل از دريا بريدن کار ما نيست من از تبار دريا از نسل چشمه سارم رها تر از رهايي حصار بي حصارم (بعدازاين كه كامل كرديد تاييد ميكنم نه تكذيب)ولي من تا متقاعد نشوم عقب نشيني نمي كنم . هرچند كه با يد جلوي خودم را بگيرم و عصباني نشوم و تا حد امكان با عث تنش نشوم ولي دست خودم نيست (عصبانيت)رابه حساب نقطه ضعفم بگذاريد .
من با مقوله اينكه مرد ها متفاوتند با زنها (زنها وفادار(استثنا هم دارند) و خودگذشته ومرد هابلند پرواز و بي وفا،البته مردهايي كه طرفدار شعار چند همسري هستند)برخورد ميكنند مخالفم..مگران زمان كه هردوعاشق هم بودند با هم تعهد نكردند كه تا اخرعمر تا زنده هستند كنارهم با خوبي و بدي با همه مشكلات بسازند . پس چه مي شود كه مرد متفاوت عمل مي كند و رفيق نيمه راه .ايا فقط زن است كه بايد متعهد بماند ؟ ايا زن نيازهاي ناديده گرفته اش را چگونه براورد؟
****وبلاگتان را ديدم . خيلي خوب بود . موفق و پيروز باشيد.
خدانگهدار

علاقه مندی ها (Bookmarks)