با سلام و تشکر از مدیر محترم به خاطر جوابشون

من در ادامه حرفام بگم که من توی دو هفته گذشته برنامه جدیدی داشتم برنامه خوبی هم بود. منتها بخصوص در هفته اخیر خیلی زمانم رو هدر میدادم و بدون دلیل خاصی تعلل میکردم و زما ن روهدر میدادم. خیلیم هم با گوشیم ور میرفتم وقت زیادی توی اپلیکیشن ها میزاشتم .دست خودم هم نبود حوصلم سر میرفت و استرس داشتم.
چون استرس داشتم برنامم رو با دقت انجام نمیدادم و وقتمو هدر میدادم چون برنامم پیش نمیرفت استرس میگیرفتم.
حالا کلا استرسم به چه دلیل هست؟
درحالت کلی یه مقدار زمانم کم هست که کاریش نمیشه کرد
سه تا درس سخت دارم که خیلی نخوندم و یک درس متوسط تر که توی برنامم بهش عمل نمیکردم. البته مطمئن هستم چون این درس از درسای قدیمی خودم هست و قبلا دوسش می داشتم اگه بتونم بخونمش و کمی جلو برم اینطور نمیشم.یعنی از درسایی نیست که ذاتا ازش بدم بیاد
بعد یکی دوتا درس دیگم رو هم که بیشتر خوندم رو مرور نکردم مدام استرس دارم نکنه یادم رفته باشن بخصوص یکیش رو که فکر میکنم باید تمام کتاب رو دوبار بخونم واینا باعث استرس میشن. مرور نمیکنم چون میخوام جلو برم .بعد چون مرور نمیکنم استرس دارم. بعد اگه مرور بکنم شابد نتونم جلو برم. باور کنید من عقلم الان سرجاشه :)

پس شد .استرس سرسری خوندن.تلف کردن وقت . مررو نکردن. حوصله م کم شده. با تمرکز و دقت هم نیمخونم

در مورد اون حرفی هم که زدم خواستم تموم مسئله های فکریم رو بگم شاید کسی چیزی بگه راحت تر از ذهنم خارج بشه
باسپاس