نمی دونم شایدم دارم اشتباه می کنم
شایدم ارزشو نداشته باشن
تشکرشده 657 در 204 پست
نمی دونم شایدم دارم اشتباه می کنم
شایدم ارزشو نداشته باشن
تشکرشده 33 در 15 پست
هنوز مشگلت رفع نشده؟؟
تشکرشده 657 در 204 پست
نه عزیزم
هنوز درگیریم تو چی به پستات سر میزنم همیشه خبری شده یا نه؟
تشکرشده 498 در 242 پست
بلوم جان میخوای چه کار کنی عزیزم؟ زنگ هم میزنی یا فقط کادو؟
درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور
نکرده است\"
تشکرشده 281 در 126 پست
بلوم جان برای بار 1000ام می گم. وقارتو حفظ کن. شخصیتتو حفظ کن. چرا باید برای خواهرش کادو بخری ؟؟؟؟
اشتباه پشت اشتباه.
داری مثل دخترهای اویزون بدبخت رفتار می کنی. داری باج می دی به خانوادش ؟؟؟ بابت چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تورو خدا نکن این کارها رو.
تشکرشده 281 در 126 پست
ناراحت نشو. ولی این راهی که در پیش گرفتی به ترکستان می رود. خواهر خوبم من دیگه برات چیزی نمی نویسم چون حرفهام تلخه و ممکنه ناراحتت کنه.
از خدا می خوام قبل از اینکه سرت به سنگ بخوره خودش راهی جلوی پات بذاره عزیزم.
ولی این یک جمله رو از من داشته باش : وقارتو حفظ کن.
تشکرشده 73 در 47 پست
سلام بلوم جان. خوبي؟ نمي دونم بايد بگم چكار كني. اين اولين باره يا اينكه قبلاً براشون از اين كارها كردي؟ چه نتيجه اي گرفتي؟
عميق ترين درد در زندگي مردن نيست، پنهان كردن قلبي است كه به اسفناك ترين حالت شكسته است.
تشکرشده 657 در 204 پست
سلام نازنین جان
عزیزم من اگه دارم کادو می گیرم برای اینه که اونا برای من تولد کادو گرفتن و همشون البته بجز خواهرش تک تک زنگ زدن و تبریک گفتن تنها کسی که بهم زنگ نزد همین خواهرش بود ولی بقیه تک تک زنگ زدن
حتی پدر مادرش من نمی خوام فکر کنن دارم تلافی می کنم همین ولی اگه همه بهم بگن نکن منم نه کادو رو می دم نه زنگ می زنم وگرنه نظر نمی خواستم
تشکرشده 498 در 242 پست
بلوم جان ناراحت نشو عزیزم
همه از سر دلسوزی حرف میزنن
کاریو بکن که دلت میگه
موفق باشی
درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور
نکرده است\"
تشکرشده 281 در 126 پست
بلوم خوبم. به خدا - به هر چی که فکر کنی ، من تمام این روزها رو گذروندم . به اندازه ی موهای سرم زندگی دیگران رو دیدم. عزیزم من هم به تو و هم به ماندگار گفتم چه کار کنید. بارها و بارها.
نمی خوام نظرمو تحمیل کنم ولی می دونم اخر کار چی می شه. عزیزم بازم هر طور خودت صلاح می دونی. امیدوارم موفق باشی همیشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)