از همه دوستان تشکر می کنم من در این تالار خیلی کم پست می گذارم و بیشتر خواننده هستم.
نه عزیزان، در بررسی صلاحیت ها سه حالت وجود دارد حالت اول که مطلوب ترین تایید صلاحیت است حالت دوم عدم احراز است یعنی صلاحیت متقاضی بررسی شده ولی محرز نشده است. اما بدترین حالت که برای من و تعدادی دیگر اتفاق افتاده رد صلاحیت است. این یعنی بررسی شده و با دلایل متقن رد شده است. هر چه می گویم لااقل سند و مدرکتان را رو کنید چیزی ارایه نمی کنند.
این برای من دو بار اتفاق افتاده است . من هم در استان و هم در تهران رد شده ام. یعنی از نظر سیستم حکومتی به دلیل عدم اعتفاد به اسلام و نظام جمهوری اسلامی ایران صلاحیت شرکت در انتخابات را ندارم.
این در واقع یک نوع سو سابقه محسوب می شود. از این به بعد در تمام انتخاباتهای بعدی بنا بر عدم صلاحیت من است. یعنی هنوز ثبت نام نکرده باید مطمئن باشم که رد می شوم مگر این که بتوانم ثابت کنم که شرایطم با قبل تفاوت کرده و چون مستندی به من ارایه نمی کنند نمی دانم مشکلم کجا بوده تا بتوانم آن را رفع کنم.
شما به جای من بودید چه کار می کردید؟
حق دارم تحصن یا اعتراض کنم؟
من با وجودی که به یکی از خانواده ها ی سرشناس کشور منتسب هستم عملا هیچ پشتوانه ای ندارم.
خیلی ناراحتم. خیلی
همه آرزو ها و نقشه هایم بر باد رفته است. فکر کنم مجبورم تا آخر عمر یک کارمند ساده بمانم. فکر نکنم دیگه حتی بتونم ارتقا بگیرم!