عزیزم تقریبن میتونم حالت رو درک کنم دقیقن دو سوال پیش برای منم همین مشکل پیش اومد دقیقن تو 24 سالگی
منم مثل شما افسوس میخوردم و به خیال خودم بهتر از ایشون برای من نبود ولی شما فقط موارد ظاهری رو دیدی من بعد دو سال اتفاقی فهمیدم که اون آقا تو گذشته ش مسئله ای داشته که نگفته بوده هرچند که من فقط یه مدت فکرم مشغول بود و اتفاقی فهمیدم
اینها رو گفتم که بدونی بهترین مورد برای شما همون خواست خداونده پس سرنوشتت رو به خدا بسپار و با ایمان کامل بدون که بهترین ها نصیبت میشه به شرطی که بهش ایمان داشته باشی
در طول این 2 مواردی مشابه و حتی خیلی بهتر پیش اومده ولی به نتیجه نرسیده و من تو این مدت کاملن قسمت رو باور کردم!
ولی باز هم مطمئنم تمام مواردی که تا حالا پیش اومده مناسب نبودن و بهترین مورد یه روزی میاد پس عجله و ناراحتی فایده ای نداره اما این به این معنا نیست که ریلکس باشی و بی تفاوت ! شما تلاش خودت رو بکن و موقعیت ها رو از دست نده و اگر کسی 50 درصد معیارهای شما رو داشت اجازه شناخت به خودت بده
ازدواج یه مسئله دو طرفه س و باید دو طرف برای ادامه رابطه رضایت داشته باشن وقتی ایشون منصرف میشن صرفن به این معنا نیست که شما رو نپسندیدن گاهی ممکنه طرف مقابل متوجه بشه با خواسته های ما انطباق نداره و یا در کنار هم به تفاهم نمیرسیم
هر مورد خوبی صرفن مناسب ترین نیست چه بسا ممکنه کسی تمام شرایطش مساعد باشه و خوب باشه ولی به هر دلیلی ازدواجتون به صلاح نباشه
اما اگر فکر میکنی شرایط سختی برای ایشون گذاشتی بهتره بعد از این معیارهات رو بررسی کنی
نمیدونم اعتقادات شما در چه حدی هست ولی همیشه از خدا بخواه مرد خوبی نصیبت کنه که هم دنیا و آخرتت تضمین بشه
پ ن: یکی از بهترین اتفاقایی که در طول روز برام میفته و من به آینده خودم امیدوار میشم اینکه مادرم سر هر نماز برام دعا میکنه که با یه آدم اهل و مناسب ازدواج کنم این برای من خیلی ارزشمنده
عزیزم شما هم از مادرت بخواه حتمن برات دعا کنه دعای خیر مادر خیلی تاثیر داره
امیدوارم آنچه که خیرو صلاحت هست به بهترین شکل ممکن اتفاق بیفته

علاقه مندی ها (Bookmarks)