به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 83
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 اردیبهشت 96 [ 07:07]
    سطح
    43
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsOverdrive1 year registered
    تشکرها
    270

تشکرشده 319 در 160 پست

Array
    سلام صبح بخیر

شما صبر داشته باش یه شبه همه چی درست نیشه زمان میبره

ببین خودت اومدی میگی خانم مشکل داره بعد رفتین مشاوره کاری کن خودش ایرادشو بفهمه خودش تلاش کنه

که شمارو از دست نده برا زندگیش بجنگه نکه لقمه اماده بزاری در دهانش

این جوری بخای پیش بری اون اصلاااااا به فکره تغییر دادن رفتارشو نمیکنه و فکر میکنه که کاراش تا بحال درست بوده وشما هستی که مشکل داری

این جور که پیداست شما خیلی مهربونی نمیتونی کوچکترین ناراحتی خانم رو ببینی

اون از ور بوم افتاده و شما از اون ور

مهربونی خوبه درک کردن خوبه ولی یه طرفش عذابه

شما فرصت ندادی اون خودش ایرادشو بفهمه بزار فکر کنه رفتارای شما حتی یه کم بی محلی سکوت شما اونو به فکر ببره که چه چیزی ناراحتت

کرده چه جایی حقوق شمارو رعایت نکرده

نه دنباله کتاب باش نه سی دی نه اینکه بخای مجبورش کنی مطالبه این سایت رو بخونه

موفق باشین

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 19 خرداد 97 [ 21:53]
    سطح
    42
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    7

تشکرشده 84 در 50 پست

Array
    بالاخره مشاوره رفتیم
    خانمم به مشاور گفت که میخوام تنها صحبت کنیم ، مشاور هم گفت اگه دوست داری تنها صحبت کنیم اما در نهایت همه صحبت ها با باهم باشه ، حدود بیست دیقه صحبت کردن ، بعد من رفتم و جوری صحبت کردم که خانمم شکوکه شد و اکثر مسائل را با توجه به حضور ذهنم گفتم ، در نهایت مشاور گفت شما باید 10 جلسه مشاوره بیایید.
    از جلسه مشاوره به خاطر اینکه حرفهام را به گوش خانمم رسوندم راضی بودم بعد از مشاوره خیلی شاکی بود و شروع کرد به غرغر کردن منم محل نزاشتم تا حرفهاش را بشنوم و البته حرفهاش بی پایه و اساس بود و کلی تهدید کرد اما چون برای خرید عید کارش گیر بود بشدت کوتاه اومد
    خواسته اصلیش این بود که هرچی میگه من چشم بگم و اگه بعدش انجام هم نمیدم چشم را بگم ، دروغ میگه امتحان کردم اگر چیزی را چشم گفتم منا میکشه تا انجامش بدم و دیگه بیخیال نمیشه
    خانمم بشدت سلطه گره ، منم دوسش دارم اما باج نمیدم ولی وظایف مادی و معنویم را در حد توانم انجام میدم
    خانمم بیشتر حرفش این بود که نقش خانوادش را در زندگیمون پررنگتر بکنه منم خیلی محکم مقاومت کردم و حرفهام را گفتم
    بعد شروع کرد به گله از مادر و خواهرم ، که این حرفشم بی پایه و اساس بود چون خودش که نبود خداش بود مادر و خواهرم بهش دید خیر دارن و برای جنجال تحریکم نمیکنن و گفتم اونا که از موضوعات ما خبر ندارن و برای دعواهای شما دائم خانواده تو دخالت میکنن
    اول مهارت نداره و بچه بازی در میاره ، کوتاه فکره چون توی جامعه نبوده
    تازگیا یخورده کوتاه اومده دیده با زور نمیتونه کاری پیش ببره و منم دیگه اجازه دخالت خانوادشو توی زندگیمون نمیدم
    فکر میکنم به ارامی داره زندگی در مسیر درستری پیش میره و راه طولانیه ، به راهنمایی شما بزرگان محتاج

من اعضای دلسوز این سایت را در فضای واقعی نمیشناسم اما دعاگو هستم

3. 2 کاربر از پست مفید meghdad تشکرکرده اند .

setare_000 (سه شنبه 25 اسفند 94), سها** (سه شنبه 25 اسفند 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 22 اردیبهشت 97 [ 09:08]
    سطح
    27
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 65
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    8

تشکرشده 20 در 11 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط meghdad نمایش پست ها
    سلام
    معیارهای اشخاص با هم متفاوت است لیکن در اینجا من صرفا موارد مدنظر خودم را بیان میکنم و البته این را هم متذکر شوم که خانمم بعضی موارد را دارد و بعضی موارد را شامل نمیشود
    -خانواده خوب و اصیل داشته باشد
    -خانواده سالم از لحاظ جسمی و روانی و اجتماعی ، سابقه ای و.... داشته باشد
    -- مهمترین معیارم خانواده است
    -از لحاظ جسمی سالم باشد
    -داشتن حجاب و معیارهای دینی
    -بساز بودن : دنیا بالا پایین زیاد داره فقط بخاطر روزهای خوشی و راحتی وارد زندگی نشود و در همه روزها کنارم باشه
    -راز نگهدار باشه ، و حرفها و کارهای دو نفری را کسی متوجه نشه
    -در همه حال از شوهرش دفاع کنه و اونا نفروشه
    -دیدگاهش به خانواده ها مثبت باشه و از مادرشوهر و خواهرشوهر غول توی ذهنش نسازه، در نظر داشته باشه که مادر خودش با همه خوبیهاش عروس یه خانوادس و خودش هم روزی مادرشوهر یا مادر زن میشه
    -هر قدر هم با اطرافیان نزدیک شد بازهم یک حریم را حفظ کنه
    -منزل را مرتب نگه داره
    -هر دوهفته چند دیقه وقت بزاره لباس های شوهرش را اتو کنه تا شوهرش متوجه بشه خانمش به ظاهرش توجه داره و وقتی خونه نیست خانمش بهش فکر میکنه
    -کانون منزل را با محبت نگه داره تا شوهرش برای ارامش و عشق خونه بیاد و نگران نباشه که الان خونه اومد دعوا شروع میشه
    -احترام متقابل رعایت بشه و حریم ها شکسته نشه
    -تمام خواشته هاش را بهم بگه و بهم انگیزه بده تا پیشرفت کنم و راحتی را به خونه بیارم
    -همدیگرا زیاد دعا کنیم
    -برای مسائل دینی مستحب مثل نماز شب مشوق باشه نه اینکه چون خودش یا خانوادش نمیخونن مسخرم کنه
    -وسواس نداشته باشه
    -قبول داشته باشه که همه ممکن الخطا هستیم و اگر خطائی صورت گرفت و به اشتباه پی بردیم و دیگه هم تکرار نشد دائم در تنهایی یا در جمع یادآوری نکنه و خجالت نده
    -قبول داشته باشه اگر از طرفم چیزی گفته نمیشه دلیل بر نبودن چیزی نیست و گذشت و نگاه به آینده بهتره
    -اگه خودش خانوادش را دوست داره و البته احترام بهشون هم واجبه من هم خانوادم را دوست دارم و البته احترام بهشون واجبه
    -اقتدار مرد خونشون را حفظ کنه
    -مردش را با دیگران مقایسه نکنه و فقط دیگران را بالاتر ندونه
    -دچار غرب زدگی نشه و متوجه باشه اینجا ایرانه با رسوم خاص و زیبای خودش
    -زنم بهم محبت کنه و باهام صحبت کنه، خودشو برام لوس کنه ، بعضی وقتا بدون اینکه بهش بگم بغلم بیاد و بگه ابراز علاقه کنه
    -خانوادش را در همه مسائل الگو نشون نده و بدون شاید در بعضی موارد داره عجولانه قضاوت میکنه
    -بزرگتر کوچکتری رعایت بشه
    -فحش نباشه
    -داد زدن سر شوهر نباشه
    -کتک کاری نباشه
    -احترام
    محبت
    -درک متقابل
    -امید به آینده
    -رویاء پردازی
    -تحت فشار قرار ندادن شوهر
    -خانم خوب و دوس داشتنی خونه بودن
    -سیراب کردن شوهر از محبت
    خیلی از چیزهای بالا مثل محبت خانم،احترام،دید مثبت،بساز بودن.... را از خانمم تجربه نکردم اگر اون کنار میبود میدی چجوری دنیا را براش گلستان میکنم
    سلام ممون وقت گذاشتین
    هیچ خانمی تمام این چیزایی رو که گفتین یکجا نداره و منم بعضیاشون رو در خودم حس نکردم ولی بزرگترین کمک رو در حقم کردین تشکر مجدد بابت اینکه وقت گذاشتین

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    7

تشکرشده 84 در 50 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط عاطی گلی نمایش پست ها
    سلام ممون وقت گذاشتین
    هیچ خانمی تمام این چیزایی رو که گفتین یکجا نداره و منم بعضیاشون رو در خودم حس نکردم ولی بزرگترین کمک رو در حقم کردین تشکر مجدد بابت اینکه وقت گذاشتین
    میشه بفرمایید که چه مواردی را در خود حس نمیکنید؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    7

تشکرشده 84 در 50 پست

Array
    سلام
    زندگی ما ارومتر شده
    اختلاف نظر بین ما خیلی کمتر شده و در صورت بروز اختلاف نظر مدیریت هر دوی ما قوی تر شده و به تشنج بزرگ نرسید البته فامیل هم بسیار دخیل بودن چون دوبار را متوجه شدند و به خانمم بسیار تذکر دادند.
    تازگی ها میشینیم در مورد مسائل مختلف صحبت میکنیم و تبادل نظر داریم کاری که که قبلا انجام نمیداد و لجوجانه به نظر خودش تاکید میکرد
    منم تا میتونم باهاش کمتر درگیر میشم و در جمع احترامش را بیشتر دارم و توجه بیشتری بهش میکنم ، در کارهای خانه کمک میکنم تا یاد بگیره خونه را تمیز نگهداره، البته نمیدونم کار درستی میکنم یا نه!!؟؟؟
    خانمم هنوزم به شدت خبرچینه و همچی را خانوادش میگه، من هیچ چیزی را به خانوادم نمیگم و اصلا درگیرشون نمیکنم
    بجای فکر و خیال زیاد در مورد مسائل خونه برای سال جدید اهداف مختلفی در زمینه های خانوادگی و اجتماعی، دینی، علمی، اقتصادی و سلامت تعیین کردم و میخوام بهشون برسم و خدا را شکر خوب پیش میره
    البته همواره دق دقه اصلیم خانواده هست چون با ارام بودن محیط خانه میتونم انگیزه و روحیه داشته باشم در اهداف موفق بشم

یک اشنا در دانشگاه تهران پیدا کردم و قرار شد در مشاوره امین برامون وقت بگیره و مشاوره را اونجا بریم چون مشاور که یکبار رفته بودیم فقط دنبال پول بود
    لطفا اگر مشاور خاص خوبی در مشاور امین میشناسید معرفی بفرمائید
    یک چیز را هم متوجه شدم و اون اینکه هرچی دخالت خانواده ها در زندگیمون کمتر میشه ، محبت و دوام و همبستگی درون خانواده ما بیشتر میشه
    چقدر بده انسان بزرگ خانواده باشد اما بلد نباشه بزرگتری بکنه

7. کاربر روبرو از پست مفید meghdad تشکرکرده است .

skyzare (شنبه 14 فروردین 95)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    7

تشکرشده 84 در 50 پست

Array
    از همه تقاضا دارم که بنده را راهنمایی بنمایند و قویا بروی راهنمایی ها تفکر کرده و از شالوده انها استفاده می گردد

9. کاربر روبرو از پست مفید meghdad تشکرکرده است .

skyzare (یکشنبه 15 فروردین 95)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اردیبهشت 96 [ 15:14]
    سطح
    45
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 97
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    163

تشکرشده 177 در 80 پست

Array
    سلام .

من تهران نیستم که بخوام مشاوره معرفی کنم . ولی یه پیشنهاد به شما دارم ...امیدوارم عملی اش کنید چون خیلی میتونه مفید باشه .
    اگه مینونید و از نظر هزینه مشکلی ندارید شما و خانم تان در دوره های موسسه راه روشن شرکت کیند . البته به نظرم هزینه اش هم نسبت به بقیه جاها کمتر هست اما پایین بودن هزینه اش به معنی پایین بودن کیفیتش نیست . .... من خودم به دلیل بعد مسافت توی دوره ها شرکت نکردم ولی سی دی های فروشگاهش رو خریدم روی من اثر گذاشت ...... توی تهران و مشهد برگزار میشه .....ادرسش رو میدم :

دوره خانواده موفق

دوره NLP

این دوره ها توسط استاد حورائی برگزار میشه . ویژگی خوبی که داره روانشناسی هست که توی کاراش دین رو مبنای خودش قرار میده معمولا متاسفانه بعضی از روانشناس ها فقط روی روانشناس های غربی حرف می زنن که خیلی با فرهنگ ما و دین مون جور در نمیاد .....این کانال تلگرامش هست .

https://telegram.me/hooraei

توی کانال زمان برگزاری کلاس ها رو اطلاع رسانی می کنه البته توی سایتش هم بالا توی منو ها بخش " ثبت نام اینترنتی کلاس ها " و زیر بخش " تقویم کل برنامه ها " میتونید زمان برگزاری دوره ها رو ببینید . البته الان مال سال 94 هست .

=========================

اگه به هر دلیلی نمیتونید توی کلاسها شرکت کنید می تونید از سی دی هاش استفاده کنید :

قسمت خرید محصولات ...این سه سی دی رو من خودم به شخصه همه اش رو گوش دادم خیلی عالی بودن .....اون تربیت فرزندش هم برا اینده تون خوبه ... و واقعا خیلی خوب هم گفته ..

آسیب شناسی خانواده

شخصیت سالم

تربیت فرزند

=======================

در مورد کار شما داخل منزل هم تا زمانی که به وظیفه اصلی شما ( که کار کردن در خارج از منزل هست ) خللی وارد نکنه هیچ اشکالی نداره ...اتفاقا توی دین ما خیلی به این موضوع تاکید شده کافی سرچی در رابطه با کار مرد در خانه بکنید ... یه نکته ای دیگه این که تغییرات در ادم ها در سنین بالا معمولا یه خورده زمان بر هست .... پس اگه صفت خوبی رو در خانمتون نمی پسندید انتظار نداشته باشید که سریعا تغییر بکنه ... این رو به این خاطر گفتم که یه موقع ناامید نشدید ...

=======================

توی این سایت مشاورفا هم میتونید مطالب مفیدی از روانشناس های مطرح پیدا کنید ... البته من خودم با همه اشون موافق نیستم ....من خودم بیشتر با دکتر خسروی ... ابراهیم میثاق .... و ناظری ... موافق هستم فکر کنم این ها همه اشون توی تهران دفتر مشاوره داشته باشن ...از بین این سه تا دکتر خسروی خیلی عالی هست ... این کانال تلگرامش ...

https://telegram.me/khaneyearam

=======================
    ان شاالله زندگی خوبی داشته باشید ..

با علی .
    ویرایش توسط skyzare : یکشنبه 15 فروردین 95 در ساعت 14:01

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    7

تشکرشده 84 در 50 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط skyzare نمایش پست ها
    سلام .

من تهران نیستم که بخوام مشاوره معرفی کنم . ولی یه پیشنهاد به شما دارم ...امیدوارم عملی اش کنید چون خیلی میتونه مفید باشه .
    اگه مینونید و از نظر هزینه مشکلی ندارید شما و خانم تان در دوره های موسسه راه روشن شرکت کیند . البته به نظرم هزینه اش هم نسبت به بقیه جاها کمتر هست اما پایین بودن هزینه اش به معنی پایین بودن کیفیتش نیست . .... من خودم به دلیل بعد مسافت توی دوره ها شرکت نکردم ولی سی دی های فروشگاهش رو خریدم روی من اثر گذاشت ...... توی تهران و مشهد برگزار میشه .....ادرسش رو میدم :

دوره خانواده موفق

دوره NLP

این دوره ها توسط استاد حورائی برگزار میشه . ویژگی خوبی که داره روانشناسی هست که توی کاراش دین رو مبنای خودش قرار میده معمولا متاسفانه بعضی از روانشناس ها فقط روی روانشناس های غربی حرف می زنن که خیلی با فرهنگ ما و دین مون جور در نمیاد .....این کانال تلگرامش هست .

https://telegram.me/hooraei

توی کانال زمان برگزاری کلاس ها رو اطلاع رسانی می کنه البته توی سایتش هم بالا توی منو ها بخش " ثبت نام اینترنتی کلاس ها " و زیر بخش " تقویم کل برنامه ها " میتونید زمان برگزاری دوره ها رو ببینید . البته الان مال سال 94 هست .

=========================

اگه به هر دلیلی نمیتونید توی کلاسها شرکت کنید می تونید از سی دی هاش استفاده کنید :

قسمت خرید محصولات ...این سه سی دی رو من خودم به شخصه همه اش رو گوش دادم خیلی عالی بودن .....اون تربیت فرزندش هم برا اینده تون خوبه ... و واقعا خیلی خوب هم گفته ..

آسیب شناسی خانواده

شخصیت سالم

تربیت فرزند

=======================

در مورد کار شما داخل منزل هم تا زمانی که به وظیفه اصلی شما ( که کار کردن در خارج از منزل هست ) خللی وارد نکنه هیچ اشکالی نداره ...اتفاقا توی دین ما خیلی به این موضوع تاکید شده کافی سرچی در رابطه با کار مرد در خانه بکنید ... یه نکته ای دیگه این که تغییرات در ادم ها در سنین بالا معمولا یه خورده زمان بر هست .... پس اگه صفت خوبی رو در خانمتون نمی پسندید انتظار نداشته باشید که سریعا تغییر بکنه ... این رو به این خاطر گفتم که یه موقع ناامید نشدید ...

=======================

توی این سایت مشاورفا هم میتونید مطالب مفیدی از روانشناس های مطرح پیدا کنید ... البته من خودم با همه اشون موافق نیستم ....من خودم بیشتر با دکتر خسروی ... ابراهیم میثاق .... و ناظری ... موافق هستم فکر کنم این ها همه اشون توی تهران دفتر مشاوره داشته باشن ...از بین این سه تا دکتر خسروی خیلی عالی هست ... این کانال تلگرامش ...

https://telegram.me/khaneyearam

=======================
    ان شاالله زندگی خوبی داشته باشید ..

با علی .
    سلام
    از توجه شما بسیار سپاسگزارم
    توی سایت در قسمت ثبت نام گذینه ای برای انتخاب عنوان دوره وجود ندارد
    ممنون که راهنمایی فرمودید

12. کاربر روبرو از پست مفید meghdad تشکرکرده است .

skyzare (یکشنبه 15 فروردین 95)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اردیبهشت 96 [ 15:14]
    سطح
    45
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 97
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    163

تشکرشده 177 در 80 پست

Array
    سلام .

خواهش می کنم . بله الان خودم هم چک کردم ... نمیشه عنوان دروه انتخاب کرد .... شاید به این خاطر هست که در حالا حاضر برنامه ای ندارند ....یا شاید مشکل از سایت باشه ... چون اخیرا سایت رو کاملا تغییر دادند .... میتونید با شماره های دفترشون تماس بگیرید .... و بگید هم چین مشکلی رو دارید ....

• تلفن دفتر مشهد: 05137135356 - 05137135355 - 05137663656

• تلفن دفتر تهران: 02126142499

============================

توی کانال تلگرامش هم فایل های صوتی یا تصویری در حد 2 تا 3 دقیقه پیرامون موضوعات خانواده و تغییرات فردی هست اون ها هم خیلی جالب هستند میتونید از اونها هم استفاده کنید .

یا علی ...

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    7

تشکرشده 84 در 50 پست

Array
    دیروز دوباره خانمم قاطی کرد در حد تیم ملی
    بدون اجازه از خونه بیرون رفت و بعد برگشتن تذکر دادم که گفت بتو هیچ ربطی نداره و ازت نمیترسم و اجازه هم نمیگیرم ،اگه مشاوره بگه طلاق میگیرم و.... (بطور کلی مزخرفا بی پایه و اساس)
    اون توی دوران عادت ماهیانه هست!!!
    ماه قبل هم یک دعوایی راه انداخنه بود که اون سرش ناپیدا و در پست های قبلی نوشتم
    شنیدم خانم ها در دوران عادت ماهیانه رفتارشون تغییر میکنه،
    یادمه ماه قبل که دعوای بدی را راه انداخت بعد از چند مدت، صبح خیلی خوشحال بیدار شد و تحویلم گرفت و وقتی پرسیدم گفت "تموم شد دیگه"!!!!!!

بطورکلی فقط برای اون چند روز در ماه که تاحدی عاقلانه عمل میکنه باهاش زندگی میکنم

آیا رفتار خانمم عادیه یا ببرمش پیش روان پزشک؟

صفحه 6 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)