نوشته اصل باغبان
سلام بر همه دوستان عزیز
سلام
همدردی خوب آنتن نمیده اینجا - خیلی دوست داشتم از خانم سوده 82 - گیسوکمند - آقای نجار دوست داشتنی و .... سئوال بپرسم .
ببخشید .
فکر کنم با این سوالای شما شانس آوردن، خدا براشون دو رکعت نماز حاجت خونده
محمد رضا و خاله قزی مهربونم ، از شما دو عزیز تشکر ویژه دارم . ( مرسی )
خواهش، وظیفه است
................................
1 ) محمدرضا خدا یعنی چی ؟
خدا به نظرم از دو واژه خود آی می آید. که واژه خود که همون خود هست و آی بن مضارع آمدن . یعنی خود آمده. کسی که خودش آمده و آفریدگار ندارد.
البته مطمین نیستم یه جا خوندم.
حالا بریم سراغ موضوع مورد نظر شما که شک ندارم، فلسفی باید جواب داد
دعای جوشن کبیر خوندی؟ 1000 بار میگه خدا یعنی چه!
خدا یعنی مبدا آفرینش، خدا یعنی خالق همه مخلوقات، خدا یعنی نه اولی دارد نه آخری، خدا یعنی موجود کاملی که بر همه چیز دانا و تواناست. خدا یعنی آخر جمال و کمال.
از نظر من خدا یعنی دوست من، خدا یعنی همه مهربانی، خدا یعتی عشق واقعی،
من این صدا زدن خدا رو خیلی دوست دارم:
ای رفیق همه و کسی که هیچ رفیقی ندارد
2) خدا بزرگ و بلند مرتبه ست یعنی چی ؟
شاید منظور اینه که بالاترین مقام هستی یعنی خدا. یعنی همه چیز هایی که بابتش براش تلاش میکنیم، هیچ چیز مرتبه ای به اندازه خدا نداره. شاید منظور اینه که آخر همه چیزه. شاید منظور اینه که آخر جاده ی زندگی ما خداست. باید به اون سمت حرکت کنیم.
خدا از جن و فرشته و انسان بالاتر هست. و مقامی قابل مقایسه با او نیست.
3 ) خدا پاک و بلند مرتبه ست یعنی چی ؟
یعنی منزه است از هر گونه آلوده گی. یعنی پاک کننده مطلق. یعنی این که در آخرت از حق خودش خواهد گذشت. ( البته فقط از حق انسان نمی گذرد)
4 ) به سکوت فکر اعتقاد داری - اصن میتونی سکوت فکر را تعریف کنی ؟
سکوت فکر یعنی، آرامش ذهن. اعتقاد دارم. و اینکه توانایی های انسان زمان تمرکز و تسلط بر ذهنش بی نهایت افزایش پیدا می کنه.
متاسفاته به دلیل درگیری های ذهنی الکی که برای خودم ایجاد کردم، برام سخت هست. ولی دارم تلاش میکنم از ابزار مذهب برای نیل به این مهم دست پیدا کنم.
5 ) وقتی تو زندگی ناراحت میشی چی کار میکنی ؟
اصولا کم ناراحت میشم . به خودم یاد دادم هر مشکلی که در زندگی پیش میاد، سر پیکانش رو به سمت خودم بگیرم و برای عدم تکرار دوباره اش تلاش کنم.
اگر ناراحت بشم، به زمان می سپرم و با کار خودم رو مشغول میکنم.
البته یه کار معنوی هم میکنم که تمی تونم بیانش کنم
6 ) با خدا قهر کردی تا حالا؟
اصلا و ابدا.
ولی شده از خجالتم، مدتی با خدا حرف نزدم تا خودم رو اصلاح کنم. به همه داده ها و نداده هایش شکر گذارم. چرا باید قهر کنم؟
7 ) هدف پیدایش شیطان به نظرت چی بوده ؟
اصل تقابل و رقابت
8 ) تا حالا برای مظلومیت خدا گریه کردی ؟
نه تا حالا بهش فکر نکردم. خدا مظلوم نیست ما ظالم هستیم. ولی برای ظلم خودم به خدا شده که بوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووق
.................................................. ..................
جمله سازی :
9 ) با این کلمات جمله بساز :
باغبان - گل رز - محمد رضا 164 - یار - دریا - طبیعت
محمد رضا برای رسیدن به یارش از دریا ها و کوه ها و طبیعت عبور میکنه و زمانی که پیداش میکنه، با شاخه گل رزی که از باغ باغبان مهربون چیده، از ایشان بوووووووووووووووووووووووو وووووووووووق
...................................
10 ) نظرت در مورد استیو جابز ؟
استیو جابز ها، لازمه دنیای هستن. به نظرم باید استیو جابز هایی باشند تا خودشون رو غرق دنیا کنن تا دنیا پیشرفت کنه.
استیو جابز رو قبولش دارم ولی خصوصیات اخلاقی اش رو خیر
به نظرت استیو جابز در آخرهای حیات خود به پوچی رسید ؟!
تا پوچی رو چی معنی کنی. ولی به نظرم استیو جابز هم فهمید راهی که رفته، راه کاری خوبی شاید بوده ولی راه زندگی خوبی نرفته
11 ) در مورد شعر زیر :
به من بفهمون ،
کجای سرنوشتم
دارم میرم جهنم
یا راهیه بهشتم
از این دو راهی
دل خوشی ندارم
یا می خورم به پاییز
یا میرسه بهارم
به نظرت تو زندگی به کجا می رسی ؟
به زندگی به جایی میرسم که خودم چندین سال قبلش انتخاب کردم و برای رسیدن بهش یا گزینه رخوت رو انتخاب کردم و یا گزینه تلاش.
ولی دوست دارم به خدا برسم
کدومش ؟
پاییز یا بهار ؟
هیچ کدوم زمستون
یا هر دو ؟
اصلا مهمه ؟
مهمه چون انتخاب من زمستون بوده و هدف رو تو زمستون دیدم، خزانی هم نداره
.................................................. ...
12 ) آقا شما رفتی یه مکان زیارتی ای ، کفشتو میزاری کنار دستت - و شروع به نماز خوندن میکنی - در هنگام قتوت داری ذکر قتوت را میگی ، یدفعه می بینی یه بنده خدایی کفشتو داره می دزده !
من خیلی به این مسیله فکر کردم، فکر من هم از اون داستان تنور نان حضرت علی شروع شد . تلاش کردم بی خیال کفش بشم. البته نه اینکه اینقدر در قنوت غرق شدم که نمی فهمم، می فهمم که داره کفش رو میبره ولی به احترام خدا، میگذارم ببره.
ولی اگر گوشیم باشه چی؟
چی کار میکنی ؟ نماز را ول میکنی میری دنبال یارو - یا نماز را ادامه میدی ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)