سلام به همه دوستان همدردی
از جمله شما مهری خانم
خب دختر خوب فک میکنی وقتی احترام گذاشتی و هیچی نگفتی(نمیدونم حالا لبخند هم داشتی اون لحظه یا نه؟) اون جانور با خودش چی فک میکنه؟؟
یا اینکه میگی: فهمیدم ک جدیه دیگه ازش دوری کردمو...دیگه سعی کردم اونجا نرم!!!!!!
فک نمیکنی بیشتر میاد دنبالت تا به خواستش برسه؟؟؟اون نادون الان داره فک میکنه ک ناز میکنی!!!!پس باید بیشتر خرجت کنه!!!!
چون گفتی درجه شغلیش از شما بالاتره احتمال اینکه همه تقصیر ها گردنت بیفته و ی تهمت هم بهت بزنن بیشتر بوده،
کار خوبی کردی ک اون لحظه نذاشتی کسی بویی ببره و نمیدونم بعدا هم به کسی گفتی یا نه؟
در هر حال چون اگه اون جانور میدید ک ابروش در خطره چه تهمتها ک بهت نمیزد . بقیه هم ک معلوم نبود چه قضاوتی بکنن. حالا باید میومدی بی گناهیتو اثبات میکردی...
حالا در مورد برخورد با خود اون جانور:
نباید اروم میموندی باید تمام نفرت و انزجارتو از این جانور تو صورتت تو صدات چشمات نشون میدادی. ک حساب کار بیاد دستش . بفهمه ک اشتباه گرفته. ازش چندشت میشه در موردت غلط فک میکرده تا دیگه جرئت نکنه....
ی سری چیزها به عقاید و دین و مذهب ادمها مربوطه و خب هر کی نظری داره و قابل احترامه.
اما ی سری چیزها هم به انسانیت مربوطه جدا از اینکه پیرو چه فرقه و ایین و مذهبی هستی.
پشت کار این جانور ی مخالفت و انزجار بین المللی هست
عنوان تاپیک میگه ک میل به اون جانور داری همین ک پی ببری به زشتی این کار و اون جانور ،میلت هم از بین میره
ببینم فقط با نرفتنت بهش جواب نه دادی؟؟؟؟؟درست متوجه شدم؟؟؟؟
خب دختر خوب همون لحظه میگفتی محکم نه. قاطعانه.
نخیر جانور در موردم اشتباه فک کردی. پاتو از حدت فراتر گذاشتی. بهش میگفتی شرافت و انسانیتتو با هیچی معامله نمیکنی. متاسفی ک تو اتاقی نفس میکشی ک اون با نفسهاش الوده کرده و...
مهری خانوم
لطفا حرفهامو به حساب دلسوزی بذار اینجا هیچ کس هیچ کس رو نمیبینه و البته نمیشناسه
اگه هنوزم فک میکنی اشتباه تاسف خوردم و حق داشتی و همه حرفهام بی حسابه و مهمتر اینکه من بد قضاوت کردم
همین جا جلوی جمع ازت معذرت میخوام.!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)