سلام skyzare و ارامش خیال عزیز
بله خانم ارامش خیال تصمیمش قطعی و بدون تردیده چون گفت هیچوقت بر نمیگردم...

واقعا از شما دو دوست خوبم ممنونم که قصد راهنمایی منو دارید و دایم ارشادم میکنید و پیگیر هستید
در جواب skyzare باید بگم من هیچوقت راضی به طلاق دادن همسرم نیستم و هنوز امیدوارم و حاضرم هر شرط معقولی رو بپذیرم تا برگرده
ببینید دوست من در ابتدای اختلافمون که انقد پیچیده نشده بود با اصرار همسرمو راضی کردم به صحبت
گلی گرفتم و بیرون همو دیدیم
ازش خاستم که حرفو تموم کنه و کوتاه بیاد گفتم هردو اشتباه کردیم و باهم بحثمون شد(سر یه موضوع پیش پا افتاده)اما مثل الان گفت فقط طلاق بی احترامی کرد بهم گفت مرد باش طلاقم بده من مهریه ام رو میبخشم
بعد کلی اصرار بالاخره پذیرفتم
فرداش قرار شد بریم دادگاه
اما اون بد عهدی کرد و منو خواهان طلاق نشون داد و گفت هم طلاق هم مهر منم گفتم طلاق رو پذیرفتم در قبال بذل وگرنه من طلاق نمیدم
شکایات متعدد و پرسه طولانی دادگاه شروع شد
چند ماه پیش باز گفت میبخشم و طلاق
من میخاستمش
گفتم طلاق نمیدم هی اصرار کرد
گفتم فکر کن
تا بالاخره وقتی بهم گفت دارم اذیت میشم
التماس کرد طلاقم بده و دیدم بهم ریخته
شب عید رفتم جلو و اونهمه اصرار و تلاشم واسه برگشت
اما وقتی دید احساساتم نسبت بهش هنوز پا برجاست سو استفاده کرد و زد زیر حرفش گفت مهرمو بده و طلاق
من بهش گفتم به عنوان هدیه ده تا سکه میدم بهت
چون توانم همینه اما میگه پنجاه تا
طبق
قانون و عرف و شرع وقتی زن از شوهرش اکراه داره و طلاق میخاد مالی رو به عنوان فدیه به شوهرش میده تا طلاقش بده حالا همون مهریه باشه یا حتی بیشتر ازون!!!
ناگفته نماند بخاطر بد عهدی همسرم در ابتدا کارمون به لجبازی و شکایات متعدد و ابروریزی و هزینه وکیل هزار چیز دیگه کشید وگرنه بدون اینهمه تاوان و هزینه ابتدا میتونست محترمانه و دوستانه توافق کنه و جداشه...
بد نیست بدونید بین زن و شوهر حق چیزی متقابل و دو طرفست مرد حق طلاق داره و زن حق مهریه و نفقه عرفا حقی رو میدن تا حقی رو بگیرن
همه اینا به توافق بستگی داره و هیچکس مجبور به پذیرش شرط طرف مقابل نیست
مرد اگر شروط ضمن عقد رو نداشته باشه مجبور نیست هم مهریه بده هم علیرغم میلش طلاق بده مگر اینکه مرد بخاد زنشو طلاق بده و در اونصورت باید توی عقد نصف مهریه رو بده و بعد عروسی کامل
حالا من
طبق شرع و قانون میتونم همسرمو طلاق ندم و این نه گناهه و نه خلاف مهرشم طبق ایه قران و قانون قسطی میدم هرچند سال بکشه و طبق قانون و شرع اسلام میتونم ازدواج مجدد کنم اگر نیاد و همسرم ناشزه محسوب شده و نفقه نداره و گناهکار و فعل حرام انجام داده و بهم مدیونه..!!!
ببینید دوست من بنده شخصی نسبتا مذهبی توی شهری مذهبی با اطلاعات مختصری توی حقوق خانواده هستم
حرفای بالا هم شرعا و هم قانونا و هم عرفا بدون ایراد و قابل قبوله
اما یه چیزی هست به اسم وجدان
که ادم دلش نمیاد کسی که دوستش داشته و شریک احساسیش بوده رو توی سختی و رنج ببینه
و از چیزایی میگذره و حاضر میشه تا حد توانش اونو راضی نگه داره و با خاطره خوب از هم جداشن
امیدوارم بتونید خودتونو جای من بگذارید و درکم کنید و خدا طوری راهنماییم کنه که بدون اجحاف در حق همسرم تصمیم بگیرم
علی یارت.....
علاقه مندی ها (Bookmarks)