نقل قول نوشته اصلی توسط خورشید30 نمایش پست ها
سلام..ببین عزیزم یه ضرب المثل هست که میگه پیشونی..کجا میشونی...!!!!
نمیدونم تا چه حد به قسمت عقیده داری...اما مطمئن باش بی حکمت خدا یه برگ از درخت نمی افته....اول که همیشه دعا کن و از خدا واسه خودت خیر بخواه...اما اگه دنیا هزار تا چرخ بزنه و ابر و مه و خورشید و فلک دست به دست هم بدن که جور نشه...اخرش اون چیزی پیش میاد که قسمتت باشه...و خدا بخواد...پس بیخودی خودتو اذیت نکن....هر چی قسمتت باشه..همون پیش میاد...تو فقط دعا کن که خیرت توش باشه.....بعدشم یه سوال دارم..یعنی چندتا سوال دارم و ممنون میشم جواب بدی....شما چند سالته؟ تحصیلاتت؟ عقاید و فرهنگت؟؟ و مهمتر از همه ایده الت چیه؟؟؟ ازت میپرسم که چه چیزایی توی اون آقا دیدی که جذبش شدی؟؟؟؟؟ چه چیزی باعث شد که اول جواب رد بدی و بعدش پشیمون بشی؟ دلیل اینکه اون اقا دیگه خبری ازش نشد چی بود؟؟؟؟؟ چرا فکر میکنی که دیگه گزینه بهتری سراغت نمیا؟؟چه چیز خاصی ایشون دارن که بقیه کیس ها ندارن؟خواهر گلم عرض کنم که خیلی سوال با خوندن تایپیکت توی ذهنم اومد....حالا علی الحساب اینا رو لطف کن جواب بده...تا برم سراغ سوالات بعدی......من که کارشناس نیستم..اما توضیحاتت اگه کاملتر باشه..دوستان دیگه.. خیلی بیشتر و بهتر راهنماییت می کنن..
من ۲۴ سالمه لیسانس دارم و اینکه پسره فوق لیسانس از دانشگاه معتبری دلشت و استخدام شرکت بود و از لحاظ تیپ و قیافه خوب بود و به هم می اومدیم واقعا…همش فکر میکنم هیچوقت شخصی با این شخصیت خوب و باشعور و مهربون وبافرعنگ برام پیدا نمیشه
از نظر شرایط خودم هم خیلی خوب هستم و سطح توقعم بالاس اما واقعا اون آقا از نظذور اخلاقی و شغلی و قیافه و چیزایی که معیار من بود به دردم میخورد
الان هم خواستگار زیاد دارم.اما به پای اون نمیرسن و مقایسه میکنم میبینم واقعا برای من بهترین کیس بود

از نظر فرهنگی هم تو سطح خوبی هستم و در هر چیزی اصل تعادل رو رعایت میکنم
مرسی از لطف و توجهت دوست گلم
سوال دیگه داشتی هم پاسخگوام