ببینید از نظرمن داشتن حجاب یا نداشتنش نشون دهنده ی هیچی نیست تضمین کننده ی هیچی هم نیست ذات ادماهست که مهمه داشتن حیا هست که مهمه و گرنه یه روسری زدن یا نزدن خیلی تفاوت ایجاد نمیکنه
من خودم تو جمع فامیلمون حجاب ندارم و اینو از اول به همسرم گفتم و ایشونم گفتن من اصلا این چیزا برام مهم نیست با اینکه خودشون تو خونواده ی مذهبی بودن اما یادتون باشه که ادما و طرز فکرها و حساسیت ها خیلی متفاوته شما به خودت نگاه کن
و اینم یادتون باشه کسی که به داشتن حجاب عادت نکرده رو نمیشه به زور عادت داد من یه روز میرم خونه ی پدر شوهرم و روسری میزنم انگار وسط جهنم هستم اینقدر برام سخته و زجر اور پس به امید اینکه حالا ازدواج میکنم بعد تحت فشارش میذارم ازدواج نکنید
مسیله حجاب به نظرم یه کم شخصیه و اینطوری نیست که ایشون باید تابع نظر شما باشن گذشت اون زمان که اجبار کردن مردها تو زندگی حرف اولو میزد
اگر میدونی که هضمش برات سخته قبولش نکن
اینجور خونواده ها معمولا تو جمع فامیلهاشون باهم راحتتر هم هستن مثلا باهم دست میدن باهم میگن میخندن و معمولا هم چون از بچگی چشمشون اینطور عادت کرده همشون مثل خواهر برادر هستن تا بینشون سالها زندگی نکنید حرف منو درک نمیکنید پس اگر میدونی تحمل این رفتار ها رو نداری و خیلی به محرم و نا محرم و این چیزا اعتقاد داری مگه مجبوری خودتو ازار بدی؟؟؟
برید سراغ یکی که هم فکر خودتون باشن اینطور اینهمه دغدغه هم پیش نمیاد
شک هایت را باور نکن و هیچگاه به باورهایت شک نکن
زندگی شگفت انگیز است اگر بدانید که چطور زندگی کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)