سلام
گیسو کمند جان من تو روستا بزرگ شدم وزندگی کردم الان هم مادرم تو روستا زندگی میکنه ولی خودم متاسفانه به دلیل تحصیل وکار مجبورم فعلا تو شهر باشم وزندگی کنم
ولی حتما سرمایه داشته باشم که بتونم برای خودم یه خونه وباغ درست کنم صد درصد برمیگردم روستا زندگی میکنم ارامشی که زندگی روستا بهت میده هیچ وقت نمیتونی 5دقیقشو داخل شهر تجربه کنی
البته فکر نکنید همه اونایی که تو رستان فقط کشاورز ودامدار هستن وغیر از این هیچ شغلی ندارن مثلا روستاهای ما اکثرا ادمهای تحصیلکرده هستن از پزشک بگیر تا استاد دانشگاه معلم مهندس وغیره که داخل روستا زندگی میکنن به اون شغلشون هم میرسن مثلا پسر دائیی خودم پزشکه ولی داخل خود روستا درمانگاه زده یه خونه باغ درست کرده وداره زندگیشون میکنن ومیگه هیچ وقت حاضر نیستم این زندگی رو ول کنم برم تو شهر یه مدت مثلا مرکز استان رفت نتونست تحمل کنه دوباره برگشت.
خیلی از اشناهامون هم که از اول داخل شهر بودن وشغل وسمتهای مهم دولتی دارن الان اومدن داخل روستا زمین خریدن دارن خونه باغ درست میکنن که هر وقت بخوان بیان اونجا زندگی کنن.
البته روستای ما واقعا قشنگه ما خوزستانیم کنار رودخانه کارون که همش جنگل وبیشه زار طبیعیه وبسیاز حاصلخیز وسرسبز وفوق العاده پایییز و زمستان و بهار زیبایی داره
به جز تابستونش که واقعا گرم وطاقت فرساست که اونم عادت کردیم. دوست داشتم عکس بزارم ولی چون معروفه واشناست طبیعت اونجا میترسم لو برم
ولی من خودم سرمایه اش جمع کنم برمیگردم روستا گلخونه میزنم پرورش گل که واقعا عاشق این کارم در کنارش هم پرورش قارچ وچیزای دیگه اگه عمری باقی باشه.
توی روستا هم بخوای بری زندگی کنی اول باید سرمایه اش جمع کنی وبدونی میخوای چیکار کنی با دست خالی نمیشه وموقعیت اون روستا وحاصلخیزی و اب وهواش واینکه مناسب چه چیزی هست مثلا ما اینجا هر چی بکاریم در میادچون هم اب فراوانه هم خاک فوقالعاده ای داره وهم رطوبت زیاد
گیسو کمند جان امیدوارم بتونی واقعا به این خواسته ات جامعه عمل بپوشونی مطمئنم که از زندگی در روستا هیچ وقت پشیمون نمیشی!

علاقه مندی ها (Bookmarks)