سلام دوست عزيز
با توجه به مواردي كه نوشتيد دايره انتخاب شما بسيار محدود خواهد بود. من شخصا در ميان اطرافيانم موارد زيادي با مشخصات دلخواه شما ميشناسم. اما اين پسرها معمولا دو حالت دارند.
١- يا حداكثر در بازه سني ٢٤-٥ سالگي ازدواج كرده اند (به ندرت با دختري همسن) و به اتفاق همسر ادامه تحصيل دادند و هر دو به تحصيلات بالا (مثلا دكترا) رسيده اند. خيلي هايشان هم به ظاهر زندگي هاي خوبي دارند. البته صرف زندگي كردن با هم نشانه خوشبختي نيست.
يا
٢- صبر كرده اند تا تحصيلاتشان به اتمام برسد، به ثبات نسبي برسند و بعد ازدواج كنند. اين افراد حدودا ٣٠ ساله هستند و طبيعتا دختري در رنج سني شما مناسبشان هست. اما تحصيلات به ندرت معيارشان براي ازدواج هست. در واقع اكثرا اگر حداقل ليسانس از هر دانشگاهي داشته باشيد برايشان كافي هست. مهمتر از تحصيلات برايشان توانايي فرد مقابل در به همراه اوردن ارامش، شادي و طراوت به زندگيشان هست. كه خوب اين توانايي شامل اشپزي و توانايي خانه داري، زيبايي نسبي، طراوت و حوصله (هر چه جوانتر بهتر)، اخلاق، عدم غرور و توانايي پذيرش مديريت يك مرد در زندگي مي شود.
يكي از دوستان نزديك خود من با تحصيلات دكترا، درامد بالا و نسبتا موفق، داشتن تحصيلات بالا را براي يك دختر معيار منفي در نظر ميگيرد و علتش هم غرور هست، غروري كه در نوشته هاي شما هم به چشم ميخورد و غير مستقيم القا ميكند كه اين دختر نميتواند مديريت من را به عنوان يك مرد بپذيرد و چون همواره سر جايگاه مرد و زن مجادله خواهيم داشت، زندگي با ارامشي با او نخواهم داشت. اتفاقا همين پسر در جلسه اول خواستگاري به شوخي از توانايي اشپزي مي پرسد.
خلاصه اينكه، مطمئنم براي رسيدن به جايگاهي كه داريد خيلي زحمت كشيده ايد. اما موقعيت شما هيچ تضميني به فرد مقابل شما نميده كه با شما ارامش خواهد داشت. و آرامش در زندگي مشترك مهمترين چيز هست. متاسفانه هيچ سطحي از تحصيلات، قد و زيبايي اون رو تضمين نميكنه. همونطور كه ميبينيد جامعه امروز ما تحصيل كرده تر از ديروز هست، اما امار طلاق ما سر به فلك گذاشته.
علتش هم ادرس اشتباه هست. به ندرت به دنبال ارامش ميگرديم، هدفمان شده ادامه تحصيل باهم، پول در اوردن با هم و ...
توصيه من به شما اينكه در معيارهايتان تجديد نظر كنيد و عميقتر فكر كنيد. با اين طرز فكر اگر هم ازدواج كنيد احتمال شكست بالايي دارد. مطمئنا حرفهاي ما را وقتي وارد زندگي مشترك بشويد بهتر درك خواهيد كرد اما انوقت ممكن هست بسيار دير باشد.
ضمن اينكه حضور اقاي خاله قزي در اين تاپيك را به فال نيك بگيريد، زندگي ايشان از معدود زندگي هاي موفق و توام با خوشبختي هست كه خيلي از ما در اين تالار به ان غبطه مي خوريم. مطمئنم ارامش در اولويت معيارهاي ايشان و همسرشان براي ازدواج قرار داشته است.
موفق باشيد
كامران
عاشق همه سال مست و رسوا بادا
ديوانه و شوريده و شيدا بادا
با هوشياري غصه هر چيز خوريم
چون مست شديم هرچه بادا باد
علاقه مندی ها (Bookmarks)