نوشته اصلی توسط
فدایی یار
سلام مجدد خانم به دنبال خوشبختی ....
خواهش می کنم کاری نکردم ... خب شاید این اتفاق خیری بود برای همین که این رابطه تکلیفش نهایی بشه ... و دیگه بی هدف دنبال نشه ... پس خدا رو شکر کنید ...
نمی دونم هر طور خودتون صلاح می دونید ... ولی فکر می کنم حضوری بهتر باشه ... این طوری از بان بدن و واکنش های صورت و نگاهشون می تونید پی ببرید چقدر اون حرفا حرف دلش بوده یا نه... چقدر شرمساره یا نه ... مثلا اگه اون حرفا رو تحت فشار زده باشند و پشیمون باشند با روش شما ایشون کلی خجل می شند و... ولی اگه نه اگه واقعا حرفای دلشون باشه زیاد خجالت نمی کشند و... توی دلشون به خودشون حق میدند ... که اینا رو اگه میل کنید به نظرم فرصت دیدن رو از دست می دید پس شاید بهتر باشه صبر کنید ... فقط این مدت به طور نا محسوس طوری که ایشون متوجه نشه ارتباط کم تر شه ... یک بهانه بیارید که شک نکنند و کم تر از قبل باهاشون مراوده داشته باشید...بذارید یکم ایشون خلوت کنند بیش تر با خودشون تا بعد سه هفته یا متوجه می شند حرفاشون درست بوده...یا نه پشیمون می شند و بیش از پیش قدر شما رو خواهند دونست ...
حضوری و با اون روش ...شما هم هوشمندانه گلایه کردید ... هم حرفای دلتونو زدید .. هم تهدید به جدایی و... پس خیلی هوشمندانه عمل کنید....
ضمنا این که با حسرت از دوستان محترم دختر دوستان خود به شما می گند دو حالت داره... یا می خوان غیر مستقیم به شما چیزی رو بگند... یا واقعا پس ذهنشون به این قضیه حسرت می خورند...بهشون بگید حقیقتش رو بگه...واقعا هدفش از گفتن این حرفا چیه...بهش بگید من اگه براتون چیزی نخریدم و... برای این که حس کردم مردی و رابطه ی ما رابطه ی دو فردی هستش که قراره همسر هم بشند نه دوستی های زود گذر که مثل داد و ستد می مونه...یکبار اون بخره یکبار این و....
بلکه من به وقتش (یعنی بعد عقد رسمی) گذاشته بودم محبت هاتو جبران کنم...فکر نمی کردم این قدر صبرت کم باشه ... (و کلا یادتون باشه این یک حسرتی احتمالا برای اون اقا هست و بعد ها اگه عقد کردید به این موضوع توجه بیش تری داشته باشید... ضمنا اگه رفتید بیرون حتی ایشون اصرار کردند براتون چیزی بخرند و شما رو خوشحال کنند اگه اون موقع واقعا پول نداشتند و.. طوری که به غرورشون بر نخوره که انگا شما متوجه نشدید پول ندارند !!!!مثلا بگید امروز که نیومدیم بیرون اینو بخریم ... باشه دفعه ی دیگه مخصوص برای خرید این اومدیم برام بخر و... این طوری خیلی خوشحال تر تر خواهند شد.)
امیدوارم اون چه خیره بشه و ما رو بی خبر نذارید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)