به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 مرداد 95 [ 11:31]
    سطح
    36
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    320

تشکرشده 515 در 170 پست

Array
    عزیزم تقریبن میتونم حالت رو درک کنم دقیقن دو سوال پیش برای منم همین مشکل پیش اومد دقیقن تو 24 سالگی
    منم مثل شما افسوس میخوردم و به خیال خودم بهتر از ایشون برای من نبود ولی شما فقط موارد ظاهری رو دیدی من بعد دو سال اتفاقی فهمیدم که اون آقا تو گذشته ش مسئله ای داشته که نگفته بوده هرچند که من فقط یه مدت فکرم مشغول بود و اتفاقی فهمیدم
    اینها رو گفتم که بدونی بهترین مورد برای شما همون خواست خداونده پس سرنوشتت رو به خدا بسپار و با ایمان کامل بدون که بهترین ها نصیبت میشه به شرطی که بهش ایمان داشته باشی
    در طول این 2 مواردی مشابه و حتی خیلی بهتر پیش اومده ولی به نتیجه نرسیده و من تو این مدت کاملن قسمت رو باور کردم!
    ولی باز هم مطمئنم تمام مواردی که تا حالا پیش اومده مناسب نبودن و بهترین مورد یه روزی میاد پس عجله و ناراحتی فایده ای نداره اما این به این معنا نیست که ریلکس باشی و بی تفاوت ! شما تلاش خودت رو بکن و موقعیت ها رو از دست نده و اگر کسی 50 درصد معیارهای شما رو داشت اجازه شناخت به خودت بده
    ازدواج یه مسئله دو طرفه س و باید دو طرف برای ادامه رابطه رضایت داشته باشن وقتی ایشون منصرف میشن صرفن به این معنا نیست که شما رو نپسندیدن گاهی ممکنه طرف مقابل متوجه بشه با خواسته های ما انطباق نداره و یا در کنار هم به تفاهم نمیرسیم
    هر مورد خوبی صرفن مناسب ترین نیست چه بسا ممکنه کسی تمام شرایطش مساعد باشه و خوب باشه ولی به هر دلیلی ازدواجتون به صلاح نباشه
    اما اگر فکر میکنی شرایط سختی برای ایشون گذاشتی بهتره بعد از این معیارهات رو بررسی کنی
    نمیدونم اعتقادات شما در چه حدی هست ولی همیشه از خدا بخواه مرد خوبی نصیبت کنه که هم دنیا و آخرتت تضمین بشه
    پ ن: یکی از بهترین اتفاقایی که در طول روز برام میفته و من به آینده خودم امیدوار میشم اینکه مادرم سر هر نماز برام دعا میکنه که با یه آدم اهل و مناسب ازدواج کنم این برای من خیلی ارزشمنده
    عزیزم شما هم از مادرت بخواه حتمن برات دعا کنه دعای خیر مادر خیلی تاثیر داره
    امیدوارم آنچه که خیرو صلاحت هست به بهترین شکل ممکن اتفاق بیفته
    ویرایش توسط mis-marjan : یکشنبه 11 بهمن 94 در ساعت 23:53

2. کاربر روبرو از پست مفید mis-marjan تشکرکرده است .

khaleghezey (دوشنبه 12 بهمن 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)