ببین دوست عزیز اولا که اینقدر خودتو ضعیف در نظر نگیر. چون نیستی.
اگه بخوای خود ارضایی رو ترک کنی ضمن رفتن پیش مشاور در نظر بگیر که قدم اول خواستنه. یه خواستن واقعی با همه وجودت.
مهم نیست چقدر طول بکشه ولی باد بخوای.
یه برگه بردار یه بسم الله بنویس. تقویم بساز ازش. از همین امروز هر روزی که تونستی جلو خودتو بگیری یه تیک بزن.
هر زمان که فکرش میاد سراغت بلند شو برو بیرون. حتی اگه حوصله نداری برو تو جمع حتی اگه سوتی بدی.
ببین الان این مشکلاتت همش علت و معلول هم هستن. باید یکی یکی حذف شن. مثلا اگه تو بتونی 5 روز مقاوت کنی خودش کلی پیشرفت.خودش اعتماد ب نفس میده بهت.ب
باید اول از همه قبول کنی. قبول کنی که این عمل برات مضر هست. و گناه
قبول کنی که باید ترکش کنی
قبول کنی که اگه ترکش کنی اثراتش از بین میره.
قبول کنی که خدا بخشندست.
قبول کنی که کار اسونی نیست و قرار قدم تو یه راه سخت بزاری و ممکنه همون دفعه اول که تصمیم گرفتی بهترین نتیجه رو نگیری.
و مهمتر از همش باید بخوای باید بخوای یا همه سختیاش مقابله کنی. باید بدونی هدفت اینه الان. پس اگه حوصله نداری هم حتما باد بری بیرون چون به هدفت لطمه میزنه. ممکنه بری سوتی بدی تو جمع مهم نیست. بجاش به این هدف تو اون لحظه رسیدی.
یه دفتر بردار. هر روز به خودت ی جمله مثبت بگو. سوتی که دیروز دادی رو بنویس و یاد خودت بنداز که امروز ندیش.
ببین دوست من کمکای همه دوستان مفید هست ولی مهمترین ادم خود خود خود تویی.
من مطمعنم تو میتونی موفق بشی
- - - Updated - - -
راستی برو باشگاه برو یه جای جدید که هیچ کس تورو نمیشناسه. هم وقتت پر میشه هم اونجا هیچ کس تورو نمیشناسه. هیچ کس نمیدونه سوتی میدی. هیچ کس نمیدونی خ.... میکنی. به ادم دیگه باش. برو دوست شو. نه با یه ادم جدید. یکی که شبیه خودت باشه یه ادم مناسب. کم کم این مشکلت رفع میشه مطمعن باش.
ببین من تو یه مقطع تحصیلیم خیلی افت کردم به حدی که واقعا روم نمیشد سرمو تو کلاس بالا بیارم. و همین باعث میشد حس کنم خنگم هیچی نمیفهمم و هرچی هم میخوندم نمیفهمیدم هی هم نمره هام بدتر میشد. اعتماد بنفسم هم صفرررررر.
وقتی رفتم جی دیگه ای که کسی منو نمیشناخت و از گذشتم خبر نداشت خواستم عوض شم. و شدم. جز بهترین های کلاس هم بودم.
حتما باشگاه برو. حتما![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)