نهشما باشید ناراحت نمیشید ؟![]()
خدا شاهده وقتی میخونم خندم میگیره دختر تو آخه چقدر حساسی!با این حساسیتی که داری خودتر ا داغون میکنی.
حدس میزنم فرزند اول هستی فرزند دوم چندین سال ازت کوچکتر باشه و یکجورهایی در نقش مامان دومش بودی..باعث شده کنترل گر بشی و تصور کنی میتوانی همه چیز را تا حدودی کنترل کنی(احساس ترس بخاطر ضعف از کنترل محیط اطراف) در صورتی که اینگونه نیست بانو هر فردی مسئول رفتارهای خودشه شاید جاریت دوست نداره خیلی باهات خودمان بشه و فاصله را حفظ کنه خوب چه بهتر تو چرا اینوسط حرص میخوری آخه؟!!
خانواده شوهرت دوست دارن رابطه ات با جاریت خوب باشه شما بگو چشم و تلاشمو میکنم ولی سعی کن فاصله خودت را حفظ کنی با جاریت این دیگه ناراحت شدن و گریه کردن داره.خوب گوشیت رو ببر بالا برو توی گروههای تلگرامی یا مجله بخر بشین بخون مجبور نیستی که بشینی باهاش حرف بزنی.بازم میگم مادرشوهرتم یکچیزی گفت فقط بگو چشم مامان جون هرچی شما بگی
ولی سعی کن رابطه دوتا برادر به مشکل نخوره همین فقط.دوری و دوستی بهترین روش هستش شاید جاریتم اینو میخواد اینجوری راحت تر باشه شما هم احترام بزار.
توی تالار سرچ کن تا دلت بخواد مشکل دارن با جاری هاشون و تایپیک میزنن شما که این بنده خدا از همان اول تعیین تکلیف کرده برات من جات باشم اتفاقا کلی هم خوشحال میشمخدا پدر و مادر و جد و آبادش رو بیامرزه
گلایه کردن پیش شوهرت از جاریت و خانواده اش خودت را ضعیف جلوه میکنی سعی کن اینجور مسائل را خودت مدیریت کنی.دفعه بعدی هم تیکه انداخت 2تا کار انجام بدی:
همونجور یکه تیکه میندازه و قصد جزاندنت را داره جوابش را بدی.که دلت خنک میشه ولی پیش خانواده شوهرت یکمقدار وجهه خوبی نداره و امکان داره بین دوتا براردرها مشکل ایجاد شه
یا اینکه تیکه میندازه سنگین باهاش برخورد کنی یک اخم کنی جواب دستش بیاد.
درضمین اینکه به بقیه چی میگه بخودشان مربوطه جوابش را بدن و خنکش بکنن یا خیر.اینم بدون اینجور افراد توی بیشتر خانواده ها پیدا میشه و بیشترشم بخاطر نداشتن اعتماد بنفس و خلاء های عاطفی که دارن ما هم تا دلت بخواد از اینجور افراد داریم منم سعی میکنم باهاشون سرسنگین باشم و خیلی باهاشون همصحبت نشم حالا میخواد فامیل نزدیک باشه یا فامیل دور
جمله آخر: گریه نکن دختر وقتی گریه میکنی شوهرت احساس ضعف میکنه و خودت هم شخصیتی جلوه میدی که ضعیف و ناتوان هستی و نمیشه توی مشکلات بهت تکیه کرد.اینم بگم جارتی چون قدیمیتر هستش برای همین جاپاش محکمتره پس باسیاست تر رفتار ک اول خودت را عزیز کن و خوب جلوه بده رفتارهای معقولانه تر داشته باش تا جایگاه محکمتری پیدا کنی.

خدا پدر و مادر و جد و آبادش رو بیامرزه 

علاقه مندی ها (Bookmarks)