سلام دوست گرامی.
معمولا حساسیت ها رو خود ما در اطرافیانمون ایجاد میکنیم به این ترتیب که حساسیت شما به این که حساسیت زدایی کنید، طرف مقابل رو حساس میکنه. (چقدر حساس شد)
بهترین واکنش اینه که معمولی رفتار کنید و معمولی هم القا کنید. یعنی یک چیز طبیعی هست.
و واقعا هم هست. مگر اینکه همسر اولتون برای شما طبیعی نشده باشه! یعنی حسی وجود داشته باشه. نه به معنی عشق و علاقه، شاید حتی حسی مانند نفرت، یا ترس، یا عذاب وجدان، رنجش، پشیمانی و ... وگرنه حقیقتا ایشون دیگه هیچ نسبتی با شما ندارن و تمام شده.
به هر حال اگر با فردی که قراره ازدواج کنید از جان و دل صادق باشید، چیزی واسه نگرانی وجود نداره. والبته که ایشون با علم به اینکه شما یک ازدواج نا موفق داشتید با شما ازدواج میکنن و حق طبیعیشون هست به هر شبهه ای در این زمینه بهشون صادقانه پاسخ بدین.
و البته پیش گویی واسه چی؟ شاید اصلا روبرو نشن، شاید اگر روبرو شدن برخوردشون با هم عالی باشه و اصلا با هم دوست صمیمی شدن. اگر اون موقع افکاری مزاحم همسرتون شد میتونید با محبتتون ، با گفتار صادقانه تون و بیان حس واقعیتون، بدون طفره رفتن رفع ابهام و یا سوءتفاهم کنید.
پیشنهاد میکنم شما به حساسیت خودتون بپردازید که بعد غیر طبیعی جلوه نکنه و همه رو به شک بندازه.
مثلا همین الان یه علامت سوال تو ذهن منه که چرا شما انقدر استرس و واهمه دارید از اینکه این دو با هم مواجه بشن.هر چند عنایت و توجهتون به احساس همسر آینده تون ستودنیست.
ضمن اینکه اگر زنی باهاش صادقانه برخورد بشه و اعتماد کنه، هرگز دچار همچین نگرانی و حساسیت نمیشه. بهترین دست آورد صداقت همین اعتماده که خیال همه رو راحت میکنه. کتمان و پنهان کاری و طفره رفتن و ترس و اینهاست که یه زن رو نگران و افکارش رو مشوش میکنه.
یه نقل: یک بار با برادرم رفته بودم بیرون شهر، رستوران. برادرم بعد شام قلیون سفارش دادن. منم واسه اینکه سر به سرشون بذارم و غیرتیشون کنم دو تا پق کشیدم و ایشون هم جوری منو نگاه میکرد که یعنی عجب رویی داری.بعد منو رسوندن خونه و چند روز بعد اومدن منزل. باز من سربه سرشون میذاشتم، ایشونم به خاطر تلافی جلو مادرم گفت بگم به مامان چیکار کردی؟ گفتم چیکار؟ گفت: بعد شام.... گفتم آها مامان قلیون رو میگه.
رو کرد به مادرم گفت مامان یعنی گفته به شما؟ مادرم گفت آره تا اومد خونه گفت قلیون کشیدم.
وقتی صادق باشید هیچ کس نمیتونه برای شما تهدیدی محسوب بشه. حتی همسر اولتون. پس نگرانیتون بی مورده.
امیدوارم موفق باشید.

)

علاقه مندی ها (Bookmarks)