ممنون و تشکر آقای مدیر همدردی عزیز. من مقالاتی که گذاشته بودین و مطالعه کردم و سعی میکنم که مشکلاتی که به
رفتارهای خودم برمیگرده رو با درپیش گرفتن رفتار صحیح برطرف کنم. مقاله ی بی ثباتی احساسی و خوندم اما من این مشکل
و ندارم در مورد احساساتم. حتی الان میشینم فکر میکنم به رفتار برادرم بدون احساس خشم و فقط از روی منطقم بازم
میبینم رفتار اون اشتباه بوده. کلا رفتارهای اشتباه زیاد داره و وقتی هم کسی به رفتارهاش ایراد میگیره میگه من دیوونه م.
همینیم که هستم.
خودش بارها شده دو سه شب بره بیرون و حتی خونه هم نیاد. به کسی هم نمیگه کجا میرم. چندبارش و رفته بود مغازه ی
یکی از دوستاش که معتاده و معلوم نیست اونجا چیکار میکرده. یه بارم که من بهش گفتم این چیزا چیه مصرف میکنی کم کم
سراغ چیزهای بدتر از اینم میری ، مواظب باش. گفت من همه چی و امتحان کردم اما معتادشون نشدم فقط همین ناس و
مصرف میکنم. یه آدم دیوونه که هر چی بذارن و جلوش امتحان میکنه اصلا خط قرمزی برای خودش و رفتارهاش نداره.
میگن ما غیرت داریم نمیذاریم تو بری بیرون. بری سر کار. آخه این چه غیرتیه ؟ چرا سر این غیرت نداره که خودش بره کار کنه
چرا غیرت نداره ببینه خواهرش احتیاجاتش چیه. پولی چیزی احتیاج نداره ؟ چرا غیرت نداره این آشغالایی که میکشه رو بذاره کنار
چرا غیرت نداره مثه پسرای مردم به فکر آینده و تشکیل خانواده باشه. حالا جالبش اینجاست که اعتقادی هم به مذهب و خدا
نداره. من حالم از این غیرت به هم میخوره. حالم از این افکار پوسیده ی مردای این کشور به هم میخوره. حالم از پسرها و پدرایی که
خودشون و آزاد میدونن تا هر کثافت کاری ای دوست داشتن انجام بدن و به آبروی خواهر و خانواده شون فکر نکنن اونوقت سر
بیرون رفتن خواهر یا دخترشون تو خونه قیامت به پا کنن به هم میخوره.
sajadmn2010
سلام بازم ممنونم از توجهتون به تایپیک بنده. میدونم قصد کمک و راهنمایی دارید و ازتون ممنونم.
گفتید از راه قانونی وارد بشم مشکل حل میشه. بله معلومه که حل میشه چون پدرم
با اینکه خیلی هارت و پورت داره از بیرون اما اگه یکی ازش شکایت کنه و بخواد به دادگاه بکشتش رفتارش به کل تغییر میکنه.
کلا پدرم آدمیه که ازش بترسی بدترین بلاهارو سرت میاره ولی اگه جلوش بایستی رفتارش باهات نرم میشه. مادر من خیلی از
پدرم میترسید برای همین هر بلایی میتونست سرش آورد اما زن بابام نه برای همینم از اون خانومش تا حدی حساب میبره.
تازه به برادرمم میفهمونم که حق دخالت تو زندگی من و نداره و یاد میگیره دیگه دست روی خواهرش بلند نکنه و غیرتش و بره
خرج خودش و اشتباهاتش بکنه.
ممنون
Aram_577
ممنون که به تایپیک من سر زدی. چشم در اولین فرصت حتما لینک تایپیکی که گذاشتی و مطالعه میکنم.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)