دوست عزیز
شوهرتون رفتارهای بدی داشته و این واضحه . ولی شما هم به نظر من پخته عمل نکردی . مثلاً در انتخاب همسر و بعد از اون در مدیریت تنش هایی که پیش اومد
حالا دیگه اینا مربوط به گذشته هستن و تکرارش فایده بزرگی نداره . به نظر من بزارید شوهرتون برای حفظ زندگی تلاش کنه و شما فقط آرام و منطقی به حرکات ایشون پاسخ بده . یعنی اگر گفت برگردیم به زندگی برخی شروط منطقی رو بزار و اگر گفت جدا بشم هم بزار خودش دادخواست طلاق بده و بعد شما سعی کن آرام و منطقی جلسات دادگاه رو شرکت کنی . . .
اگر دادخواست تمکین داد به نظر من به خونه ایشون برو ولی بش بگو قانون نمیتونه هیچ زنی رو واقعا برگردونه و بهتره مسائل رو حل کنیم و در اینجا دوباره شروط خودت رو مطرح کن و اگر نپذیرفت مجددا به خونه پدری برگرد . . .
به نظر من شما 2 نفر تفاوت فرهنگی بزرگی دارید . این رو از توصیف روابط خانوادگی همسرتون با بستگانش متوجه شدم و هیچ چیزی بدتر از تفاوت فرهنگی نیست . من نمیگم شوهرتون بی فرهنگ هست یا شما بی فرهنگی ! فقط میگم تفاوت فرهنگی دارید و ارزش هاتون بعضا متضاد میشه و این یعنی شروع دعواهایی که هر دوطرف خودشون رو محق میدونن و این یعنی گیس و گیس کشی . . .
بعضی حرف های شوهرتون هیچ توجیهی نداره . اینکه به پدرتون گفته شما در دوران عقد رابطه زناشویی داشتید حرف بی ربط و کثیفی بوده . حرف هاش به برادر شما هم نشون میده که انسان بی شخصیتی هست و برای خودش احترام قائل نیست .
با همه اینا اگر به برگشتن ابراز تمایل کرد ، شما با شرایط منطقی جلو بیا . اینکه شما شرط می کنی مادرت دخالت نکنه ، شرط خوبی نیست و شبیه به کل کل هست . بهتره شرط کنی خونه جدا داشته باشید و حداکثر هفته ای یک روز همدیگه رو ببینید . دخالت نکردن مادر شوهرتون در زندگی شما قابل سنجش و متر کردن نیست و بیشتر تبدیل به کشمکش میشه . به خصوص که شوهرتون این رو یک شرط نمی بینه بلکه این رو یک توهین بزرگ به خودش و مادرش می بینه و نیت شما رو هم تخریب میدونه نه درست کردن زندگی
پس اگر میگم با شرط و شروط منطقی جلو بیایید ، چیزی مثل تحلیل های پاراگراف قبل منظورم هست. به هر حال شما بچه دارید و باید یک کم گذشت کنید و کمی بزرگونه تر برخورد کنید . به نظر من شما هم رفتارهایی داشتی که به هیچ وجه قابل دفاع نیست. پس این کل کل رو یک جایی تمام کنید و با هم منطقی جلو برید ، شاید امیدی به اصلاح بود . . .

علاقه مندی ها (Bookmarks)