به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 08 اردیبهشت 96 [ 21:40]
    سطح
    59
    Level completed: 42%, Points required for next Level: 117
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    299

تشکرشده 738 در 270 پست

Array
    لطفا بیش ازین منو شرمنده نکنید
    خانوم دکتر با شخصیت تالار

گلم این واقعا بستگی به روابطت با خواهرشوهرت داره میدونم کدورتهایی بوده اما فکر نمیکنم دیگه خیلی حرمتها شکسته باشه نمیشه که تا دیروز خوش بودین باهم کلی محبت و تشکر یهو امسال با گوشه ی چشمت بگی ممنون

به هرحال ایشون براتون عیدی میگیرن و میدونید که خیلی راحت میتونه خودشو بزنه به بی خیالی و همون کارو هم نکنه مثل خواهرشوهر من که حتی عیدرو هم هیچ وقت به من تبریک نگفته چه برسه به کادووووو!!!!!!!!

حالا اینکه سلیقه و کلاسش چطوره تو پست قبلیمم گفتم بیشتر برمیگرده به خودش

من وخواهرشوهرام چون در کل روابط خیلی سطحی و سردی باهم داریم متاسفانه (در حدی که من برای اینکه عزای فوت برادرشونو بشکنن براشون کادو گرفتم اول که با صدای بلند گفتن نمیخوایم بعد که همسرم بهشون گفت سحر کلی زحمت کشیده یه هفتس دنبال این هدیه هاست قبول کردن که بگیرنش اما حتی یکبار از دهنشون در نیومد بگن ممنون یا دستش درد نکنه یا هرچی)

من کلا رابطم باهاشون خیلی رسمیه در حدی که اگه مثلا یه همچین چیزی پیش بیاد با لبخند و روی خوش میگم ممنونم ازتون راضی به زحمت نبودم دیگه به قول اقای خاله قزی خیلی بغل کردن و قربون صدقش هم نمیرم اما بازم میگم ببین رابطت باهاش چطوره تغییرات ناگهانی مثل جرقه میمونه میتونه باعث انفجارهای ناگهانی هم بشه

البته این رفتار معمولی نه چندان گرم به هیچ وجه ربطی به کادویی که بهت میدن نباید داشته باشه بخاطر دل شکستنهایی هست که پیش اومده وگرنه بازم میگم احترام خودتونو تو کادو و این چیزا ندونید مگر شما موندی معطل کادوی اون؟؟؟؟

اصلا و به هیچ وجه اگر کادو رو باز کردین و دیدین حتی از پارسالم داغونتره ذره ای نشون ندین که ناراحتید بعدا میتونید به نیازمندی ببخشینش و اصلا نپوشینش اما نشون بده که رفتارهایی که انجام میدن ذره ای برات اهمیت نداره

واقعا هم نباید اهمیت داشته باشه یه لحظه به این داستانی که مدتهاست ذهنتو درگیر کرده فکر کن ببین کجای زندگیت میتونه اثر بذاره اخه؟؟؟؟ والله هیچ جا

پس بی تفاوت به این مسایل باش و بگذر
    شک هایت را باور نکن و هیچگاه به باورهایت شک نکن
    زندگی شگفت انگیز است اگر بدانید که چطور زندگی کنید

2. 3 کاربر از پست مفید sahar67 تشکرکرده اند .

khaleghezey (پنجشنبه 13 اسفند 94), نیکیا (پنجشنبه 13 اسفند 94), بارن (پنجشنبه 13 اسفند 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)