به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 20 از 50 نخستنخست ... 10111213141516171819202122232425262728293040 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 492
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 مرداد 04 [ 04:24]
    سطح
    81
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,748

تشکرشده 764 در 211 پست

Array
    سلام خانم گیسو کمند گرامی...حال شما خوبه؟

۱ـ اگر امروز آخرین روز زندگی شما باشد (البته دور از جون ) باز هم به سوالات من جواب میدهید؟چرا؟

۲ـ روند دگرگونی شما بیشتر از مسیر اندیشه می گذرد یا احساس ؟ توضیح دهید.

۳ـ یک بیت شعر با موضوع انسانیت و نوع دوستی بسرایید و با ما به اشتراک بگذارید

۴ـ آیا تا به امروز جایگاه خوبی و بدی در نظر خانم گیسو کمند عوض شده یا نه؟اگر بله چه موقع؟ اگر خیر چرا؟

۵ـ فکر میکنید دیگران راجع به شما چه فکری می کنند؟ به چند مورد اشاره کنید ممنون میشم

۶ـ معنی عشق از زبان خانم گیسو کمند...معنی دوست داشتن از زبان خانم گیسو کمند...معنی خوشبختی از زبان خانم گیسو کمند

۷ـ شما تا چه اندازه دچار روزمرگی هستید؟...یک راه کار برای فرار از روزمرگی پیشنهاد بدهید

۸ ـ یک قصه تعریف کنید تا ما از خواب بیدار شویم

۹ـ اگر نیم کیلو ماده مخدر صنعتی (مثلا شیشه) در کمد شخصی همسرتان پیدا کنید چه عکس العملی از خودتان نشان میدهید؟

۱۰ـ چرا بیشتر آدما با وجود اینکه میدانند آب هیچ رودی به سرچشمه باز نمی آید باز هم غفلت میکنند؟

۱۱ـ شما نسبت به عمر خود بخیل تر هستید یا نسبت به درهم و دینار؟ چرا؟

۱۲ـ فرض کنید یک ساعت از عمر شما باقی مانده است و هیچ راهی برای ارتباط با عزیزانتان وجود ندارد(به غیر از نوشتن)...دست به قلم شوید و آخرین حرف هایتان را در قالب یک وصیت نامه کوتاه و چند خطی با عزیزانتان در میان بگذارید (البته باز هم میگم دور از جونتون)

۱۳ـ فرض کنید خداوند به شما اختیار تام داده است...اگر بخواهید برای خودتان سنگ مزار سفارش دهید جاهای خالی را با چه کلمات یا اعدادی پر میکنید؟
    غروب...
    در سن...
    در اثر...
    محل دفن...
    رنگ سنگ مزار...
    شعر(اگر شعر یا سخن خاصی مد نظرتون است)...

۱۵ـ کتاب،نویسنده،شاعر،داستان، کارتون،فیلم سینمایی،سریال،بازیگر،خوان نده،شهر،مکان،کشور ، گل و نوستالژی مورد علاقه خانم گیسو کمند (خودمم نمیدونم چی شد این سوال پرسیدم)

۱۶ـ چند ساعت در طول روز مطالعه آزاد دارید؟...یک پیشنهاد برای افزایش کیفیت مطالعه (صرفا آزاد و غیر درسی ) بدهید

۱۷ـ یک یادگاری روی دیوار همدردی بنویسید

ممنون از پاسخگوییتون

- - - Updated - - -

سلام خانم گیسو کمند گرامی...حال شما خوبه؟

۱ـ اگر امروز آخرین روز زندگی شما باشد (البته دور از جون ) باز هم به سوالات من جواب میدهید؟چرا؟

۲ـ روند دگرگونی شما بیشتر از مسیر اندیشه می گذرد یا احساس ؟ توضیح دهید.

۴ـ آیا تا به امروز جایگاه خوبی و بدی در نظر خانم گیسو کمند عوض شده یا نه؟اگر بله چه موقع؟ اگر خیر چرا؟

۵ـ فکر میکنید دیگران راجع به شما چه فکری می کنند؟ به چند مورد اشاره کنید ممنون میشم

۶ـ معنی عشق از زبان خانم گیسو کمند...معنی دوست داشتن از زبان خانم گیسو کمند...معنی خوشبختی از زبان خانم گیسو کمند

۷ـ شما تا چه اندازه دچار روزمرگی هستید؟...یک راه کار برای فرار از روزمرگی پیشنهاد بدهید

۸ ـ یک قصه تعریف کنید تا ما از خواب بیدار شویم

۹ـ اگر نیم کیلو ماده مخدر صنعتی (مثلا شیشه) در کمد شخصی همسرتان پیدا کنید چه عکس العملی از خودتان نشان میدهید؟

۱۰ـ چرا بیشتر آدما با وجود اینکه میدانند آب هیچ رودی به سرچشمه باز نمی آید باز هم غفلت میکنند؟

۱۱ـ شما نسبت به عمر خود بخیل تر هستید یا نسبت به درهم و دینار؟ چرا؟

۱۲ـ فرض کنید یک ساعت از عمر شما باقی مانده است و هیچ راهی برای ارتباط با عزیزانتان وجود ندارد(به غیر از نوشتن)...دست به قلم شوید و آخرین حرف هایتان را در قالب یک وصیت نامه کوتاه و چند خطی با عزیزانتان در میان بگذارید (البته باز هم میگم دور از جونتون)

۱۳ـ فرض کنید خداوند به شما اختیار تام داده است...اگر بخواهید برای خودتان سنگ مزار سفارش دهید جاهای خالی را با چه کلمات یا اعدادی پر میکنید؟
    غروب...
    در سن...
    در اثر...
    محل دفن...
    رنگ سنگ مزار...
    شعر(اگر شعر یا سخن خاصی مد نظرتون است)...

۱۵ـ کتاب،نویسنده،شاعر،داستان، کارتون،فیلم سینمایی،سریال،بازیگر،خوان نده،شهر،مکان،کشور ، گل و نوستالژی مورد علاقه خانم گیسو کمند (خودمم نمیدونم چی شد این سوال پرسیدم)

۱۶ـ چند ساعت در طول روز مطالعه آزاد دارید؟...یک پیشنهاد برای افزایش کیفیت مطالعه (صرفا آزاد و غیر درسی ) بدهید

۱۷ـ یک یادگاری روی دیوار همدردی بنویسید

ممنون از پاسخگوییتون

2. 6 کاربر از پست مفید سرشار تشکرکرده اند .

miss seven (یکشنبه 27 دی 94), mohamad.reza164 (یکشنبه 27 دی 94), یاس پاییزی (یکشنبه 27 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (یکشنبه 27 دی 94), عشق آفرین (جمعه 09 بهمن 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 27 مرداد 01 [ 01:54]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,229

تشکرشده 2,952 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام خانم گیسو کمند عزیز
    وقتتون بخیر...

1- بزرگترین درسی که از زندگی گرفتید؟
    2- بهترین بی نیازی ؟
    3- بزرگترین محدودیتی که یک نفر میتونه برای خودش ایجاد کنه؟
    4- سرمایه های زندگیتون رو چی میدونید؟
    5- بهترین کتابی که تا حالا خوندید؟
    6- با چه معیاری متوجه میشوید که یک شخص خوب است ؟ ( در کل چه رفتاری را در کسی ببینید متوجه خوب بودن او می شوید؟)
    7- بهترین و ماندگارترین نصیحتی که به خاطر دارید؟
    8- تا حالا شده تو دوراهی قرار بگیرید؟ چگونه مسئله را حل میکنید؟
    9- ورزش مورد علاقه شما؟
    10- اگر به شما این امکان رو بدهند که به گذشته برگردید و یکی از اشتباهات خودتون رو جبران کنید کدام را انتخاب می کنید ؟
    11- به نظر شما جذابیت یک شخص به چه عواملی بستگی داره؟
    12- موقع دعا کردن اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه؟
    13- چه عاملی موجب استجابت حتمی دعاست؟
    14- در پایان یک سخن و جمله ای که دوستش دارید...

خانم گیسوکمند ممنونم از پاسخگویی شما به سوالات
    امیدوارم عاقبت بخیر باشید

4. 6 کاربر از پست مفید miss seven تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (یکشنبه 27 دی 94), یاس پاییزی (یکشنبه 27 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (یکشنبه 27 دی 94), سرشار (دوشنبه 28 دی 94), عشق آفرین (جمعه 09 بهمن 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    امروز روز آخر ثواب بردنه.

1- بهترين جمله اي كه پشت ماشين هاي سنگين خوندين، مثل ميني بوس، كاميون، وانت و .....

2- سوال هوش:
    Wave=13
    taxi=8
    halt=10
    link=9
    fail=?

3- الگوي كاري شما؟ ( در زمينه كامپيوتر و نرم افزار)

4- سوال كليشه اي:

نظرتون راجع به سادات و سيادت

6. 5 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

miss seven (دوشنبه 28 دی 94), یاس پاییزی (چهارشنبه 30 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (دوشنبه 28 دی 94), سرشار (دوشنبه 28 دی 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 مرداد 04 [ 05:11]
    سطح
    100
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 2,882 در 761 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط سرشار نمایش پست ها
    سلام خانم گیسو کمند گرامی...حال شما خوبه؟ سلام آقای سرشار ، بد نیستم .

۱ـ اگر امروز آخرین روز زندگی شما باشد (البته دور از جون ) باز هم به سوالات من جواب میدهید؟چرا؟ بله جواب میدم ولی فقط 2-3 دقیقه براش وقت میزارم . چون یک روز کامل وقت دارم و با 3 دقیقه چیزی عوض نمیشه.

۲ـ روند دگرگونی شما بیشتر از مسیر اندیشه می گذرد یا احساس ؟ توضیح دهید. هردو . وقتی به منطق چیزی فکر میکنم و به نتایجی میرسم و اونو توی زندگیم و رفتارم به کار میگیرم یا طبق اون خودمو تغییر میدم میشه اندیشه .

وقتی پیر مردی رو میبینم که یه بار سنگینی روی دوشش هست و متوجه میشم توی تاریکی شب که مسیرشو میره داره به پهنای صورت اشک میریزه ، کاملا احساساتم منقلبم میکنه و به این فکر میکنم که بیشتر باید ذکات جوانی - سلامتی - وسع مالی و.. رو بدم یا وقتی کسی که هیچ تمایلی به همنشینی باهاش ندارم چون قبلا یه ضرری بهم زده بعدش میاد یه هدیه میذاره روی میزم و بهم محبت میکنه و واقعا عذرمیخواد ممکنه تحت تاثیر احساسم بهش یه فرصت دیگه بدم . این تصمیما میشه از روی احساس

آنکه از روح خودش بر ما دمید
    نعمتی همچون محبت آفرید

هر کسی را جفتی از خود آفرید
    در میان قلب ها ، عشق آفرید

خلقش اما درگیر خویش و خوش ندید
    محبت بر دیگری ، کس برندید

اینهمه تغییر و بی مهری که دید
    خالصان را همچنان ، لبریز از مهر آفرید

شاعر معاصر : گیسو کمند

۴ـ آیا تا به امروز جایگاه خوبی و بدی در نظر خانم گیسو کمند عوض شده یا نه؟اگر بله چه موقع؟ اگر خیر چرا؟ تا بوده خوب ، خوب بوده و بد ، بد بوده ، اما شاید قبلا کسی که بهم نه میگفت حس خوبی نداشتم ولی الان دیگه حس بدی ندارم و فکر میکنم کار درستی میکنه . کلا الان خیلی چیزها رو میزارم به حساب حق فردی هر کسی و دیگه دید بدی به خیلی از رفتارهای این حوزه ندارم .منظورتونو درست متوجه شدم؟

۵ـ فکر میکنید دیگران راجع به شما چه فکری می کنند؟ به چند مورد اشاره کنید ممنون میشم راستش اصلا اصلا نمیدونم ، خیلی دوست دارم بدونم ولی دیگران عموما روراست نیستن . ولی خانواده خودم فکر میکنن خیلی فعالم اما اصلا اینطور نیست .

خوشبخت کسیه که از داشته هاش نهایت استفاده رو میبره ، کسی که خودشو دوست داره و میتونه دیگرانو هم دوست داشته باشه . کسی که قدر همه چیز رو میدونه . کسی که میتونه خدا رو حس کنه و تسلیمش باشه.

در مورد عشق و دوست داشتن ، کاملا به متن زیر معتقدم ، کاملا یعنی با تامل تجربه سند

کشف اینکه قدرتمندترین و ارزشمندترین فرافکنیِ انسان، «عشق» است بسیار حیرت برانگیز می باشد. عاشق شدن یعنی فرافکنیِ آن بخش بسیار زیرینِ سایۀ مان، فرافکنیِ «تصویر خدا»، به شخص دیگر چه مذکر و چه مونث. بلافاصله پس از عاشق شدن، آن شخص حامل تمام چیز های والا و قدسی می شود. عاشق در مدح و ستایشِ معشوق، دادِ سخن سر میدهد و از زبان الوهیت استفاده میکند. اما این یکسویگی در تجربۀ عاشق شدن، به ناگزیر ضدِ خودش را به جریان می اندازد.

وقتی عشق به ضد خود بدل شد، تجربه ای تلخ تر از این در زندگی نیست. عشق رمانتیک* یا عاشق شدن، با دوست داشتن فرق دارد. دوست داشتن همیشه تجربۀ نسبتا ملایم تر و انسانی تری است. اما همیشه چیزی اغراق آمیزتر و بزرگ تر از واقعیتِ زندگی، در عاشق شدن وجود دارد.

اگر ما بتوانیم دوام بیاوریم و این دورۀ فرافکنی را از سر بگذرانیم، آنگاه عشق انسانی خواهیم داشت که کمتر از عشق الهی هیجان انگیز است، اما ثبات و پایداری بسیار بیشتری دارد.

معشوقی، عاشق خود را به خانه دعوت کرد و کنار خود نشاند. عاشق بلافاصله تعداد زیادی نامه که قبلاً در زمان دوری و جدایی برای یارش نوشته بود، از جیب خود بیرون آورد و شروع به خواندن کرد. نامه ها پر از آه و ناله و سوز و گداز بود، خلاصه آنقدر خواند تا حوصله معشوق را سر برد. معشوق با نگاهی پر از تمسخر و تحقیر به او گفت: این نامه‌ها را برای چه کسی نوشته‌ای؟ عاشق گفت: برای تو ای نازنین! معشوق گفت: من که کنار تو نشسته‌ام و آماده‌ام تو می‌توانی از کنار من لذت ببری. این کار تو در این لحظه فقط تباه کردن عمر و از دست دادن وقت است.
    عاشق جواب داد: بله، می‌دانم من الآن در کنار تو نشسته‌ام اما نمی‌دانم چرا آن لذتی که از یاد تو در دوری و جدایی احساس می‌کردم اکنون که در کنار تو هستم چنان احساسی ندارم؟

معشوق گفت: علتش این است که تو، عاشق حالات خودت هستی نه عاشق من. برای تو، من مثل خانه معشوق هستم نه خود معشوق. تو بسته حال هستی و از این رو تعادل نداری. مرد حق بیرون از حال و زمان می نشیند. او امیر حالهاست و تو اسیر حالهای خودی.

خیلی از ما تصوراتی راجع به عشق در ذهن خود داریم که گمان می کنیم این تصورات در ذهن معشوقمان نیز وجود دارد. و با این گمان واهی، همه رفتار و گفته های معشوقمان را به صورتی تعبیر می کنیم که خودمان میخواهیم در حالی که ساخته های روحی افراد و احتیاجات آنان و شیوه ابراز عشق برای هر کسی متفاوت است. اگر فقط از تصورات ذهنی خودمان لذت می بریم و به احتیاجات روحی دیگران و شیوه های متفاوت ابراز علاقه از طرف دیگران، توجه و علاقه ای نداریم، فقط خودمان را گول می زنیم !!!!

۷ـ شما تا چه اندازه دچار روزمرگی هستید؟...یک راه کار برای فرار از روزمرگی پیشنهاد بدهید بله جدیدا بیشتر دچارشم ولی راه حلی دارم اینکه 1- هر2روز یا حداقل 5روز یکبار خودمونو غافلگیر کنیم یا خودمونو ببریم اونجایی که دوست داریم ، 2- حتما هر لحظه توی برناممون، یادگیری باشه ، و بعد آموزش اون چیزی که یاد گرفتیمش به دیگران 3- خوشحال کردن دیگران به صورت دوره ای (هرروز - هر هفته - هر ماه)خیلی ما رو از روزمرگی خارج میکنه.

۸ ـ یک قصه تعریف کنید تا ما از خواب بیدار شویم : همون قصه عاشق و معشوق سوال 6 رو یکبار دیگه بخونید.

۹ـ اگر نیم کیلو ماده مخدر صنعتی (مثلا شیشه) در کمد شخصی همسرتان پیدا کنید چه عکس العملی از خودتان نشان میدهید؟ میذارم سر جاش و اصلا به روی خودم نمیارم ، بعدش همسرمو تعقیب میکنم ببینم این بسته برای دیگریه یا برای خودش ، اگه برای خودش بود حتما جدا میشم و اگه برای دیگری بود و داده بود امانت دست همسرم ، زنگ میزنم به پلیس و همه چی رو میگم و اون آدمو و هم همسرمو لو میدم که یاد بگیره دیگه اینکارو نکنه.

نیم کیلو شیشه میتونه زندگی چند تا جوانو از بین ببره ؟ برای من فرقی بین حمل نیم کیلو شیشه و دزدی و اعتیاد و قتل عامل 10 تا آدم نیست . چون همه این جرما نهایتا به یکسری افراد به جز مجرم ضرر میزنه . در راس همه خانواده.

۱۰ـ چرا بیشتر آدما با وجود اینکه میدانند آب هیچ رودی به سرچشمه باز نمی آید باز هم غفلت میکنند؟ چون تا حالا ، حال و روز کسی که داره زور میزنه آبو برگردونه به رود نفهمیدن.

۱۱ـ شما نسبت به عمر خود بخیل تر هستید یا نسبت به درهم و دینار؟ چرا؟ نسبت به هیج کدوم ، نمیدونم چرا . البته شاید نسبت به درهم و دینار اونم چون خیلی میترسم که محتاج خلق خدا بشم. یعنی در حد محتاج نبودن .

اشکمو در آوردید آقای سرشار

پدر و مادرم عزیزترینهایم؛ شما بهترین پدر مادر دنیا هستید و همیشه بهتون افتخار کردم ، افسوس که هرگز نتونستم بهتون خدمت کنم و همیشه لطف های شما شرمندم کرد، همسر عزیزم همیشه دوستت داشتم از تلاشی که فقط برای من کردی ممنونم . خواهرای دوست داشتنی که همواره غمخوار من بودید اونهمه محبت و نگرانیتون رو لمس کردم . منو ببخشید که نگرانی دادم و آرامش گرفتم.

عزیزانم من میمیرم ولی این نه غصه داره و نه افسوس چون میرم پیش خدا . با اشتیاق با آرامش . میرم اونجایی که هممون قراره بریم فقط من یکمی زودتر رفتم ، دلتنگیهامونو نگه داریم تاوقتیکه همدیگرو میبینیم و همو در آغوش میگیریم اگه دلتون تنگ شد برام قرآن بخونید سوره یس –الرحمن - قدر .یادم که افتادید صلوات بفرستید. من روزهای قشنگی داشتم و روزهای قشنگتری بعد از کوچم ازین دنیا دارم خوشحال باشید و شاکر باشید که مرگم به این شکل بود.
    خواهش میکنم حلالم کنید . اگه میخواهید آروم باشم هیچ مراسمی به جز یک ختم 1ساعته نگیرید . بهترین مراسم برای من اینه که برام قرآن بخونید با معنیش حتی 1آیه. و یک خط خصوصی .

غروب.. در سن... فقط برام مهم اینه که پدر و مادرم مرگمو نبینن ، دیدن مرگ فرزند برای پدر و مادر احساساتی و پرعاطفه ی من خیلی سخته .

در اثر... ایست قلبی

محل دفن... حرم حضرت عبدالعظیم حسنی

رنگ سنگ مزار... مشکی

شعر(اگر شعر یا سخن خاصی مد نظرتون است)... برای شادی روحم صلوات هدیه کنید :)

کتاب 365روز با قرآن - نویسنده خاصی نمیتونم بگم چون هر حوزه ای چند نویسنده خوب داره -داستان های کلیله و دمنه - کارتون آنشرلی - فیلم سینمایی As-Far-as-My-Feet-Will-Carry-Me (تا جایی که پاهایم توان راه رفتن داشت) - سریال تلویزیون خودمون : "در چشم باد" بود که دیگه بعدش هیچ سریال ایرانی ندیدم . سریال خارجی : مشکی - و سریال قصه های جزیره .

خواننده : بعضی از ترانه های آقایان افتخاری چاوشی اصفهانی خواجه امیری فریدون سالار عقیلی علیرضا قربانی معین و مهستی و امید رو دوست دارم ولی "یه حسی رفته از قلبم " خواجه امیری و "تن زخم یه قناری" افتخاری- "بوی عیدی" فریدون - "ای الهه ناز " معین - "بیا بنویسیم"مهستی - "اگر مانده بودی" امید و " Everybody loves somebody " از دیین مارتین Dean Martin رو جور دیگه ای دوست دارم .

شهر تبریز - مکان : دشتهایی هست در همون تبریز که خالی از صدای شهر و آدمن و خلوت و دنجن و در عین حال دلبازن - کشور خاصی رو دوست ندارم حتی ایران - گل شمعدونی و رز -
    نوستالژیم : این ساعتا که زنگ میخورد میگفت ددددددددددددددررررررررررر ررررررررررر همه ی اهل محل بیدار میشدن ، وای خیلی باحال بود.

بازیگر : حمید فرخ نژاد - پرستویی - لیلا حاتمی -عطاران - اکبر عبدی - مرحوم هما روستا - کیرا نایتلی - نیکولد کیدمن - لرل و هاردی

۱۶ـ چند ساعت در طول روز مطالعه آزاد دارید؟...یک پیشنهاد برای افزایش کیفیت مطالعه (صرفا آزاد و غیر درسی ) بدهید : حدود 2ساعت - کیفیت مطالعه آزاد؟ 1- اون چه رو که نمیتونیم بفهیم و مطالبش برامون سنگینه رهاش کنیم و دنبال منابع روان باشیم 2- در بعضی موارد موضوعاتو در ذهنمون بررسی کنیم براش مثال بیاریم

۱۷ـ یک یادگاری روی دیوار همدردی بنویسید: دنیا زمانی می ایستد که شما دیگر قادر نباشید هیچ چیز یاد بگیرید و به کار ببرید.

ممنون از پاسخگوییتون ممنونم از شما آقای سرشار ، خیلی سوالاتتون خوب بود یکم مغذمو ورز داد . لازم داشتم. در پناه خدا.
    نقل قول نوشته اصلی توسط « 7 » نمایش پست ها
    سلام خانم گیسو کمند عزیز
    وقتتون بخیر...

سلام عزیزم . ممنون از اینهمه سوال قشنگ .

1- بزرگترین درسی که از زندگی گرفتید؟ ضعیف نباشم . قدر آدمایی رو که فکر میکنم خیلی بد هستن بدونم و بهشون احترام بزارم وگرنه یه روز پشیمون میشم.

2- بهترین بی نیازی ؟ احساس نیاز به دانستن .

3- بزرگترین محدودیتی که یک نفر میتونه برای خودش ایجاد کنه؟ اینکه جلو جلو کاری کنه که حق انتخابو از خودش بگیره . و تایید طلبی .

4- سرمایه های زندگیتون رو چی میدونید؟ خدا و طبعاتی که حس کردن و فرمانبردای ازش داره -

5- بهترین کتابی که تا حالا خوندید؟جواب دادم .

6- با چه معیاری متوجه میشوید که یک شخص خوب است ؟ ( در کل چه رفتاری را در کسی ببینید متوجه خوب بودن او می شوید؟) به همه احترام بزاره و به خودش هم احترام بزاره .

7- بهترین و ماندگارترین نصیحتی که به خاطر دارید؟ فکر کنم قبلا جواب دادم ، هر چیز که در جستن آنی ، آنی.

8- تا حالا شده تو دوراهی قرار بگیرید؟ چگونه مسئله را حل میکنید؟ قبلا ها خیلی زیاد حتی 3راهی 4راهی و nراهی جدیدا خیلی کمتر چون فکر کنم بهترین راهها که منطقی ترین و انسانی ترین راهن تقریبا مشخصه فقط باید هر راهیو به تهش هم نگاه کنی ، وقتی ته هر چیزی رو جلوی چشمت بیاری خیلی راحتتر میتونی انتخاب کنی.(مسیر و انتهای مسیر )

9- ورزش مورد علاقه شما؟ دوچرخه سواری
    10- اگر به شما این امکان رو بدهند که به گذشته برگردید و یکی از اشتباهات خودتون رو جبران کنید کدام را انتخاب می کنید ؟ من خیلی اشتباه داشتم .فقط یکی؟ یه پدر بزرگی داشتم که خیلی یادش میافتم و هر بار بغضم میگیره اگه به عقب برگردم خیلی خیلی بیشتر هواشو خواهم داشت و خیلی زیاد بهش افتخار خواهم کرد.

11- به نظر شما جذابیت یک شخص به چه عواملی بستگی داره؟70 درصد به قوی بودنش حتی قدرت در روابط عمومی و قدرت در حل مسائل قدرت در تحلیل و مهمترینش قدرت در انتخاب و عمل به درستترین کار ، 30 درصد به ظاهر مرتب و آراسته .

12- موقع دعا کردن اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه؟ همیشه نه ولی بیشتر کسایی که در طول روز در مسیرم میبینم، خانوادم و جوونا اول به ذهنم میرسن.

13- چه عاملی موجب استجابت حتمی دعاست؟ نمیدونم شاید اگه منظور استجابت توی این دنیا باشه : هم به صلاح بودن اون خواسته هم تا حدودی پاک بودن درخواست کننده و هم به اندازه کافی و درست درخواست کردن از خدا.

14- در پایان یک سخن و جمله ای که دوستش دارید... از سوالاتتون استفاده کردم . تشکر میکنم.

خانم گیسوکمند ممنونم از پاسخگویی شما به سوالات
    امیدوارم عاقبت بخیر باشید
    7جان منم ازت ممنونم خدا قوت.

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad.reza164 نمایش پست ها
    امروز روز آخر ثواب بردنه. بله ، زودتر ثواب جمع کنید که داره درهای ثوابو گیسوکمند میبنده

1- بهترين جمله اي كه پشت ماشين هاي سنگين خوندين، مثل ميني بوس، كاميون، وانت و ..... از بین "دنبالم نیا اسیر میشی " "رفیق بی کلک مادر" و.. فگر کنممممم "سبقت میگیری بگیر ، ولی دیگه قیافه نگیر !" آخه بعضیا هم سبقت میگرن اونم به زور هم قیافه میگیرن اینا رو باید یه کامیون داشته باشی از روشون رد بشی تا زودتر به اون چیزی که آرزوشو دارن برسن. خارج از شوخی یه نیسانی بود جمله های نهج البلاغه رو نوشته بود جملات قشنگ بود ولی به نظرم اصلا خوب نیست که پشت ماشین جمله های بزرگانو مینویسن هر چیزی یه جایی داره .

2- سوال هوش:
    Wave=13
    taxi=8
    halt=10
    link=9
    fail=?

what?

آخه اینم شد معما؟ fail = 9 میشه .

3- الگوي كاري شما؟ ( در زمينه كامپيوتر و نرم افزار) الگوی کاری ندارم .

4- سوال كليشه اي:

نظرتون راجع به سادات و سيادت ، سادات جمع سید هست که به زنان و مردان از نسل هاشم (جد پیامبر) گفته میشه یعنی بزرگ - آقا - پیغمبر زاده ، سیادت به مقام بزرگی اقایی سروری گفته میشه ، به اون مقام اشاره داره.
    ای خواجه درد نیست... وگرنه طبیب هست

ای بی خبر.. از خورشیدِ پشتِ ابر !

8. 7 کاربر از پست مفید گیسو کمند تشکرکرده اند .

miss seven (دوشنبه 28 دی 94), mohamad.reza164 (دوشنبه 28 دی 94), یاس پاییزی (چهارشنبه 30 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (سه شنبه 29 دی 94), سرشار (دوشنبه 28 دی 94), عشق آفرین (جمعه 09 بهمن 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    97
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام خانوم گیسو کمند

نگران نباشید سوالات هم چنان ادامه داره احتمالا آخرای امروز خانوم عشق آفرین میاد میگه، " ای وای گیسوکمند جان ببخشید باز من دیر رسیدم"

1-در مورد عکس زیر یک داستان بنویسید

2-بهترین فیم حماسی که دیدید؟
    3- شما جز اون دسته از انسان هایی هستید که برای داشتن یک گوشی موبایل یا ماشین، حاضرید مقروض بشید؟ ( خوب معلومه که میگید نه، چه سوالی پرسیدم )
    خوب حالا این مدل افراد که خیلی زیادن، چی باعث میشه که هم چین کاری بکنند؟

4- چرا اکثرا خانوم ها غیبت می کنند(البته آقایون هم میکنن، ولی دز اش کمتره) ؟ چه طوری میشه این رفتار بانوان رو تعدیل کرد ( دقت کنید نگفتم حذف، گفتم تعدیل)

5- چه طوری میشه یه خانوم جوری رفتار کنه، که حساب جیب همسرش در تصمیم های زندگی اش لحاظ بشه؟ خرج الکی نکنه، خواسته ای که از توانایی های همسرش خارج باشه نکنه!

6- چند تا چیزی که اگر عکس اش رو الان ببینید، براتون نوستالژی داره؟
    7- در مورد اشخاص زیر هر چی دوست دارید بنویسید :

گیسو کمند:
    همسر گیسو کمند:
    مصباح الهدی:
    سوده 82:
    فرشته اردی بهشت:
    فرشته مهربان:
    جف بزوس:
    بیل گیتس:
    بروسلی:
    باغبان:
    نوبل:
    ام رضا 91:
    خاله قزی:
    و سه تا از شخصیت های همدردی که دوست دارید در موردش بنویسید

ویرایش توسط mohamad.reza164 : دوشنبه 28 دی 94 در ساعت 19:16

10. 6 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

miss seven (دوشنبه 28 دی 94), یاس پاییزی (چهارشنبه 30 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (سه شنبه 29 دی 94), سرشار (دوشنبه 28 دی 94), عشق آفرین (جمعه 09 بهمن 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 مرداد 04 [ 05:11]
    سطح
    100
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 2,882 در 761 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام خانوم گیسو کمند سلام جناب محمد رضا هزارتا سلام چرا سوالات شما تموم نمیشه :/ نوبت خودتونم میشه دیگه ، انقدر ثواب میکنم یه دفتر 200برگ تموم شه.

نگران نباشید سوالات هم چنان ادامه داره احتمالا آخرای امروز خانوم عشق آفرین میاد میگه، " ای وای گیسوکمند جان ببخشید باز من دیر رسیدم" اون وقت منم میگم: وا !
    1-در مورد عکس زیر یک داستان بنویسید

این آقا حالش خوب نیست ولی فقط پرنده ها اومدن عیادتش از یه طرف داره تنهاییشو نشون میده ، از یه طرف داره نشون میده که حیوانات چقدر محبت رو میفهمن . با حیوانات مهربان باشیم و حواسمون به هم باشه.

2-بهترین فیم حماسی که دیدید؟ بهترین نمیتونم بگم ولی اسپارتاکوس و نجات سرباز رایان رو دوست داشتم.
    3- شما جز اون دسته از انسان هایی هستید که برای داشتن یک گوشی موبایل یا ماشین، حاضرید مقروض بشید؟ ( خوب معلومه که میگید نه، چه سوالی پرسیدم )از کجا میدونید شاید همین الان مقروض نباشم؟
    خوب حالا این مدل افراد که خیلی زیادن، چی باعث میشه که هم چین کاری بکنند؟ اتفاقا خانوادم خیلی گفتن بهم پول میدن که یه ماشین بخرم و.. ولی قبول نکردم . اصلا از قرض متنفر شدم .

ولی نمیشه همه کسانی رو که قرض میکنن به یک چشم دید . اگه 1-قرض برای مورد ضروری باشه و 2- مقروض خوش قول و مسئولیت پذیر باشه و3- هم قرض دهنده بی منت این کارو انجام بده خیلی هم خوبه .
    اما گاهی که یکی از این 3 مولفه زیر سوال میره دیگه خوب نیست .

کلا خیلی خوبه که آدم تلاش کنه روی پای خودش وایسه و تا حد ممکن زیر بار قرض نره . محتاج خلق خدا بودن خیلی بده.
    قسمت دوم سوالتون که چی باعث میشه واسه یه گوشی قرض کنن؟ اگه اون مولفه ها برقرار نباشه ، هیچی روی زیاد ، متاسفانه یا خودشون پرروهستن یا دیگران بهشون زیادی رو میدن که اینکارو میکنن.

4- چرا اکثرا خانوم ها غیبت می کنند(البته آقایون هم میکنن، ولی دز اش کمتره) ؟ چه طوری میشه این رفتار بانوان رو تعدیل کرد ( دقت کنید نگفتم حذف، گفتم تعدیل)

غیبت چه در بین خانمها و چه در بین آقایون 2حالت داره : یکی اینکه اون که غیبتشو میکنن ، خودشو در معرض غیبت گذاشته ، یعنی چی ؟ یعنی همونایی که گاو پیشونی سفیدن . دوم اینکه وقتی بدگویی میکنیم حواسمون نیست داریم عزت و آبروی کسی رو میزاریم وسط . پس 1- همه باید با آبرو داری کمتر خودشونو در معرض غیبت بزارن (اسرار زندگیشونو همه جا نگن ، دعوا رو بیرون خونشون نبرن و..) 2- غیبت کننده باید به عمق فاجعه فکر کنه به آبرو و عزت طرف نه اون چیزی که اتفاق افتاده و ایشون داره تعریف میکنه

نکته : آقایون اصلا کمتر از خانومها غیبت نمیکنن بلکه گاهی شیوه غیبت کردنشون فرق داره و گاهی وقت غیبت پیدا نمیکنن.

5- چه طوری میشه یه خانوم جوری رفتار کنه، که حساب جیب همسرش در تصمیم های زندگی اش لحاظ بشه؟ خرج الکی نکنه، خواسته ای که از توانایی های همسرش خارج باشه نکنه!

درصدی به شخصیت برمیگرده ، کسی که منصف باشه ، درخواستش هم منصفانه است
    درصدی به بی خبری برمیگرده ، گاهی خانمها خبر از دخل و خرج ندارن ، واسه همین اون خانمهای بیچاره ای که حقوق همسرشون دستشونه حتی از گلوی خودشونم میزنن .

درصدی به دهن بینی برمیگرده که بخشیش هم همون چشم و هم چشمیه .
    درصدی هم همسرانی دارن واقعا خسیس که توقع دارن فقط خانم قناعت کنه . یا اینکه میبینن همسرشون مدیریت دخل و خرج و بلد نیست و فقط خانمه که داره دود این بی فکری رو میخوره پس چیکار میکنه یکم اونچه حقش هست رو درخواست میکنه.

6- چند تا چیزی که اگر عکس اش رو الان ببینید، براتون نوستالژی داره؟ بقالی محلمون. حیاط دبستانمون .

ماشین شوهر عمم که خیلی باهاش مسافرت میرفتیم و خوش میگذروندیم. خونه مادربزرگم که ارث پدرش بود در شهرستان ، وقتیکه مینشستیم توی قاب پنجرش یه پامون توی حیاط بود یه پامون توی اتاق و بارونی که اونموقع ها همیشه نم نم ریزه ریز در حال باریدن بود و بوش همه جا رو برمیداشت هههه خیلی حس خوبی بود.

لباس عروس کودکیم. عروسک خرگوش فسفری رنگم. کلاه پدربزرگم. مانتو شلوار مدرسم. یویو . زی زی گولو . دنیای شیرین دریا .همون ساعتا. دنپایی چوبی. تصویر یه دانشکده ای. یه رستورانی . یه کوچه ای .

7- در مورد اشخاص زیر هر چی دوست دارید بنویسید :

گیسو کمند: ******
    همسر گیسو کمند: *******

مصباح الهدی: دختر مسئولیت پذیر ، با ایمان قوی ، رفیقی که هر کسی یه دونه باید ازش داشته باشه .
    سوده 82: انعطاف پذیر ، مهربون، کدبانو.
    فرشته اردی بهشت: خانم مهربون و فهیمی که دیگه نمیاد، خودش گفت جدیدا یکمی زودرنج شدم. دوران کمی سخت رو گذرونده امیدوارم حالش خوب باشه.
    فرشته مهربان: با یک پسته یک خطی به من کمک کرد ببینم اصلا چی میخوام. قبلا خیلی بیشتر میومد و پستهای کاربردی میزد ، دلسوز بچه های قدیمی یا بهتر بگم کسانی که کامل در جریان مشکلشون بودن، الان گاهی میاد فقط بعضی تاپیکارو منتقل میکنه . امیدوارم ایشونم مثل سابق ، بیشتر بیان همدردی. حضورشون واقعا لازمه. وقتی در یک تاپیک حضور مستمر داشته باشن و در حداقل 3 پست با جزئیات به مشکل استارتر بپردازن خیلی میتونه به همه اعضا کمک کنه تا اینکه در چند تاپیک یک اشاره کلی بشه. مثل مشاوره شی با اس سی ای که خیلی ها استفاده کردن.
    جف بزوس: حرفی ندارم
    بیل گیتس: حرفی ندارم
    بروسلی: حرفی ندارم
    باغبان: باهوش ، استراتژیک ، ایمانی بسیار محکم ، شخصیتی با ثبات و دوست داشتنی.
    نوبل: جایزه ای که متاسفانه ایرانیها سهم کمی ازش دارن و تقصیر خودمونم نیست.
    ام رضا 91: سلف استادی ، نکته سنج البته گاهی زیاد وارد فلسفه میشه و از اصل موضوع دور میشه، اکتیو، قلم زیبایی دارن خصوصا در طنز. انشااله حالش خوب باشه.
    خاله قزی: خوشبخت ، دلسوز ، منطقی ، کنجکاو .
    و سه تا از شخصیت های همدردی که دوست دارید در موردش بنویسید ممنونم مورد خاصی نیست.
    ممنونم از شما که اینقدر انرژی میذارید.
    خوب دیگه بسه ، باید صندلی داغو ترک کنم ، تازه جا خوش کرده بودم مرسی از انرژی که گذاشتید ، یاد گرفتم واقعا . در پناه خدا باشید.
    ای خواجه درد نیست... وگرنه طبیب هست

ای بی خبر.. از خورشیدِ پشتِ ابر !

12. 7 کاربر از پست مفید گیسو کمند تشکرکرده اند .

miss seven (سه شنبه 29 دی 94), mohamad.reza164 (دوشنبه 28 دی 94), یاس پاییزی (چهارشنبه 30 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (سه شنبه 29 دی 94), سرشار (دوشنبه 28 دی 94), عشق آفرین (جمعه 09 بهمن 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    97
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    فکر نمیکردم خانوم ها فیلم جنگی نگاه کنن، اونم نجات رایان، تبریک به سلیقه تون. اگر به جای کیرا نایتلی، تام هنکس گفته بودین، دیگه عالی بود.
    خانوم گیسو کمند بسیار ممنون از پاسخگویی تون.
    وقت گذاشتین. باعث افتخار بود که در خدمت شما بزرگوار بودیم. شخصا که از مطالبتون خیلی بهره بردم
    انشالله تمام مراحل زندگی تون، مملو از شادی و پیروزی با چاشنی ارامش و خوشبحتی باشه.
    -----------

14. 3 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

miss seven (سه شنبه 29 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (سه شنبه 29 دی 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    97
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام آقاي نجار

بي زحمت يه حاضري بزن، دوستان از حضورت مطمين بشن اول.

1- چرا آقاي نجار؟

2- نظرت راجع به عكس زير چيه؟

16. 7 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

miss seven (سه شنبه 29 دی 94), یاس پاییزی (چهارشنبه 30 دی 94), اقای نجار (سه شنبه 29 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (سه شنبه 29 دی 94), سرشار (سه شنبه 29 دی 94), شمیم الزهرا (سه شنبه 29 دی 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 تیر 00 [ 21:34]
    سطح
    69
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 354
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,179

تشکرشده 383 در 100 پست

Array
    سلام آقاي نجار

بي زحمت يه حاضري بزن، دوستان از حضورت مطمين بشن اول.
    سلام به شما و همه دوستان تالار. ممنوم که برای من هم فرصتی تعیین کردید. به خصوص از اقای باغبان تشکر ویژه دارم.
    مهمترین هدفم از شرکت تو صندلی داغ شناخت خودم هست. امیدوارم با کمک شما دوستان عزیز این چالش بتونه برام مفید باشه.

1- چرا آقاي نجار؟این قسمتی از اسم بنده است و در طول ایام تحصیل اغلب به این خطاب میشدم.

2- نظرت راجع به عكس زير چيه؟خوب این عکس مربوط به برنامه کودک دوره ماست. البته بیشتر از اینکه خودمو استا ادر بدونم فکر میکنم وروجک باشم.

ا
    به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ------که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

18. 6 کاربر از پست مفید اقای نجار تشکرکرده اند .

miss seven (سه شنبه 29 دی 94), گیسو کمند (چهارشنبه 30 دی 94), یاس پاییزی (چهارشنبه 30 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سوده 82 (سه شنبه 29 دی 94), سرشار (سه شنبه 29 دی 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 اردیبهشت 95 [ 12:20]
    سطح
    71
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdrive1 year registered10000 Experience Points
    تشکرها
    3,178

تشکرشده 1,387 در 220 پست

Array
    با عرض سلام به آقای نجار گرامی

آقای نحار میگم این صندلی که روش نشستید رو خودتون درستش کردید؟! نترسیدید که روی صندلی چوبی نشستید؟! آخه میخوایم با دوستان زیرش هیزم بزاریمااااا
    با اجازه...

1.نام خانوادگی همراه با تاریخ تولد و محل سکونتون لطفا !
    2.ازدواج کردید؟! اگه نه چرا؟!
    3.چند تا از خصوصیات خوب خودتون؟
    4.بچه چندم هستید؟!
    5. از چه غذایی خوشتون میاد؟از کدوم غذا بدتون میاد؟!
    6.از عقرب خوشتون میاد؟؟؟ از سوسک چطور؟؟؟ ملخ چی؟؟؟؟
    7.مورچه کشتید؟؟؟؟؟ الان هم میکشید؟؟؟

حالا کمی سوالات سخت اون بالایها دست گرم کنی بود...

8.چرا بااین که میدونیم نگاه به نامحرم حرامه این کارو می کنیم؟!

9.چرا از دینمون هرچیزیرو که به صلاحه انجام میدیم واون دستوراتی که به نظر خودمون محدودمون میکنه رو اصلا عمل نمیکنیم؟

10.چرا حق الناس رو رعایت نمی کنیم وقتی میدونیم خدا از حق خودش میگذره ولی از حق الناس نه؟

11.چرا ما فقط تو مشکلات دست به دامان ائمه ومعصومین میشیم؟
    12.چرا وقتی دعاهامون مستجاب نمیشه نا شکری می کنیم ؟

13.-چرا توی زمانه پیشرفته انسانیت پیشرفت نکرده؟!

14.چرا دیگه کسی واسه اینکه یکی رو خوشحال کنه حاضر نیست خودش رو ناراحت کنه؟

15.دوست دارید عروسیتون تو چه روز خاصی باشه؟

16.از ارتفاع میترسین؟!

17.اگه بعد از گذشت 140سال زندگی پر سعادت و خوشبختی از دنیا رفتید،دوست دارید اعضای بدنتونو اهدا کنید؟!اگه نه چرا؟! آیا این گناه بشمار میره؟!
    18.از نظر آقای نجار بدترین گناهان چیست؟!
    19. زندگی به چشم آقای نجار چی رنگیه؟!
    20. کدوم حیوان رو دوست دارید؟!

پیشاپش ممنونم از وقتتون و جوابها...
    آرزو دارم،
    فاصله نباشه بین تو و تمام احساس های خوبت
    تو باشی و شادی باشه و یه دنیا سلامتی
    و امضاء خداوند بزرگ پای
    تمام آرزوهایت

20. 8 کاربر از پست مفید سوده 82 تشکرکرده اند .

miss seven (سه شنبه 29 دی 94), mohamad.reza164 (سه شنبه 29 دی 94), گیسو کمند (چهارشنبه 30 دی 94), یاس پاییزی (چهارشنبه 30 دی 94), اقای نجار (سه شنبه 29 دی 94), باغبان (جمعه 14 اسفند 94), سرشار (سه شنبه 29 دی 94), عشق آفرین (جمعه 09 بهمن 94)

صفحه 20 از 50 نخستنخست ... 10111213141516171819202122232425262728293040 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)