به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 15 تیر 98 [ 21:00]
    سطح
    57
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 132
    Overall activity: 66.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    808

تشکرشده 404 در 138 پست

Array
    سلام به همه دوستان همدردی
    از جمله شما مهری خانم

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrii68 نمایش پست ها
    هلیاجون باید چه عکس العملی نشون میدادم تا شما متاسف نشید؟
    حالا اون تاسف بماند ....از خوندن پست 7اینجوری شدم دقیقا

نمیتونستم به یه ادم بالاتر از خودم که باهاش مراوده دارم بی احترامی کنم و یا فجش بدم
    افرین کار درستی کردین....فحش دادن ک در شان شما نیست و یا مثلا زیر گوشش خوابوندن هم در شان اون نبود!!!!!!
    کسی رو میتونی بیدار کنی ک خوابیده باشه نه کسی رو ک خودشو زده به خواب!

سعی کردم با ادب و با ارومی ازش بگذرم.
    خب...همین باادبو اروم ک از کنارش گذشتی اشتباه کردی...
    ببخشید ک رک گفتم. وقتی میای تاپیک میزنی خب یعنی اماده ای ک هر انتقاد و راهنمایی بشنوی .شایدم اون نظر و راهنمایی غلط باشه در نهایت این شمایید ک درستی و نادرستی نظرات رو معلوم ونتیجه گیری میکنید. باز داشتن از کار غلط خودش منجر میشه به راه درستو رفتن.
    اون جانور ک خودش نجیب و باشرافت نیست ک کار شما رو درست معنا کنه و به پای نجابت بذاره ....و البته سادگی.
    برای همین جرئت کرده ی بار دیگه ازت بخواد
    خب دختر خوب فک میکنی وقتی احترام گذاشتی و هیچی نگفتی(نمیدونم حالا لبخند هم داشتی اون لحظه یا نه؟) اون جانور با خودش چی فک میکنه؟؟
    یا اینکه میگی: فهمیدم ک جدیه دیگه ازش دوری کردمو...دیگه سعی کردم اونجا نرم!!!!!!
    فک نمیکنی بیشتر میاد دنبالت تا به خواستش برسه؟؟؟اون نادون الان داره فک میکنه ک ناز میکنی!!!!پس باید بیشتر خرجت کنه!!!!

چون گفتی درجه شغلیش از شما بالاتره احتمال اینکه همه تقصیر ها گردنت بیفته و ی تهمت هم بهت بزنن بیشتر بوده،
    کار خوبی کردی ک اون لحظه نذاشتی کسی بویی ببره و نمیدونم بعدا هم به کسی گفتی یا نه؟
    در هر حال چون اگه اون جانور میدید ک ابروش در خطره چه تهمتها ک بهت نمیزد . بقیه هم ک معلوم نبود چه قضاوتی بکنن. حالا باید میومدی بی گناهیتو اثبات میکردی...

حالا در مورد برخورد با خود اون جانور:
    نباید اروم میموندی باید تمام نفرت و انزجارتو از این جانور تو صورتت تو صدات چشمات نشون میدادی. ک حساب کار بیاد دستش . بفهمه ک اشتباه گرفته. ازش چندشت میشه در موردت غلط فک میکرده تا دیگه جرئت نکنه....

ی سری چیزها به عقاید و دین و مذهب ادمها مربوطه و خب هر کی نظری داره و قابل احترامه.
    اما ی سری چیزها هم به انسانیت مربوطه جدا از اینکه پیرو چه فرقه و ایین و مذهبی هستی.
    پشت کار این جانور ی مخالفت و انزجار بین المللی هست

عنوان تاپیک میگه ک میل به اون جانور داری همین ک پی ببری به زشتی این کار و اون جانور ،میلت هم از بین میره

ببینم فقط با نرفتنت بهش جواب نه دادی؟؟؟؟؟درست متوجه شدم؟؟؟؟
    خب دختر خوب همون لحظه میگفتی محکم نه. قاطعانه.
    نخیر جانور در موردم اشتباه فک کردی. پاتو از حدت فراتر گذاشتی. بهش میگفتی شرافت و انسانیتتو با هیچی معامله نمیکنی. متاسفی ک تو اتاقی نفس میکشی ک اون با نفسهاش الوده کرده و...

مهری خانوم
    لطفا حرفهامو به حساب دلسوزی بذار اینجا هیچ کس هیچ کس رو نمیبینه و البته نمیشناسه
    اگه هنوزم فک میکنی اشتباه تاسف خوردم و حق داشتی و همه حرفهام بی حسابه و مهمتر اینکه من بد قضاوت کردم
    همین جا جلوی جمع ازت معذرت میخوام.!!!

2. کاربر روبرو از پست مفید هلیاجون تشکرکرده است .

mohamad.reza164 (شنبه 17 بهمن 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)