با سلام
کاربر محترم در مورد تناقضاتی که در پست هایتان هست رک و صریح پاسخ دهید در غیر این صورت حساب کاربری شما مسدود خواهد شد:
نوشته اصلی توسط مددجو
در دوران تصفیه های استالینیستی که بدترین شکنجه ها به مخالفان استالین اعمال می شد ، روباشف در خاطرات خود میگوید: هر نوع شکنجه ای قابل تحمل است ، به شرطی که قبل از آن ، از نحوه ی انجام شکنجه آگاه باشی و روحت را برای آن آماده کنی.
حالا شغل شما که شکنجه نیست :) ولی خب به توصیه ی روباشف عمل کنید ، یه مدت حدود 1 هفته برید اونجا و روحتون رو آماده کنید! همین!
نوشته اصلی توسط مددجو
درود ،
مشکل شما را مشاهده کردم و به آن آشنایی کامل دارم ، توصیه میکنم کتاب «از حال بد به حال خوب» نوشته ی «دیوید برنز» را بخوانید.
در مورد روان درمانی اکثریت بیماران ادعا دارند که روان درمانی توأم با دارو درمانی نتیجه ی بهتری می دهد. به هرحال برای درمان می توانید از طیف وسیعی از دارو ها از............... استفاده نمایید. توصیه ی من مراجعه به متخصص اعصاب و روان است. این متخصص فقط به شما دارو میدهد و با روانشناس تفاوت اساسی دارد.
نوشته اصلی توسط مددجو
سلام.
کلاس نهمی هستم و پسرم. مشکلی که داشته ام و دارم این است که از همه کتک میخورم. مثلا وقتی سر جایم نشسته است هر کسی می رود و میاید یک پس گردنی به من میزند یا توی گوشم میزند.
وقتی از او میپرسم چرا مرا میزنی میگوید "دلم میخواهد." یا میگوید " آخه کتک خورت خیلی ملسه"
چه کار کنم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)