آخیش عزیز برات خوشحالم که غصه ها سراغی ازت نمیگیرن باور کن منم دلم نمیخواد طرفشون برم و بخدا خیلی هنر کردم که هنوز سرپام همه مشکلات ریز و درشتم به کنار، قبول کردن اجاق کوریم قامتو دولا کرد شاید خیلیا تونستن راحت باهاش کنار بیان ولی برا من به شخصه جانکاه بود ولی هنوز هستم و نمردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا بهزاد عزیز منم دلم نمیخواد غرورش بشکنه حتی اگه جدا بشیم دلم میخواد مغرور و مقتدر باشه اصلا راضی به شکستنش نیستم اینطور برای خودم راحتتره حداقلش اینه که نمیگم 8 سال با یه آدم ضعیف نفس به نفس بودم
برا خودم متاسفم که وقتی از همه چیز دست کشیدم و به ناامیدی مطلق رسیدم تازه شوهرم به خودش اومد، وقتی به زمین و زمان بدبین شدم و اعتمادمو به کل از دست دادم و همه چیز برام تمام شد تازه از دوست داشتن برام میگه متاسفم که همه چیز خراب شد و در اوج ویرانی شوهرم میخواد این رابطه رو بسازه
شاید تقصیر خودم بود شاید بیش از حد مدارا کردم و اونقد از بودنم مطمئن بود که فکر کرد هر کاری بکند من سرجام هستم براش زیادی دم دست بودم شاید منصف نیستم ولی دلم خیلی گرفته امروز روز مرد بود هر سال کلی براش برنامه میذاشتم غافلگیرش میکردم دستپختمو دوست داشت براش سنگ تموم میذاشتم ولی امروز نمیدونم کجا بود از حالش خبر نداشتم دلم براش تنگ شده کاش اینقد آزارم نمیداد کاش به امروز نمیرسیدم.........................

علاقه مندی ها (Bookmarks)