amf66 عزیز، از پاسختون ممنونم. حقیقتش اینه که من خیلی این کار رو انجام دادم و با ملایمت و مهربونی اش خواستم که اینکارو نکنه، شاید توی خیلی مسایل دیگه جواب بده، اما درمورد این قضیه تا الان جواب نداده، هرکاری که فکرشو بکنید انجام دادم، با محبت و مهربونی ازش خواستم،گاهی قهر کردم، حتی چندبار به خاطر این مساله خواستم ازش جدا بشم، چون من از روز اول گفته بودم این چیزی نیست که بتونم تحمل کنم و برام خیلی مهمه. اما هربار قول داد و بعد یه مدت زد زیرش.
توی نامزدی جلوی من رعایت میکرد و این کارو نمیکرد، منم فک میکردم نمیخوره، اما بعد از عقد که دیگه بقول معروف خرش از پل گذشت، تو جشنها متوجه شدم که میخوره، و وقتی با مخالفتم روبه رو شد، متوجه شدم که وقتی من نیستم این کارو انجام میده و بنظر من مخفی کاری خیلی بدتره. اینم بگم که من بخاطر ارشدخوندنم میام تهران و رفت وامد میکنم و فکر اینکه هربار وقتی من نیستم اینکارو بکنه دیوونه م میکنه. بخاطر همین سری آخر که دعوامون سر این مساله بود، وقتی دیدم هیچ کدوم از تلاش هام نتیجه نداده و بلکه بدتر هم شده و داره از نبود من سواستفاده میکنه بهش گفتم من هنور هم خیلی ناراحت میشم بخاطر این مساله، اما اگه بیشتر از مراسمای خاص اگه پیش بیاد دیگه تحمل نمیکنم یا اگر یبار دیگه توجه شم مخفیانه این کار رو کردی. یجورایی بهش اجازه دادم گاهی اوقات وقتی خودم هستم بخوره. چیکار باید میکردم؟ سه سال تلاشم بدترش هم کرد. فقط باعث شد مخقی کاری هاش بیشتر بشه. خودش میگه تو منو توی تنگنا و محدودیت گذاشتی. چه تنگنایی؟؟؟ من که از اولش گفته بودم. وقتی نمیتونست چرا هزاربار بهم قول داد؟ اگه از اولش میدونستم خیلی راحت بهش جواب منفی میدادم. میگه چون میخواستم به دستت بیارم بهت این قول رو دادم، این حرفاش خیلی عصبانی م میکنه
آقای amf66 همونطور که قبلا گفتم مساله اینه که توی اون محیط نمیتونه ترک کنه، وقتی عزیرترین اطرافیانش و تمام کسانی که توی جمع هستند خیلی راحت اینکارو انجام میدن، همسرم هم که میگه گناه نیست، پس چرا فقط من نخورم؟ اینجا همه همینن، یعنی فقط کسی که اینجا زندگی کنه درک میکنه من چی میگم
بنظرتون توی چهارشنبه سوری وقتی اینکارو انجام داد چه برخوردی داشته باشم؟ توی شب یلدا اینقد اعصابم خورد شده بود که همه متوجه شدن چقد ناراحتم.....
با توجه به حرفایی که اخرین بار بهش زدم الان با خودش میگه من که بهش اجازه دادم گاهی اوقات اینکارو بکنه. البته تو این سه سالم که مخالفت میکردم اون کار خودشو میکرد، فقط چندساعتی پیش من نمیومد تا متوجه نشم، که این بدتره بنظرم...
دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید ...![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)