سلام خانوم
به همدردي خوش اومدين.
فكر ميكنم مديريت اين تاپيكي كه باز كردين خيلي براتون مفيد باشه. تاپيك شما بايد به سمتي بره كه خودتون نياز داريد و جواب پاسخ ها در خور مساله اي كه مطرح كردين باشه.
ديروز متن بسيار طولاني رو براتون نوشتم، ولي بنا به دلايلي حذف اش كردم.
نمي دونم چرا وقتي خودم رو به جاي شما گذاشتم، پاسخي مناسب كه انتظارش رو داشتم، به جز معدودي از دوستان نگرفتم! بهتره به جاي بحث در مورد اطلاعات عمومي خودمون، در مورد مشكل استارتر بحث شود.
از استارتر هم تقاضا دارم، كمي براي نظرات دوستان، ارزش قائل باشند.
شخصي كه صد ها كلمه مطلب براي ما مينويسد، حتما دشمن ما محسوب نمي شود!
----------------------------------------همدردي مكاني براي تبادل اطلاعات، مهرورزي، هم دلي، افزايش مهارت ها، فنون صحبت، شناخت مسير و غيره هست. كه متاسفانه تو اين تاپيك توسط بعضي از دوستان، مورد توجه واقع نشد.
نظر من :
بهتون بابت پيشرفت ها تون در زندگي حرفه اي تبريك ميگم. اميد وارم چنين تلاشي هم در زمينه افزايش مهارت هاي زندگي تون داشته باشيد كه به طور موازي شما رو به عنوان يكي از افراد موفق چه در زمينه كاري و چه در زمينه زندگي ببينيم.
در مورد سوال شما كه در عنوان مطرح كردين، بايد بگم بله هر دختري با سوالاتي در زمان خواستگاريش مواجه ميشه. كه بسته به شخص خواستگار و نگرش شما ممكنه اين سوالات منطقي يا عجيب جلوه كنند.
-------------------------------
ولي به طور كلي همه ما مشكل شما رو كلي تر از عنوان تاپيك شما ميدونيم. چون موارد مشابه شما در همين همدردي زياد بودند و هستند.
به نظرم يكم در زمينه ازدواج و مهارت هاي لازم بيشتر مطالعه كنيد.
از كتاب و سخنراني ها حتما استفاده كنيد. ( من خودم سخنراني دكتر فرهنگ در زمينه ازدواج موفقرو خيلي خوب ميدونم.)
تو همين همدردي هم مقالات بسيار خوبي قرار داده شده.
مثلا:
http://www.hamdardi.net/thread-12878.html
به طور همزمان يكم بيشتر خودتون رو بشناسيد و نياز هاتون رو بشناسد. رو افزايش مهارت هاي زندگي تون خيلي وقت بگذاريد. تو همين تاپيك كه باز كردين يه سري نقاط غير مثبت از شما وجو داشت كه در كنار خيل عظيمي از نكات مثبت تون به چشم مي آمد.
به موضوع ها تاپيك هاي دوستان همدردي خيلي توجه كنيد، شايد موردي رو پيدا كردين كه الان سي و اندي سالش هست ولي در 26 سالگي خودش شرايط شما رو داشته.
و به راحتي ميتونيد از تجارب اون فرد بهره ببريد.
--------------------------------------------
در آخر ملاك ها و معيار هايي رو براي ازدواج تون در نظر بگيريد. اون ها رو ليست كنيد. و سعي كنيد ملاك هاتون منطبق و هم سو با يك زندگي موفق باشه. از در نظر گرفتن ملاك هايي هم كه متضمن يك ازدواج موفق نميشه خودداري كنيد.
------------------------------------------
پ.ن: دوستان، با هم دوست باشيد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)