حرف های خاله تون حرف های خوبی هستن باید با طلا نوشتشون
شما خانمت را مجبور می کنی از صیح تا شب تو خونه تکو تنها بشینه و خونه مادرش که 5 دقیقه راه هست نره !!!!!
بزار بره اما اگه شام اماده نبود یا خونه مرتب نبود بهش تذکر بده این دو تا را به هم وصل نکن یه ظاهر لج و لج بازی میگیره
(چون شام نداریم خونه مامانت نرو ) مگه شاگرد مدرسه ات هست که می خوای جریمه اش کنی ؟!
در مورد یخچال هم درست میگه
به هر حال اول زندگی هست و همه خانمها ناشی اند
شما نباید به خاطر این چیزا داد بزنی بردار بریز دور و بهش تذکر بده
واقعا تو جمع بهش تذکر میدی !!!!!!!!!!!
خیلی کار زشتی می کنیمعلومه که ازت دلسرد میشه چی میشه صبر کنی و تو خونه بهش بگی ؟و تو جمع جلو بقیه ضایعش نکنی
با همه حرف های خالت موافق هستم غیر این مورد که گفته 10 روز
رعایت این موارد باید همیشگی باشه و واقعا 10 روز خیلی کمه
ببین به نظر من شما یه گیرایی به خانمت میدی و ایشون هم می خواد ناراحتی خودش را به شما اعلام کنه و متقابلا به شما گیر میده شما میگی وظیفته تمکین کنی اون میگهوظیفته خرج کنی
الان که خانمت شام اماده میکنه و خونه را مرتب میکنه از غذاش تعریف کن از در که میای تو بگو به به چه بوی خوبی میاد وای بوی غذا به دماغم خورد جون گرفتم سر حال امدم
وقتی شب تا صبح میشینه و نمیاد کنارت بزن به در شوخی بیارش کنار خودت نه اینکه با اخم سیم را جمع کنی
بگو چیه؟چرا خوابت نمیبره ؟فکر کنم جات خوب نیس بیا یه جای گرم و نرم برات دارم (اشاره کن به بغل خودت )و... نازش کن و بیارش کنار خودت
ببین اون از صب تا شب تو خونه تنهاست و نمیشه که شب که شما میای کم محلیش کنی
اون اگه ازت فاصله میگیره برا پول نیست (این تصور اشتباه شماست )
خوب هر دختری که شوهر میکنه دلش میخواد خونه شوهرش خیلی بهتر از خونه باباش باشه
این خانم شما را دوست داشته و ارزوش بوده با شما ازدواج کنه با سخت گیریهای الکی پشیمانش نکه
اگه خانوادش بهت بی احترامی میکنند کاملا بهت حق میدم که باهاشون رفت امد نکنی و سنگین باشی
اما شبا وقتی تا صب جلو تلویزیون هست و کنارت نمیاد اما برات شام اماده میکنه یعنی بیا دنبالم بیا منو ببر کنار خودت من از قهر بودن خسته ام
واقع سن 18 سال سن کمی هست بهش حق بده که یه سری اشتباهات بچه گانه داشته باشه ایشون هنوز در اواخر نوجوانی اند و میدونی که نوجوان مسایل کوچک را بزرگ میکنه و نمیتونه دید واقعی داشته باشه یه مقدار سطح توقع ات را بیار پایین
به نظر من این خانم قابل تغییر هست و میتونه یه همسر خوب برات بشه
خیلی برات نوشته بودم همشون پرید

معلومه که ازت دلسرد میشه چی میشه صبر کنی و تو خونه بهش بگی ؟و تو جمع جلو بقیه ضایعش نکنی 

علاقه مندی ها (Bookmarks)