سلام به شماممنونم برای جوابتونراستش فکر نمیکنم افسردگی باشه، نمیدونم چون وقتی پاش بیفته خیلی هم شادم و شوخی میکنم، فکر میکنم بیشتر همون حالت یکنواختی و کرختی تو زندگیم باشه که با مسائلی که قبلاً راضی میشدم الان دیگه راضی نمیشم، البته دارم بازم سعی میکنم که به قول شما مسائلی که شاد و آرومم میکنه رو پیدا کنم. بیشتر مشکلم همون یاس و نا امیدی که اشاره کردید. میدونم فکرای نا امید کننده ای که تو ذهنمه اشتباهه بهش آگاهم، اما خب نسبت به گذشته ای که گفتید بیشتر در مقابلشون کوتاه میام. میدونم که باید تغییر کنم اما چگونه تغییر دادنشو هنوز نمیدونم...(اینم بگم که بعضی روزا خیلییییی شادم، امیدوارم، حتی هدفمندم اما مثلاً دو روز بعد دقیقاً 180 درجه برعکسم!!! میپرسید چرا؟! نمیدونم)قبول دارم که ایمانمم به خدا کم شده، حداقل نسبت به گذشته، احساس میکنم خدا کمکی نمیکنه و منو فعلاً به حال خودم رها کرده...خیلی وقتا به خودم میگم : این نیز بگذرد...قبلنا کسی میگفت این نیز بگذرد بهش میگفتم مهم اینه چجوری بگذرد اما الان خودمم به گفتن این جمله رسیدم.درست میشه بالاخره راهشو پیدا میکنم، اخیراً بهتر هم شدم، باید کمی حوصله کنم. کم کم همه چی درست میشه. من سعیمو میکنم اما فکر کنم خودش خوب میشه...
- - - Updated - - -
سلام به شما
ممنونم برای جوابتون
راستش فکر نمیکنم افسردگی باشه، نمیدونم چون وقتی پاش بیفته خیلی هم شادم و شوخی میکنم، فکر میکنم بیشتر همون حالت یکنواختی و کرختی تو زندگیم باشه که با مسائلی که قبلاً راضی میشدم الان دیگه راضی نمیشم، البته دارم بازم سعی میکنم که به قول شما مسائلی که شاد و آرومم میکنه رو پیدا کنم.
بیشتر مشکلم همون یاس و نا امیدی که اشاره کردید. میدونم فکرای نا امید کننده ای که تو ذهنمه اشتباهه بهش آگاهم، اما خب نسبت به گذشته ای که گفتید بیشتر در مقابلشون کوتاه میام. میدونم که باید تغییر کنم اما چگونه تغییر دادنشو هنوز نمیدونم...(اینم بگم که بعضی روزا خیلییییی شادم، امیدوارم، حتی هدفمندم اما مثلاً دو روز بعد دقیقاً 180 درجه برعکسم!!! میپرسید چرا؟! نمیدونم)
قبول دارم که ایمانمم به خدا کم شده، حداقل نسبت به گذشته، احساس میکنم خدا کمکی نمیکنه و منو فعلاً به حال خودم رها کرده...
خیلی وقتا به خودم میگم : این نیز بگذرد...
قبلنا کسی میگفت این نیز بگذرد بهش میگفتم مهم اینه چجوری بگذرد اما الان خودمم به گفتن این جمله رسیدم.
درست میشه بالاخره راهشو پیدا میکنم، اخیراً بهتر هم شدم، باید کمی حوصله کنم. کم کم همه چی درست میشه.
من سعیمو میکنم اما فکر کنم خودش خوب میشه...

علاقه مندی ها (Bookmarks)