نقل قول نوشته اصلی توسط نام من نمایش پست ها
سلام من همیشه مشکلاتم رو از دکترهولاکویی می پرسم تو انجمن ها سوال کردن فاییده نداره.چون علم دکتر هولاکویی قابل مقایسه نیست.فرهنگ هلاکویی دارای مدرک دکتری در رشتهٔ جامعه‌شناسی و سه فوق‌لیسانس در رشته‌های روان‌شناسی، اقتصاد و «مشاورهٔ ازدواج، خانواده و کودکان» است. او پیش از انقلاب استاددانشکدهٔ علوم اجتماعی دانشگاه تهران بوده‌است.دکتر هلاکویی در حال حاضر مدیر مرکز بهزیستی بورلی هیلز است و به‌عنوان مشاور ازدواج، خانواده و کودکان در این مرکز مشغول فعالیت است.

رادیو همراه : دوشنبه تا جمعه دو بار در روز صبح‌ها و عصرها ، برنامه اول به وقت ایران هشت و نیم شب و برنامه دوم به وقت ایران سه و نیم نیمه شب - پنج شنبه‌ها عصر امکان تماس با برنامه نیست ، برنامه ویژه رازها و نیازها پخش میشود به نام : دانش، بینش و نگرش

تماس با برنامه رازها و نیازها در رادیو همراه
0013104410555

زنگ بزنید مستقیم از خود دکتر بپرسید وقتتون رو اینجا تلف نکنید.رایگان هم هست مشاورش.
چون دکتر هولاکویی اینقدر ثروتمنده نیازی به پول من و شما نداره.و شارژ پولی نمیکنه کسی رو.
نهایتش همون پول تماستون از ایران با آمریکا 1 ساعتش نهایتش میشه 10 هزا رتومن .

از اینجا هم مستقیم رادیو رو گوش کنید
Radio Hamrah - Dr. Farhang HolakoueeRadio Hamrah

با سلام و احترام
کاربر محترم، از آنجا که تبلیغات درون تاپیک مراجعان طبق قوانین همدردی ممنوع هست، شما جهت معرفی سایت های مفید به انجمن مخصوص آن که لینکش را در ذیل قرار می دهم مراجعه فرمایید، بدیهی هست چنین پستهای تبلیغاتی که اختلال در روند تاپیک مراجعان می کند، حذف خواهند شد.
معرفی سایت های روانشناسی،مشاوره ازدواج و خانواده

همچنین شما مراجعان را تشویق به روشهایی از زبان ایشان کرده اید که برخلاف روند تخصصی همدردی هست. لذا ما آنرا حذف کرده ایم. اگر شما بخواهید در تالار همدردی کمک کنید بدیهی هست که باید همگرا با مشاورین همدردی باشید .
مانند نقل قول ذیل شما که از این تاپیک حذف گردید:
نقل قول نوشته اصلی توسط نام من نمایش پست ها
...
به نظر دکتر هولاکویی حتما خود ارضایی بکن خیلی هم عالی.
........