با سلام
در جواب شما باید بگم هر دوی ما یک بار ازدواج ناموفق داشتیم.من هر کاری که به نظرتون بیاد کردم . همسر من فقط با من اینجوری نیست با خانواده خودش هم مشکل داره. سه ماه پیش با برادر و خانمش دعوا کرد و اونها رو از خونه پدریش بیرون کرد.حتی یه جوری با مادرش برخورد میکنه که من شرمم میاد انگار جاشون عوض شده خیلی مواقع بهش فش میده سر مسایل کوچیک...اون تک دختره و تو خانواده اش هشمون ازش حساب میبرن هرچی که اون میگه باید گوش بدن شاید باور نکنید ولی واقعا اینجوریه .
- - - Updated - - -
با سلام
هم من هم خانمم برای بار دومه که ازدواج کردیم .پیش مشاور نمیاد من خودم رفتم ولی اون زیر بار نمیره.خیلی حساسه مثلا میگه چرا اینهمه به بچه امون محبت میکنی چرا وقتی کار اشتباهی میکنه کتکش نمیزنی میخواهی با این کار اون رو از من دور کنی ... این استدلالشه .هر کاری که بگی کردم در دعوا حتی با اینکه حق با من بوده ولی من باز برای اشتی پیش قدم بودم ولی در کل زندگی شاید 2 بار اون برای اشتی پیش قدم شده و صراحتا میگه من ادم مغروری ام تا حالا برای هیچ کس خودم رو کوچیک نکردم و نخواهم کرد.من خیلی بهش فرصت دادم تا خودش رو اصلاح کنه ولی همش چند روز خوبه بعد دوباره شروع میکنه یه رفتارهای میکنه که نمی دونم چی اسمشو بزارم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)