سلام
ببین یکی از مشکلاتی که داری و خودت هم نمی دونی اینه که بیش از اندازه به مشکلاتت توجه می کنی.
نمی گم مشکلاتت رو انکار کن ولی بدون مشکلاتت وقتی تموم میشن که تو با یه روحیه ی قوی و محکم و با یه استراتژی درست به جنگشون بری
فکر نکن این مشکلاتی که می نویسی فقط مال تو هستش خیلی های دیگه هم همین مشکلات رو دارن خود من اونقدر مشکلات تو زندگیم هست که گاهی به شوخی می گم من مشکلی هستم که دست و پا دراوردم ولی هیجوقت خودم رو نمی بازم چون اگه لحظه ای به شکست دادن مشکلاتم باور نداشته باشم قطعا اون لحظه مشکلات من رو شکست دادن. قبل از هر چیزی باید خودت رو باور کنی.
یکی دیگه از مشکلاتی که داری اینه که به خاطر تمرکز بیش از انداره روی مشکلاتت امتیازات و موفقیت هات رو نمی بینی
الان که تاپیک کلکسیون مشکلات زدی من می خوام کلکسیون امتیازات و موفقیت هات رو بنویسم
- تو تازه 20 سالته و اول جوونیته و در قدرتمند ترین دوران زندگیت قرار داری اگر 30 یا 40 سالت بود کارت خیلی سختتر می شد.
- تو داری تو یه دانشگاه خوب درس می خونی
- تو قدرت تحلیل و قضاوت شخصیت خودت رو داری فکر نکن چیز کمیه آدم های زیادی هستند که خودشون نمی دونن مشکلشون چیه
- تو تسلیم نشدی و داری دنبال راه حل می گردی
و خیلی امتیارات دیگه که اگه فقط به مشکلاتت فکر نکنی می تونی تو وجودت خودت کشف کنی تازه این ها رو هم من از توی کلکسیون مشکلات تو متوجه شدم
یادت باشه بیشترین کسی که میتونه بهت کمک کنه خودتی

علاقه مندی ها (Bookmarks)