درود دوباره گل بانو خواهش می کنم امیدوارم بدرد تان بخورد و کمکی برای یتان باشد....
این چیز خوبی نیست خیلی روی تصمیمات شما اثر می گذارد . اگر پرسیدم رابطه چقدر داشتین دلیلش این است که بر خلاف تصور عمومی رابطه جنسی نهایت رابطه احساسی است و باز هم بر خلاف فکر خیلی از مردم رابطه جنسی برای زن ها بسیار مهم است .زن ها با نخستین مردی که بهترین رابطه را بر قرار می کنند(چه نخستین بار برای زن باشد و چه نباشد) چه در حد عشق بازی و یا بیشتر باشد . رابطه عاطفی عمیقی برقرار می کنند هر چقدر که این کار را بیشتر و عمیق تر انجام بدهند وابستگی بیشتری به آن فرد پیدا می کنند. و این روی تمام تصمیمات شان تاثیر می گذارد و باعث گرفتن تصمیمات نادرست می شود.
یکی از اصلی ترین دلایلی که بعضی از زن ها به پایی مرد های معتاد می مانند همین چیزی است که گفتم به اضافه اینکه زن ها عاشق مرد زبان باز هستن و متاسفانه بدترین نوع مرد ها زبان باز ترین هایی انها هستند و معتادان هم به علت نداشتن غرور هر گونه واژه و زبان بازی را انجام می دهند.
جدا از این موضوع که گفتم همین موضوع کیفیت رابطه جنسی و زبان بازی دلیل خیانت خیلی از زن ها هست(که متاسفانه در کشور ما بسیار زیاد است) البته تنها دلیلش نیست

علاقه مندی ها (Bookmarks)