سلام دوست عزیزم
من احساس می کنم قبلا جای تو بودم اما مشکلم کاملا وابسته به نامزدم بود و حل شد. منظورم مشابه مورد اون دختر خانمی هست که حسادت و حسرت نامزدتو بر انگیخته فقط باهاش صحبت کردم و گفتم این موضوع ناراحتم کرده البته بعد از کمی قهر و جر و بحث با تکنیکایی که از همینجا یاد گرفتم منطقی باهاش صحبت کردم . به نظر من نظر شخصی منه فقط اینکه نامزدتون به دوستش حسادت می کنه و چشمش رو شما بسته شده کافیه خوبیاتو یادش بندازی یا اونارو ازش بگیری. بذار بیشتر توضیح بدم نمی دونم احساس می کنم شبیه خودمی و منم این حال و روزو یه بار تجربه کردم که بعدا متوجه شدم در مورد نامزدم اشتباه کردم و البته اونم عذرخواهی کرد چون اخلاقیات همو نمی شناختیم . بگذریم به نظر من یه مدت ازش دوری کن اگه برات چیزی خرید قبول نکن یا به خودش پس بده در جواب سوال یا تعجبش بگو اینا برام مهم نیست خودمو دوست داشته باش و قبولم کن . براش مثال هایی بیار از دخترایی که می شناسی و دنبال پول پسرا هستند یا نجابت لازم برای داشتن تعهد رو ندارن یادش بنداز که دختر خوبی نصیبش شده . نمی دونم وضعیت مالی خوبی دارین یا نه اما نه براش خرج کن نه بذار برات خرج کنه اگه جایی خواستین برین که گرونه مث رستوران و کنسرت و اینجور جاها باهاش نرو فقط برای یه مدت اگه پرسید چرا بشین باهاش حرف بزن و بپرس چرا اطلا نمیاد خواستگاری بگو توام توقعاتی داری رابطه فقط خرج کردن نیست دوست داشتن به این چیزا نیست . در کل به نظرم یه کم ازش دوری کن .بذار فکر کنه توام منتظر باش .

علاقه مندی ها (Bookmarks)