سلام برادر،
به خاطر اين افکارتون، از درون متأسف شدم و براتون دعا کردم،
باور کنيد اينايي که ميگن نکن نکن، جداً دوستتون دارند و نميخوان ناراحتي و پژمردگي شما رو ببينند.
ببينيد، اين يک امر مسلّم هست که زياد بودن يک چيز زشت، باعث نميشه که زشتي اون از بين بره و موجّه و مقبول باشه،
ممکنه خيلي چيزهاي زشت در جامعه باشه، الآن در خيلي از جوامع، همجنسبازي، شرابخواري، لخت شدن، قماربازي ووو مرسوم هست و شايد ي روزي هم در جامعه ما مرسوم بشه،
ولي اين دليل موجه نميشه که اين کارها، خوب باشه و ما هم به اونا بپيونديم.
ببين گلپسر، اون که گفتيد راضين، اون فقط تزيينات و جلوه گريهاي شيطان است که کارهاي زشت رو در نظر ما زيبا جلوه ميده، و
ما فقط يک حباب خوشي کوتاه رو ميبينيم، مثل حباب روي آب دوامي نداره. بقيه مصيبتها رو نميبينيم يا نميخواهيم ببينيم!
مثل ي شربت زهرآلوده که شما فقط خوشمزگي اون رو ميبينيد غافل از آثار مسموم کنندهاش.
واقعاً آيا ميارزه که به خاطر يک طعم شيرين زود گذر، هم خودمون رو و هم طرف مقابل رو به هلاکت بندازيم؟! اگه ارزشش رو داره من حرفي ندارم.
شما با اصرارهايتان به طرف مقابل، اونو هم وارد مهلکه ميکنيد! اگه اون فردا از درس و زندگيش بمونه، مسؤولش شما هستيد.
همون خيليهايي که راضين، اومدند اين تاپيکها رو زدهاند:
http://www.hamdardi.net/thread-17296.html
http://www.hamdardi.net/thread-17296.html
اين از باب دلسوزي هست که اساتيد گفتند نکن نکن و نميخوان که شما يکي از اينا باشيد.
شما وارد يک باتلاق آب شوري شدهايد که ميخواهيد رفته رفته به سمت عمقش پيش بريد،
ببين شما الآن دوست داري هفتهاي دو بار بريد بيرون، بعد از مدّتي دلت ميخواد هفتهاي سه بار باشه، بعد از مدّتي چهار بار،
بعد از مدّتي ميگي بايد هر روز باشه، بعد، مدّتش زيادتر باشه مثلا هر روز ما نيم ساعت ميريم، بايد بيشتر باشه، يک ساعت، بيشتر و بيشتر...
بعد از مدّتي ميگي بايد تماسّ بدني هم داشته باشيم، با خودت کلنجار ميري، توي کلاس، سر کار، چطور بهش بگم،
اينها فکرت رو ساعتها و روزها، در بهترين زمان زندگيت که بايد ازش کمال استفاده رو در راستاي سعادتت ببري، به افکار بيهوده درگير ميکنه،
بعد از مدّتي سراغ تماسّ جنسي،...
هيچوقت ارضا نميشي، چون باتلاق آب شوره. اين يک امر مسلّمه که نفس انسان زيادي طلب هست.
ولي الآن راحتتر ميتونيد خارج بشيد.
شما يک پسر مکلّف عاقل هستيد، اگه تابع شريعت هستيد قرآن صراحتاً به زن و مرد دستور ميده که به نامحرم نگاه نکنيد (سوره نور، آيه 30 و 31)
و از ديدگاه تمام مراجع تقليد، اين نوع خلوت کردن با نامحرم، جايز نيست، حرام است، حرام است يعني حرام است.
نه اگه تابع شرع نيستيد، لا اقل تابع عقل باشيد.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)