خیلی ها هم هستن از حرفهای من خنده شون میگره و فکر میکنن از پشت کوه اومدم.خیلیا از حرفام خندشون میگیره حق دارن من شاید واقعا خنده داره حرفام.
مثلا یه جنس دارم در مغازه خوب نیست مشتری میخواد بخره خودم بهش میگم خوب نیست و پیشنهاد میدم بره جای دیگه بخره.
یا دنبال یک جنس خوب میگرده میتونم جنس خودمو بهش بدم ولی معرفی میکنم جنس خیلی خوب میخواد بره یکجای دیگه.
اینکه خیلیها جنس برمیگردونی کم میکنن ازش یا اگه خراب باشه قبول نمیکنن ولی من سعی میکنم کل پول رو بدم یا یکجورایی جبرانش کنم که نه سیخ بسوزه نه کباب.
اینکه بلد نیستم خیلی دروغ بگم و بقول معروف تیز باشم اینکه ساده ام اینکه بلد نیستم از توی صف بزنم جلو یا خیلی کارهای دیگه کهب قیه انجام میدن رو بلد نیستم انجام بدم ولی خودم رو احمق و امل فرض نمیکنم.من با زندگی دیگران کاری ندارم هرکی هرجور دوست داره زندگی بکنه بخودش مربوطه من راه خودمو میرم.
عیدی میخوام جگرکی کبابی بزنم معمولا وقتی کباب بیرون درست میکنن با گوشت یخزده هستش بیشتریها یا وزنشو کمتر میزنن یا سنگدان مرغ یا نان خشک یا جوش شیرین که سرطان زا هستش میریزن ولی من هیچکدومشو انجام نمیدم یا بال و کتف مرغ زعفرانی درست میکنن بجای اینکه زعفران رو آب کنن از رنگ زغفران که غیرمجاز و سرطانی هست استفاده میکنن. منم باید همه اینکارا رو انجام بدم چون بقیه انجام میدن و سود مسیبرن پس منم میشم اسکول؟!!!
لعنت به بقیه برن گمشن اصلا هیچکدوم از این بقیه هاب رام مهم نیست واسه من چیز یکه مهم هستش اینه که انسان باشم آدم باشم و درست زندگی کنم روزی که بشینم و خودم رو با بقیه مقایسه کنم یک متر وردارم کی خوشگلتره کی خوشتیپ تره کی چندتا دوست دختر یا دوست پسر داره کی ماشین خوب داره مدرک بالا داره و پولداره و ............. مردن واسه من لذتبخشتره تا وارد این بازی احمقانه بشم که اول یه متر وردارم برای اندازه گیر یو مقیاس کردن بقیه بعد بشینم خودمو باهاشون مقایسه کنم و آخرشم بیوفتم توی یک مسابقه احمقانه که خودمو شبیه اونا کنم!!!
من خودمم سیدعلی موسوی شاید آدم خیلی خبوی نباشم که نیستم ولی به همینی که هستم افتخار میکنم و بخودم می بالم و تنها کسی که خودمو باهاش مقایسه میکنم سیدعلی موسوی دیروزه نه هیچ چغندر بیک دیگه ای!!!
زندگی خودته هرکاری دو.ست داری انجام بده نه من نه هیچکس دیگه ای هم نمیتونه جلوتو بگیره کاری که فکر میکنی درسته و خوبه انجام بده ولی یادت باشه:
خربزه میخوری پای لرزشم باید بشینی
از ما گفتن بود یا علی
پ.ن:این آخرین پست من واسه این تایپیک هستش چون چیز جدیدی بلد نیستم ارائه کنم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)