به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 30 مرداد 96 [ 01:04]
    سطح
    27
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 80
    Overall activity: 33.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    89

تشکرشده 66 در 27 پست

Array
    سلام؛
    آقای محمدرضا ممنون بابت زحمتی که کشیدید. نمی دونم چرا واسه من ارور می داد. شما یکی از کسانی هستید که از تاپیک قبلی مشکل بنده رو دنبال کردید و وقت گذاشتید. واقعا ممنونم.
    آقای فدایی یار، از شما هم بی نهایت ممنونم که اینقدر با حوصله پست بنده رو دنبال می کنید و وقت میذارید و این همه منو مورد لطف خودتون قرار میدید. اگه ممکنه دوس دارم آدرس ایمیلی، شماره تلفنی چیزی از شما داشته باشم که در مواقع نیاز بتونم بهتون دسترسی داشته باشم و از راهنماییاتون استفاده کنم.
    پست شما رو به دقت خوندم، راستش هنوزم رفتار اون خانوم با من تغییری نکرده. البته یه ذره به نسبت قبل کمتر با من صحبت می کنه اما بعنوان مثال همین امروز دوستام داشتن سر به سرم میذاشتن و اذیتم می کردن که تو چرا الان داری فلان کار رو انجام میدی و الان وقت چک کردن این پرونده نیست و... . اتفاقا این خانوم هم حضور داشتن و یه جورایی از من طرفداری کردن. آخه ایشون نمی دونن که من و دوستان با هم شوخی داریم و فک کردن اونا دارن جدی حرف می زنن بخاطر همین به دوستام گفتن این از وظیفه شناسی آقای فلانیه. البته به قول شما من همه چیز رو تموم شده می دونم و از قضا در مقابل تعریف ایشونم فقط سکوت کردم و چیزی نگفتم. و باز هم اتفاقا من هم همین موردی که شما یادآوری کردید رو همون روز اول تو دلم گفتم. پیش خودم گفتم ان شاالله با یه شخص خوب و مناسب ازدواج کنه و خوشبخت بشه. چون درواقع ایشون هیچ تقصیری تو این قضیه نداره و هر کسی این حق رو داره که همسر آینده شو خودش انتخاب کنه و هیچ اجباری در کار نیست.
    اما درمورد این که شما گفتید مطمئنا هستند کسانی که بتونن به دل من بشینند من هم این حرف رو قبول دارم ولی نمی دونم چقدر این قضیه طول بکشه. از مورد قبلی تا این مورد فعلی که چهار سال طول کشید که من دوباره از یکی خوشم بیاد حالا تا مورد بعدی رو نمی دونم چقدر طول بکشه.
    درمورد پدرومادر هم راستش نمی دونم دلیلش چیه اما من با هیچکدومشون زیاد راحت نیستم و به همین علت خیلی وقتا که ناراحت بودم واقعا کسی رو نداشتم که باهاش حرف بزنم و درددل کنم اما اون شب واقعا حرفا و دلداریاشون مثمرالثمر بود.
    خدا همه پدر و مادرا رو برای بچه هاشون حفظ کنه. الهی آمین
    درمورد تیپ و ظاهر هم باید بگم که راستش من ظاهرم خیلی ساده ست. البته ژولیده و شلخته نیستما ولی خب به نسبت خیلی از جوونای امروزی واقعا من خیلی ظاهر ساده ای دارم. (البته تو این هفته بخاطر صحبت کردن با این خانوم یه خورده به خودم رسیده بودم)
    در کل الان خداروشکر حالم خوبه اما با توجه به اینکه احتمالا قراره در آینده نزدیک اون خانوم به اتاق ما منتقل بشه و در کنار من و همکارای دیگه م کار کنه و قراره هر دومون از صبح تا غروب تو یه اتاق باشیم و مدام با هم در ارتباط باشیم نمی دونم آیا می تونم خویشتن دار باشم یا نه. می ترسم دوباره هوایی بشم..
    ویرایش توسط Alone boy.. : چهارشنبه 21 بهمن 94 در ساعت 01:56

2. 2 کاربر از پست مفید Alone boy.. تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (چهارشنبه 21 بهمن 94), فدایی یار (جمعه 23 بهمن 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 تیر 96 [ 08:10]
    سطح
    46
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 129
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    149

تشکرشده 449 در 170 پست

Array
    خوب اینجا یه سری حرفهایی شد که زیبا بود.امیدوارم پست بسته نشه.البته شایدم بشه.
    یه سوالی بپرسم.تا حالا شده به این موضوع دقت کنید که چرا درصد بالایی از آدما که ازدواج میکنن دقیقا از نظر ظاهر مخالف هم هستن؟
    مثال یه آقایی رو میبینید بسیار خوش قیافه در کنار یه خانم معمولی.یا بالعکس
    این دقیقا جواب تفاوت شخصیتها و انتخاب هاس.
    برا همین اختلاف دیدگاه هست بین من و شما.
    همیشه اینطوری نیس ولی خیلی موارد اینجوریه که طرفی که ظرفش سنگینتره بیشتر ناز میکنه . اونطرف تلاش بیشتر.حالا ببین بعد ازدواج چی میشه این معجون.
    من خودم به شخصه اگه بخوام خواستگاری کنم فقط یکبار.اگه طرف بخواد مطمین باش میشه.اصلن عقیده ای هم به این جسارتا ندارم.
    به هر حال اونهم نظر شخص شماست و البته محترم و خدای نکرده من نمیخوام نظرمو تحمیل کنم ولی در این مورد خاص باز کننده تاپیک نظرموفتم.
    خیلی وقتها آدم خودش میفهمه که چرااا.واقعا نیازی به پرسش نیست.
    یه دختر به خواستگاری من نه بگه مطمینم کاملا فکر کرده روش و نکته ای دیده که ما به درد هم نمیخوریم.ببین این موضوع فرق میکنه که بگه نه چون....یعنی خودش دلیلشو بگه.
    یا مثلن بگه اگه این مشکل نبود همه چیز درست میشد.این خیلی فرق داره که رک بگه نه

4. 2 کاربر از پست مفید Mr DaNi تشکرکرده اند .

Alone boy.. (پنجشنبه 22 بهمن 94), فدایی یار (جمعه 23 بهمن 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام دوست من

اوضاع خوبه؟

بعد از خوندن نتیجه خواستگاری شما، یاد یه موضوعی افتادم.

یه همکار خانومی دارم که الان دوساله ازدواج کرده. تو شرکت ما قبل از ازدواجش یکی ازش خواستگاری می کنه و همکار من قاطعانه و محترمانه بهش جواب منفی میده و خیلی محترمانه بهش میگه ای کاش قبل از اینکه بری در مورد من پرس و جو کنی اول از خودم نظر میگرفتی!!!!!!
    چون همکار مرد من رفته بود یه سری تحقیقات اولیه کرده بود.

خلاصه همکار من به خاطر اینکه روابط همکاری به هم نخوره، رفتار کاملا معمولی با آقا داشت، انگار که هیچ اتفاقی نیافتاده. چون خانوم معتقد بود " آقا کار غلطی انجام نداده و فقط یه خواستگاری کرده! نباید به یه چشم دیگه بهش نگاه کنم. سعی میکنم در ادامه با اون آقا ارتباط همیشگی رو داشته باشم تا اعتماد به نفسش تخریب نشه"

این رفتار خانوم باعث شد تا آقا به این فکر بیافته که شاید باید دوباره خواستگاری کنه، اینبار با شدت بیشتری، با یه دسته گل میره خارج از محل شرکت از خانوم مجددا خواستگاری میکنه، که خانوم بازهم قاطعانه جواب رد میده و پسر میپرسه من از رفتارت احساس کردم که شاید نظرتون برگشته و دختر پاسخ میده که من از فردا همان رفتار سابق رو با شما خواهم داشت و فقط لطفا ادامه ندید.

---------------------------

دوست من کار خیلی بزرگی میکنی که قصد فراموشی گرفتی. خوشبختانه شما ارتباط عاطفی با هم برقرار نکرده بودین که فراموشی اش برات سخت باشه.

یه نسخه میگم شاید به دردت بخوره:

شما در ادامه احساس دلتنگی خواهی کرد. هر وقت دلت تنگ شد، به جای تفکر به این خانوم یا چیزهای دیگه، یه نامه بردار برای همسر آینده ات بنویس. هر چی دلت می خواد توش بنویس. این نامه هارو میتونی بعد از عقد به همسرت حتی کادو بدی، تا حس وفاداری و علاقه ات رو بهش نشون داده باشی.
    یادمه یه بنده خدایی تو این نامه هاش برای همسرش فحش و نفرین هم مینوشت که چرا اینقدر لفتش میده، زودتر به هم برسیم دیگه

---------------

مثل یک پازل، مشخصات و ملاک های همسرت رو تجسم کن، هر وقت شخصی رو دیدی که به پازل شما شباهت داشت، اقدام کن.

---------------

نکته کنکوری:

خانوم ها نخونید لطفا، قضیه مردونه است.

هیچ وقت تو دوران شناخت و ایجاد رابطه، محبت، جواب مثبت، دوست داشتن، عشق و ... را از یه خانوم گدایی نکن. درآینده به ضرر ات خواهد شد.

سعی کن تمام مراحل در نهایت احترام متقابل و شرایط برابر پیش بره.

----------------------------
    راستی یه عده دارن بهت حسودی میکنن که که چنین ارتباطی با خانواده ات داری. در همین حد هم خیلی خوبه، خیلی ها تو این زمینه ها اصلا هیچ صحبتی نمیتونن با خانواده اشون بکنن. شما خیلی خوبی تو این قضیه.

----------------------------
    خوشبخت بشی دوست من.

6. کاربر روبرو از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده است .

Alone boy.. (پنجشنبه 22 بهمن 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)